• Welcome to Форум на българските шофьори.

”Ем Джи 05’’ ЕООД гр.Пловдив - Марин Желев

Започната от kehlibara, Вторник, 28 Април, 2015, 09:32:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vectra

Доволен съм от развитието на темата отправя се леко по леко към класацията за топ 20 на България.Ще се повторя но благодарности на кехлибара да си жив и здрав колега ти си герой! Искам да отговоря на тоя където се прави на колега с 3те профила че много добре си те познаваме теб смешен ставаш и не помагаш с това на баща си.Никой не ме е гонил аз сам си тръгнах и не съжалявам ни най малко.Единствено съжалявам че като напусках като пич и както повечето колеги не ви оставих трайни спомени от мен докато сте живи да не ме забравяте та ако ще в инвалидна количка да изкарам живота си.Да поясня на мераклиите за работа при вас че има 2 работодатели с участие с по 2~3 камиона и те също спомагат в схемата за набиране на рибки под мотото на регистрираните си фирми.Няма да си крива душата тази фирма има и положителни качества и ще го напиша с големи букви~НАУЧИ МЕ ДА ОЦЕЛЯВАМ СРЕД МОШЕНИЦИ.НАУЧИ МЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ КАПАНИ И УЛОВКИ ПРИ ЗАПОЧВАНЕ НА РАБОТА СЪС СЕБЕПОДОБНИ за което страшно много ви благодаря но не и безплатно колеги платих си и то щедро.Гледам вече напред и не ми пука здраве да е пари се печелят...Забавлявайте се с шута на Ем Джи 05'' ЕООД ~УСПЕХ! ;)

vectra

ivopifeca

Цитат на: vectra - Сряда, 18 Ноември, 2015, 21:16:21
Доволен съм от развитието на темата отправя се леко по леко към класацията за топ 20 на България.Ще се повторя но благодарности на кехлибара да си жив и здрав колега ти си герой! Искам да отговоря на тоя където се прави на колега с 3те профила че много добре си те познаваме теб смешен ставаш и не помагаш с това на баща си.Никой не ме е гонил аз сам си тръгнах и не съжалявам ни най малко.Единствено съжалявам че като напусках като пич и както повечето колеги не ви оставих трайни спомени от мен докато сте живи да не ме забравяте та ако ще в инвалидна количка да изкарам живота си.Да поясня на мераклиите за работа при вас че има 2 работодатели с участие с по 2~3 камиона и те също спомагат в схемата за набиране на рибки под мотото на регистрираните си фирми.Няма да си крива душата тази фирма има и положителни качества и ще го напиша с големи букви~НАУЧИ МЕ ДА ОЦЕЛЯВАМ СРЕД МОШЕНИЦИ.НАУЧИ МЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ КАПАНИ И УЛОВКИ ПРИ ЗАПОЧВАНЕ НА РАБОТА СЪС СЕБЕПОДОБНИ за което страшно много ви благодаря но не и безплатно колеги платих си и то щедро.Гледам вече напред и не ми пука здраве да е пари се печелят...Забавлявайте се с шута на Ем Джи 05'' ЕООД ~УСПЕХ! ;)
Добре го каза,колега.

ivopifeca

nikolov1994

Както е тръгнало, утре, вдруги ден може да очакване още някой новорегистриран потребител да се появи да хвали фирмата :D Само едно нещо не мога да си обясня, от явно по явно е че някой се опитва да си оправи черното мнение за фирмата като се представя за различни шофьори , е то голям инат излизат тея шофьори бе, спорят.. спорят.. имам чуството че им дават по още 1 заплата отгоре само за да пишат във форума да хвалят шефа :D Дето всички са разбрали колко "готин пич" е :D hahahahh ГОЛЯМО ШОУ СТАНА :D :D 

kehlibara

Искам да задам няколко въпроса: 1. Защо щом е толкова хубава и коректна фирмата, плаща на време след 2 месеца, няма нарушения, по бяла и от белите, няма удръжки и тн, защо хората бягат?Кажи ако можеш кои са тези 30 човека с 2-3 год стаж.По времето когато работех там моя договор беше около номер 350-400, фирмата  беше на 3 год, следователно за 3 год са минали примерно 350 човека за 40 камиона. Нима всички тези хора са изгонени, крадци, мързеливи, некъдърници и тн. Всеки който каже нещо лошо, твойте думи са че бил изгонен. Защо когато си страшно доволен не я пусна преди 2 години в белия списък??? Към теб конкретно ( ако си шофьор) възможно е отношението да е по различно, ако си от намазаните. Поне кажи каква е истината- че се правят нарушения, удържат се пари, плащаш някъде кеш после парите не се връщат и тн. Какво пишеш на нави???? Примерно отиваш да товариш в 3:00 през нощта, рефернцията е объркана, или са ти казали със смяна на палети и онея ти казват без смяна най-простото ти казвам. На кого ще се обадиш в 3ч или ще пишеш на нави и ще чакаш отговор???? Създават се някакви профили през последните дни да се опитат да я изкарат бяла но едва ли ще стане. Каква ти е целта, ако наистина си колега да я изкараш толкова бяла?? Карай си, взимай си парите и немаш грижа. Най-вероятно във фирмата вече ще са хора по на 50+, които не могат да боравят с комп, за да прочетат малко. Защото вече неможете да намерите хора през интернет, звъняхте на всички шофьори да си докарат по някои приятел( като видях какво е нема как да викна приятел), дори звъняхте на напуснали колеги да се връщат( каква наглост), но ножа като опре до кокала ще звъниш няма как.Когато вече няма варианти да намерите хора, взехте да избелите малко фирмата, едва ли не да закърпите положението с няколко колеги за месец, но се съмнявам.

mantruck1957

Момчета (как да ви нарека Колеги, когато явно силата ви е само в нета), на всички въпросчета съм ви отговорил преди да ги зададете(вижте предните страници). Искам само да споделя с вас една стара мъдрост за да разберете защо няма смисъл вече от това да говоря с вас  КОГАТО ЧОВЕК УМРЕ ВСИЧКИ ТЪГУВАТ ЗА НЕГО И МУ ГОВОРЯТ, НО ТОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА. СЪЩОТО Е ПРИЖИВЕ КОГАТО СИ ПРОСТ.
Да сте живи и ... Успех в писането...
Верно стана купон.

Lafeta

Въйййй кък му го зъби ва бате. Тоя чука чука чука и накрая му са обади.

kehlibara

На нито един от въпросите ми не намирам отговор

foxtruck

Да немаш трети сак аналог на големия...шот немое ме разбереш; ;)

цецодебел

Цитат на: foxtruck - Събота, 21 Ноември, 2015, 22:52:45
Да немаш трети сак аналог на големия...шот немое ме разбереш; ;)
Цитат на: Lafeta - Четвъртък, 19 Ноември, 2015, 10:29:02
Въйййй кък му го зъби ва бате. Тоя чука чука чука и накрая му са обади.
Цитат на: kehlibara - Четвъртък, 19 Ноември, 2015, 23:56:10
На нито един от въпросите ми не намирам отговор
Цитат на: mantruck1957 - Четвъртък, 19 Ноември, 2015, 10:14:32
Момчета (как да ви нарека Колеги, когато явно силата ви е само в нета), на всички въпросчета съм ви отговорил преди да ги зададете(вижте предните страници). Искам само да споделя с вас една стара мъдрост за да разберете защо няма смисъл вече от това да говоря с вас  КОГАТО ЧОВЕК УМРЕ ВСИЧКИ ТЪГУВАТ ЗА НЕГО И МУ ГОВОРЯТ, НО ТОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА. СЪЩОТО Е ПРИЖИВЕ КОГАТО СИ ПРОСТ.
Да сте живи и ... Успех в писането...
Верно стана купон.
???Некакви деца си праат профили,дърлят се,абе като на седенка сме си . Та те такаде
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

nik1968

Цитат на: kehlibara - Вторник, 28 Април, 2015, 09:32:44
"Ем Джи 05'' ЕООД  гр.Пловдив - Марин Желев

Здравейте колеги, Искам да ви разкажа накратко

1во: заплащане – да приемем че започваме работа на 01януари, на 25януари получавате 500евро ДЕПОЗИТ за месец януари, на 05февруари получавате БГ работна заплата 165евро за месец януари, на 25февруари получавате получавате 500евро ДЕПОЗИТ за месец февруари, на 05.март получавате 165еро БГ заплата , на 10.март получате командировките за месец 01 - 835евро(ако няма удръжки) на 25март получате 500евро ДЕПОЗИТ за месец март След това в края на месец март ако има кой да ви смени слизате да почивате 1 месец ( 04), на 05.04- 165евро бг заплата, на 10.04- 835евро ( ако няма удръжки), Май месец сте отново на камиона
На кратко БГ заплата се получава до 5 число за предходния месец, имате 500 евро ДЕПОЗИТ за месеците в които сте в командировка, командировъчните ги получавате 3ти месец за първия( дано сте ме разбрали) Депозит го пиша с големи букви-по надоло ще ви обясня защо
2ро: нарушения- всяка седмица минимум по 2-3 нарушения, най вече са за над 15 часа работен ден, понякога пет 15ки, понякога 3 десятки на седмица (може и малко над 10 часа), картата се вади понякога на малка пауза и се товари или разтоварва без карта и др.
3то: карат се само хладилници, поддръжката на камионите що годе е добре. Дърпат се български ремаркета Термо Кинг те са добре, но се дърпат и немски Кариер на които на ни едно акумолатора не държи- за 2-3 часа ако не запали самостоятелно, след това разкачаш и даваш ток( през деня на 2 часа си го правиш 1 час нон стоп да зареди, а докато правиш пауза - да спиш или да ставаш да го палиш през 2 часа-твой избор има и трети вариант нон стоп) както знаете шофьора носи отг за товара т.е. ако замръзне стоката примерно.
4то: камионите са мерцедеси и няколко скании, скопени на 85 сас заповед да се карат с 83,(на А22-Италия- мъка, мъка.. и забраните за изпреварвания по др държави-свиркания, псувни) тука мога да вметна че се кара по маршрути( най-вече национали)и в Бенелюкс също, макар че са с винетка, но ако по някое националче ще спестите 5-10 км ще си минете от там(нищо че времето ви отива- повод за нарушение) разхода се вдига-имате разходна норма (маршрута не е проблем, но най вече заради него стават нарушенията)
5то: имате право на 30кг багаж-1 сак и лаптоп (вие си правете сметката дали ще вземете одеало и възглавница или някоя блуза и панталон) забранено е да се носи газова бутилка
6то: работи се с Фротком и се пишат глупави съобщения за: тръгване и пристигане, зареждане, почивки и тн... което дотяга...
7то: пишат се съобщения на Фроткома, че фирмата си поемала глобите за нарушенията(понякога забравят), НО недай си боже ви глобят и преведат примерно 1000евро, след това при напускане ще ви осъдят за глобата че е по ваша вина и връщане на сумата за глобата.
8мо: търсят си хора с няколко фирми – вие сами си правете заключения
9мо: има още много за писане, но в главата ми стана каша и спирам, а и казах че ще е кратко 

Така да си дойдем на думата-пари

Когато слезнете да почивате по написаното по-горе имате да вземате 2 командировки +1 бг заплата
Така почвам по подробно защото мисля че е важно
До тук в най-добрия случай сте взели 3665евро (ако не съм объркал някаде) до 11.04 , защото на 10.04 сте взели командировките за 02месец, защото командировка за месец март ще я вземете май.

Идва ред и на така наречения ДЕПОЗИТ( който от господин Желев се представя като аванс)  за 3 месеца сте получили 3 пъти по 500евро депозит=1500 евро.
Тези пари са били служебни – ако си плащал нещо трябва да имаш бележки, но като напускаш някак си се губят тези бележки, и ако случайно има някоя бележка останала останалата сума до 1500 евро желае да бъде върната...... (оставям адвокатите да действат) накрая ви оставят само главоболията

Постарах се да ви обясня някои работи, но те са капчица в морето
Оставям изводите на вас 

Всичко, каквото казва колегата е вярно. Даже много меко се изразява за тоя мошеник. То друго не можеш да очакваш от бивш борец.

Причина за редакция: Забранено е писането с изцяло главни букви!!!

Lafeta

Кехлибарче незнам как им викат "натегачи" или нещо друго ама аз мия стъклата на вианото с стъкломиячното и си получавам 1780 евро на месец
и си храня семейството много добре и в главата ми всичко си е на мястото. Кажи ми кехлибарче друга фирма в която като слезеш след 3ия месец около
3-то 4-то число и до 9-то число ти е платено всичко.Остава да вземеш само половин командировъчни за последния месец(около 800 евро в моя случай)
Кви две заплати,кви пет лева??? Кажи кехлибарче ако бъркам някъде?А ти си разправяй твоите небивалици за които незнам колко време ти трябва да разбереш
толкова прости работи.И само да ти кажа,че твоите писаници за кумулаторите на фриготата са пълна глупост.Имаше едно ремарке (Немско) в Термоса,
което беше зле и шефа поръча ново и го вкара в Термоса 2 месеца по-рано и плащаше двоен наем,само и само такива като тебе да не мрънкат.Само че на такива като тебе угодия няма.
И да ти кажа само,че камионите на фирмата не са 40, а са над 50 (само евро 6 вече) и това може да ти отговори на въпроса,защо обявата за работа стои в нета.И да ти кажа,
че тази фирма храни всеки месец над 80 семейства (и то не-лошо най ниската заплата е 1600 евро)Па ти си пиши и си мрънкай колкото си искаш.
Само да ти отговоря на въпроса,който сам си задаваш накрая НЕ СЕ ЧУДИ... !!! А с палетните бележки кехлибарчо ако наистина си работил в тази фирма
трябва да ти е ясно,че ти сам си ги описваш върху плика като си предаваш документите и си взимаш копие.Да ти се загуби палетна бележка означава,че не си я описал
(ако можеш да пишеш) или незнаеш какво е това палетна бележка.А като ме питаш за нарушенията ми идва наум да те питам...Ти въобще шофьор ли си???
След като се чудиш, като направиш нарушение и ти преведат пари да го платиш НАГРАДА ЛИ ДА ТИ ПИШАТ в платежното. Или ти просто си мрънкаш?
Как те е траел Желев въобще?? Между другото,защо те изгониха,че си се узлобил толкова? И кажи в крайна сметка кво не са ти платили или просто са ти
обяснили,че нищо не става от теб? Кажи бе кехлибарчо?Ъ? Как очакваш на такива като теб някой да иска да им вдига телефона при положение ,че всичко ти е написано
на навито като на малоумен ама ти явно пак нещо не си разбрал. УСПЕХ колеги, с такива кехлибарчета до никъде няма да стигнем.........
Ъ? Многу други рабути мои дъ чекаш !!!!

vectra

Не чувстваш ли че не си полезен в този форум на никого и мястото ти не е тук.Защо копираш приказките на Шехерезада където само малките деца могат да ти повярват.Тук пишат в тази тема шофьори а не диспечери~дападжии съвременен модел.Сезирам администратора да се намеси все пак това е в неговата компетенция и юрисдикция.Не знам лафет ли си но ако си с кеф бих те разходил без смазка по италианските ротонди докато затегнеш.По добре пиши новостите какво направи баща ти за да спре потъването на Титаник или изобщо нещо прави ли?Кога възнамерява да си плати откраднатото от нас?Щото тия 800евро за които пишеш че остават да вземем ги чакам 1 година вече стана....................................мошеници.Нямам нерви, Господ да гледа и да наказва.

briko

Цитат на: Lafeta - Неделя, 22 Ноември, 2015, 15:13:03Кехлибарче незнам как им викат "натегачи" или нещо друго ама аз мия стъклата на вианото с стъкломиячното и си получавам 1780 евро на месец
и си храня семейството много добре и в главата ми всичко си е на мястото. Кажи ми кехлибарче друга фирма в която като слезеш след 3ия месец около
3-то 4-то число и до 9-то число ти е платено всичко.Остава да вземеш само половин командировъчни за последния месец(около 800 евро в моя случай)
Кви две заплати,кви пет лева??? Кажи кехлибарче ако бъркам някъде?А ти си разправяй твоите небивалици за които незнам колко време ти трябва да разбереш
толкова прости работи.И само да ти кажа,че твоите писаници за кумулаторите на фриготата са пълна глупост.Имаше едно ремарке (Немско) в Термоса,
което беше зле и шефа поръча ново и го вкара в Термоса 2 месеца по-рано и плащаше двоен наем,само и само такива като тебе да не мрънкат.Само че на такива като тебе угодия няма.
И да ти кажа само,че камионите на фирмата не са 40, а са над 50 (само евро 6 вече) и това може да ти отговори на въпроса,защо обявата за работа стои в нета.И да ти кажа,
че тази фирма храни всеки месец над 80 семейства (и то не-лошо най ниската заплата е 1600 евро)Па ти си пиши и си мрънкай колкото си искаш.
Само да ти отговоря на въпроса,който сам си задаваш накрая НЕ СЕ ЧУДИ... !!! А с палетните бележки кехлибарчо ако наистина си работил в тази фирма
трябва да ти е ясно,че ти сам си ги описваш върху плика като си предаваш документите и си взимаш копие.Да ти се загуби палетна бележка означава,че не си я описал
(ако можеш да пишеш) или незнаеш какво е това палетна бележка.А като ме питаш за нарушенията ми идва наум да те питам...Ти въобще шофьор ли си???
След като се чудиш, като направиш нарушение и ти преведат пари да го платиш НАГРАДА ЛИ ДА ТИ ПИШАТ в платежното. Или ти просто си мрънкаш?
Как те е траел Желев въобще?? Между другото,защо те изгониха,че си се узлобил толкова? И кажи в крайна сметка кво не са ти платили или просто са ти
обяснили,че нищо не става от теб? Кажи бе кехлибарчо?Ъ? Как очакваш на такива като теб някой да иска да им вдига телефона при положение ,че всичко ти е написано
на навито като на малоумен ама ти явно пак нещо не си разбрал. УСПЕХ колеги, с такива кехлибарчета до никъде няма да стигнем.........
Ъ? Многу други рабути мои дъ чекаш !!!!

Публикувам всичките ти мнения по темата, защото това последното не мога да го приема като достоверно на фона на глупавите "изречения", които си написал до сега. ???

,,Въйййй кък му го зъби ва бате. Тоя чука чука чука и накрая му са обади."

,,Бог е ...... Бог е щоту кот кажи и гу праи и нетрай боклуци въф фирмата.Ти ако си толкоз свестен  кой щъ изгони и кой няма да ти плати че не съ сятам?"

,,Знам го тоя мариянчо и бях там кът го изгони желев . не беше прав да го гони трябваше гол да го събличе тоя боклук дету подпали цялта фирма."

,,Ава колега ти с два месеца 3500 евро ас с мойте 21 години колко шъ ми дадът  а?"

,,Вий угодия нямате бе"

,,Ти му хортуваш той ти приказва ......  "

neroniro

Благодаря на всички писали по темата.Аз като млад и тепърва прохождащ човек в професията взех своето решение и то е : Стой далече от "Ем Джи 05'' ЕООД  гр.Пловдив - Марин Желев ,както и от приближените нему фирмички.
Щом има толкова доволни шофьори в лицето на тук пишещите и защитаващите го то нека те да си карат чисто новите му камиони,купени с кървавите пари на пострадалите.
Благодаря на хората които се опитват да предотвратят такива като мен да не са следващите пострадали.Аз съм на ваша страна и се надявам освен мен и други запътили се натам да търсят работа преди това да прочетат тук,за да не ги виждаме след това да се оплакват че имат да вземат хиляди левове(евро).

M.Traykov

Аре бре кога че ми пращате още призовки?Ке ми угасне печката,а зимата не е минала.Ке измръзнем.Непосредствено след като писах тук след 2-3 дни ми звъннаха от ПОЛИЦИЯТА.Да бе от полицията "от хората от народа".При моя въпрос "кой се обажда" ми беше отговорено "от полицията"Казвам аз,че питам кой ми се обажда а не от къде.Много ниско паднахте.Не го очаквах.
Няма нужда да се морите от мен нищо повече няма да получите като съдействие.Даже това което направих Ви беше много.
Закривааааай.

M.Traykov