• Welcome to Форум на българските шофьори.

”Ем Джи 05’’ ЕООД гр.Пловдив - Марин Желев

Започната от kehlibara, Вторник, 28 Април, 2015, 09:32:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

M.Traykov

Изобщо не знаеш кой съм,защото аз камион не съм оставял.Даже пазих един камион в Италия(къде беше Италия май в северна Европа).Камиони съм карал и преди да дойда в фирмата,но навън само в Гърция и Румъния бях ходил и му го казах на работодателя.Факт не го крия.Всеки е почнал от някъде само явно ти си се родил на Болзано което също не се сещам къде е сигурно в Португалия.
Курсове в Швейцария също никой не ми е довършвал или каквото и да е.Относно "заплахата" това не е заплаха,а обещание.И пак не разбрахме кой си явно е доста секретно.
Честно ти казвам аз забравих тази фирма че някога съм бил там.Така ми е по-лесно и с БГ фирма няма да се занимавам повече никога,защото почти всички са еднакви.
Последно да ми кажеш милият господин Желев защо януари месец остави едно момче на което няма да казвам името сигурен съм че го знаеш на студа в Гархинг и му каза да се оправя без пуканата пара и колеги му купиха билет за да се прибере?И за изпитателния срок да ми обясниш за какво служи защото аз съм прост перничанин?И след като не може да ме освободи по всяко време защо го направи докато бях още в Италия? Мога да ти назова много хора с който останах приятел и до днес и са изгоряли с много пари,но едва ли има смисъл.
Който иска да вярва на думите или да отиде и да се убеди от първа ръка.
Аз съм честен и откровен човек и казвам истината в очите дори да боли.
С моя стаж от 2 месеца според теб само сега взимам 2 пъти повече от тебе и хората тук ме ценят.Държат се приятелски с мен и колегите и шефовете.
Искренно се забавлявах от постовете ти,живей си в заблуда и с главата в пясъка.

M.Traykov

mantruck1957

Колеги които четете тези глупости, които ви ги пишат тука за MG 05, искам да ви кажа, че мога да ви изброя повече от 30 човека, които работят повече от 2 години във фирмата (другите просто не ги познавам). Вие си направете сметка на коя ракета и е крив космоса.

mantruck1957

Lafeta

Бог е ...... Бог е щоту кот кажи и гу праи и нетрай боклуци въф фирмата.Ти ако си толкоз свестен  кой щъ изгони и кой няма да ти плати че не съ сятам?

Lafeta

Знам го тоя мариянчо и бях там кът го изгони желев . не беше прав да го гони трябваше гол да го събличе тоя боклук дету подпали цялта фирма.

Ivanovdriver

Цитат на: mantruck1957 - Понеделник, 16 Ноември, 2015, 10:27:48Колеги които четете тези глупости, които ви ги пишат тука за MG 05, искам да ви кажа, че мога да ви изброя повече от 30 човека, които работят повече от 2 години във фирмата (другите просто не ги познавам). Вие си направете сметка на коя ракета и е крив космоса.

30 души със сигурност не можеш да изброиш понеже всеки месец се наемат 10-15 нови шофьора да попълват дупките на избягалите колеги. Мисля, че всички те разбрахме че си човек от фирмата и не е нужно повече да ни занимаваш с лъжите си. ЕМ ДЖИ 05 вече ги хвана страх колко истини написахме за тях и взеха да се регистрират да пишат по една добра дума за себе си. Колко жалко. Ако бяхте коректни с шофьорите нямаше да се налагат такива машинации, но Вие сами си го направихте.

Lafeta

Ава колега ти с два месеца 3500 евро ас с мойте 21 години колко шъ ми дадът  а?

mantruck1957

Явно филма "Теория на конспирацията" си го гледал над 1000 пъти. Излез от него бе Колега. Ти от кой взимаш пари да ги пишеш тези простотии за каране с фалшиви д-ти и паузи по 24 часа. Дай някое копие от тез фалшиви д-ти или разпечатка от картата ти и вземи да отговориш на Лафета! Ах как те обичам!!!

redboy

От километри си личи,че тоя mantruck1957 е човек от фирмата и не е шофьор. Нема такъв шофер,който да защитава така яростно шефа и фирмата.

На всичкото отгоре си направи и друга регистрация - Лафета  ;D

Lafeta

mantruck1957

Ти и още 15 живота да живееш, пак няма да разбереш какво значи да си коректен...
За 15 години това ми е втората фирма в която работя. А колко съм шофьор, такъв като теб няма как да ме оценява!

Lafeta

Ivanovdriver

От ЕМ ДЖИ 05 взеха да регистрират нови потребители, за да пишат глупости и да отмиват сериозността на темата, че самата фирма е схема за измами към шофьорите. Колеги, да не позволяваме на служители на ЕМ ДЖИ 05 регистрирали се във форума да подвеждат други колеги към измамите им. По-надалеч от тази фирми.

mantruck1957

Не знам Колега кой кво регистрира ама като те гледам тебе в колко сайта си се регистрирал и пишеш глупости за всички фирми.
ПРИЗОВАВАМ всички колеги да не се подвеждат по твоите простотии.
По надалече колеги от такива...

redboy

Пич,като си шофер(какъвто се представяш) к'во ти пука какво говорят за фирмата. Като ти е много готино и си взимаш пари,които те устройват,пука ли ти другите какво говорят? Мен лично немаше да ми пука, щях да си работя и да си гледам кефа,но при теб май нещата не са такива,каквито ги изкарваш и затова толкова упорито,но неуспешно се опитваш да правиш мазилка с ла.на.

Lafeta

Lafeta