• Welcome to Форум на българските шофьори.

”Ем Джи 05’’ ЕООД гр.Пловдив - Марин Желев

Започната от kehlibara, Вторник, 28 Април, 2015, 09:32:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pepisuni

голем глад е настъпил за Шофери у туй Ем Джи !!! Де да се завъртиш и хоп,обява,Ем Джи 05 търси драйвъри ! Сигур от убаво бегат пичовете,таз фирма,че побелее скоро. Не мое да плащаш лизинго и гумите да се не въртят,требе си движение,а на гъзо-лизецо у предните постове ке му пожелаем : да им руча царския болт на газдите у Ем Джи  ;)

pepisuni

SANBOSAN

SANBOSAN

d2maper

Цитат на: SANBOSAN - Събота, 16 Януари, 2016, 22:46:31
"Чудесна" фирма с масур да ги целуваш.
Не знам колко е чудесна или не колега. Прочетох всичко досега по темата за тази фирма и не само в този форум и мога да ви кажа, че това което ми обясниха хората от фирмата се различава доста от написано тук и заплащането и всичко. Явно са почнали да работят по нова схема. Условията за двойка които предлагаме ни харесват и явно след разочарованието ни в Ким Йохансен ще се пробваме тук.

M.Traykov

Пробвайте няма лошо.После само не ревете тука.

hunter_75

Ще изреват и тука 100%,като от Kim,ма щом мислят че точно на тех ще платят,нека пробват

M.Traykov

Ще им платят като тръгват и после по 200 Е на месец служебен аванс. ;D

Rammbon

Всички , които са минали през фирмата и всичките му  фирми, реват, ревали са и ще реват.
Не работете за марин желев!
Оставете го гладен!

П.С. марин желев съм го писал с малки букви. Все учил  български език, ще разбере защо.

Ivanovdriver

Колеги и през новата година Ви призовавам не вярвайте на Марин Желев и дъщерните му фирми !!!!! Ако започнете само ще страдате и ще се чудете откъде  да вземете пари да преживявате, понеже от фирмите му пари не можете да очаквате. Синчето му Гено също ще Ви къса нервите понеже не знае къде се намира камо ли да Ви помогне по време на курс. Тези писачи, които се появиха в защита на Ем джи 05 вероятно са Гено, Нелито и другите колеги от офиса да се опитат малко да оправят името на фирмата. Надалече от тези измамници !!!!

rangel176

??? ??? ??? ???

d2maper

Цитат на: Drifter - Четвъртък, 21 Януари, 2016, 20:39:08
Пробвайте няма лошо.После само не ревете тука.

Колега, почнахме и всичко ми изглежда нормално. Срещаме се с други колеги които казват че са от доста време във фирмата и до колкото разнбирам от тях явно не е толкова черна фирмата.

Ivanovdriver

Поредният драскач от офиса на Марин Желев, смешни ставате вече. С това текучество едва ли хората бягат от хубаво. Спрете да се излагате ами се грижете малко за шофьорите си, за да не Ви напускат през ден!

k

Веско , колко пари ти взе г-н Желев за термографа

dimbi73

Ето затова е важно да се пише. Съчуствам ви колеги и дано  някой ден им се върне с лихвите.

k

Веско ,защо мълчиш за парите за термографа?

briko