• Welcome to Форум на българските шофьори.

”Ем Джи 05’’ ЕООД гр.Пловдив - Марин Желев

Започната от kehlibara, Вторник, 28 Април, 2015, 09:32:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

briko

briko

naum4o

Няма дим без огън. Един да се оплаче, с мед да го намажеш.Но с възхвалите прекалихте. Моят шеф, дето е мъж на място, и към него 600 забележки имам. Само вашият е Бог.
Стига.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

vectra

Понеже много колеги изгоряха  а те за да прилъжат нови жертви да им работят , са направили няколко фирми с различни имена и така залъгват хората.
Това са им фирмите:
ЕМ ДЖИ 05 ЕООД
Автомаркет ООД
GB Invest Ltd. - като я представят уж за австрийска фирма
JET Logistics Ltd.
Ем Джи Трейдинг ЕООД ~ Cooltrans EOOD
Дори офисите / различни компютри / им са в една стая. Дори телефона в обявите им в Джобса е един и същ 0888944466
Ха отивай да работиш за такива-------присъедини се и ти към потъващият кораб````````Толкова от мен с последният ми джокер ви желая много здраве и успех...

mantruck1957

Колега (ако въобще си такъв, като те гледам във всички сайтове за всички фирми имаш мнение, та взе да ме съмняваш), кажи защо те изхвърлиха от MG 05 и какво не ти платиха, та да те разберем или както вече казах за нищо друго не ставаш освен да пишеш по форумите, кога караш бе човек??? Не съм чувал някои да работи в MG 05 и да има трудов договор с друга фирма ама ти явно знаеш повече. Няма лошо. Кажи ако е толкова хубаво и аз да почна да пиша против някои, докато съм в отпуска - добре ли се плаща?? Да си ми жив и здрав!
А за да отговоря на Наумчо ще му кажа - прав си колега и нашият шеф си има минуси и то не малко ама не и тия които се опитват да му ги припишат в тоя сайт.

Dancho M

Чета и се чудя - Аз ли съм луд и на кой да вярвам на мен и на банковата ми сметка или ...

Колеги от почти 2 години съм в фирмата. Предстои ми 6-та тройка.
Какви са тия злоби и глупости дето ги пишете - задържани плащания , нарушения , липсващи палетни бележки , ...
- за 5 тройки нямам задържани и неплатени суми от фирмата
- не съм плащал палети - просто си отварям очите на всеки адрес
- нямам липсващи палетни бележки - простичко си ги описвам подробно на плика
- нямам нарушения или поне сериозни и никой не ме е карал да правя, сами съдете как да ги направя като за 3-ка минавам по 31-35000 км. Ако някой от вас не си спазва паузите - как няма да направи. Ако някой отиде с мръсния анцуг на адреса как очаква да го натоварят/разтоварят бързо.
- като имам проблеми, простичко си ги пиша на навито, диспонентите да взимат решение и да се оправят
- не съм плащал глоби по пътя с изключение на една моя щуротия, направих си селфи на моста на Леверкузен

Не, че фирмата няма кусури, ама чак пък такива дето ги изкарахте - пълни глупости. Работете си нормално и ще получите същото отношение. Каквото почукало - такова се обадило.
Ама аз за почти 15 години по пътищата не видях фирми без кусури, няма идеални. 

redboy

След Лафета се появи и нова регистрация - Данчо М  ;D Новите регистрации с хвалбите за фирмата никнат като гъби.  ;D Имам един съвет към Манчо!  Като правиш нови регистрации и пишеш от тях - поне смени малко стилът на писане. Смешно е 3-те регистрации (представящи се за 3 различни човека) да имат един и същи стил на писане.

briko

Dancho M

redboy  позволих си да коментирам всичко това, щото някой се е оакал, получил си е шамара и сега реве като вдовица, и що трябва да го защитавам. Кво ти липсва на теб не зная, на мен си ми е ОК. Лично аз се нагледах на наште бг простоии по паркинги и бази -увиснали шкмебета, мазни анцузи, всезнайковци, мръсотии и простотии и като трябва да се поработи се мрънка. Ама то си ни е в генчето, само мрънкаме и завиждаме .

Ivanovdriver

Пазачът на ЕМ ДЖИ 05 спри да регистрираш профили и да пишеш само по тази тема да защитаваш я баща си я себе си, ами бъди мъж и кажи аз съм човека, които краде от всички шофъори, които работят за мен.

Dancho M

Аре още един мърморан. Абе ти къде видя да "защитавам фирмата", простичко се опитах да  обясня на всички писачи и мрънкачи, че си върша работата и нямам проблеми нито фирмата нито с Желев. И ако някой не си я върши, кво очаква да получи.   

redboy

То по принцип нема лошо да защитаваш някой,но ми е интересно едно. Какво реши точно сега,тези дни да се регистрираш и още с първият си коментар да започнеш да говориш за тази фирма ? Същият въпрос бих го задал и към Лафета.

Не всички ядем доматите с колците.

Dancho M

До сега само четох коментарите и се омайвах от щуротиите. Регистрирах се сега за да мога да напиша моя коментар по темата, предполагам знаеш, че ако не си регистриран не можеш да пишеш и пиша за тая фирма щото работя за нея. Аре лек ден :)

redboy

Знам,но мисълта ми беше,че в рамките на няколко дни чичо Манчо се активизира и направи няколко регистрации. Ако беше в известен период от време имаше по-голяма вероятност някой да повярва че от профила на чичо Манчо,Лафета и Данчо не пише 1 човек. Лек и от мен. Смятам,че всеки се е направил изводите кой крив(лъже) и кой прав(не лъже) в случая.

foxtruck

шоферите Т....И имат два сака; малкия е с мръсни дрехи а големия с ЛЪЖИ...без краи ???  :o :o

briko

Цитат на: foxtruck - Сряда, 18 Ноември, 2015, 17:45:32
шоферите Т....И имат два сака; малкия е с мръсни дрехи а големия с ЛЪЖИ...без краи ???  :o :o

Лисик/лисицо/, какво искаш да кажеш ?

briko