• Welcome to Форум на българските шофьори.

”Ем Джи 05’’ ЕООД гр.Пловдив - Марин Желев

Започната от kehlibara, Вторник, 28 Април, 2015, 09:32:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

IVAN66

:)Иван Георгиев ,от Габрово  тел нр.0876660228,...0897296425...004915781326935...skupe/georgiev114/на 05.06 имах дело,ЕМЖИ05,марин желев ме съдят да им върна депозита,новата им схема е с сл. аванс ,за по вече информация,на лични съобщения

IVAN66

IVAN66

:)збърках първия номер 0876660328,в емжи 05 като ми збъркаха кординатите ,или улцата с един нр. от 116,ме вкарат 16,се справях

IVAN66

micyri

Колега ли си ,не знам,но на кого обясняваш всичко това?
На нас ли?
А кой искаш да ти пише на лични,който се интересува от делата ли?
Моля те обясни.
Благодаря.

IVAN66

Всеки ,който е пострадал може да се свърже с мен.Не желая да получавам обиди и да чета мнения на хора с фалшиви профили и лъжи.Освен мен не виждам друг да е оставил контакт за връзка,та едва ли някой ще повярва на хвалбите.Целта ми е да допренесем за разкриването на измамната схема на работа в емжи05.Поддържам връзка с колеги ,който още не могат да се отърват от там ,и други наруснали без заплати,изгонени с глоби и такива с настоящи дела.Но истената рано или късно излиза...и след време този фором няма да е актуален,защото кораба потъва и гено и обкражението му ще са последните писачи! :)

briko

??? Ето поредното дело спечелено. Така ще бъде, докато се подписваме само в/у трудов договор на МРЗ. Колеги, пазете всички документи, командировъчни с коректно написана дневна сума, разходните ордери с които връщате пари, не приемайте преводи за аванси на които е написано, че са за сл. разходи, защото винаги могат да ви осъдят.
https://court-gbr.com/01634516/018a1116.htm

IVAN66

много се интерисуваш от съдебни дела  :-[за мен марин,гено и всички, който ги обслужват са не само лъжци,крадци ,но и убийци...не ми достигат в момента сили да напиша всичко което ми се случи,неразбирам да пращам линкови за дела,но ще изпратя за некролог,трима колеги са ми разрешили да им опиша случейте как са измамени и да им оставя тел. номера.

IVAN66

дори да ме ме осъдят да им изплатя сума около 10000 лв.,като в периода ми на работа за 7 месеца са ми ми изплатили 15740лв.,те вече са на загуба от мене. 6 колеги ме попитаха за работата и аз им казах истената,обещават по 2100евро,обясних им за депозитите и новата схема с авансите,така че те незапочнаха работа и не бяха измамени.

briko

Цитат на: IVAN66 - Сряда, 11 Октомври, 2017, 22:47:48
много се интерисуваш от съдебни дела  :-[за мен марин,гено и всички, който ги обслужват са не само лъжци,крадци ,но и убийци...не ми достигат в момента сили да напиша всичко което ми се случи,неразбирам да пращам линкови за дела,но ще изпратя за некролог,трима колеги са ми разрешили да им опиша случейте как са измамени и да им оставя тел. номера.

Интересувам се, защото съм се захванал с друг проблем и трябва да намеря съдебни решения. Мнението ми е, че това е много коварна практика базирана на елементарна измамна схема, която може да се осъществи от работодателя, защото държавата не осъществява никакъв контрол върху същия.

Boroman21

И най-вече се разчита на невежи колеги и на това че ситуацията ни притиска и сами сваляме гащите.
И служебни пари на лични сметки  НИКОГА  това и децата го знаят вече.

briko

Дано повече колеги прочетат темата, измамата е много коварна и понеже сме много "отворени" всеки работодател може да ни осъди, естествено ако пожелае. Освен, че не трябва да се превеждат сл. пари в лична сметка тайната е, че по закон командировките са 27е. на ден, сигурен съм, че 90% от колегите се разписват на не попълнена заповед за командироване преди да тръгнат и капана е щракнал. Шефовете могат да си измислят разходи, които шофьора не е отчел и така да го осъдят да им върне разликата м/у 50е. и 27е. която е платил на ден командировки. Скоро прочетох в друг форум, че още една фирма е започнала да съди бившите си шофьори по същия метод. Най-важното е, никога не приемайте сл. пари за разходи като аванс за заплата или командировъчни и винаги искайте подпечатано, подписано с коректно попълнена сума на ден командировъчно. Така няма за какво да ви осъдят. >:(

IVAN66

hgv_driver

Фирмата била дала на шофьора  7 627 служебен аванс. !?!?! Верно ли? Да не са го пратили да купува камион? Тия ни взеха за мезе.

ivopifeca

Не знам,кво да кажа...Явно тия скоро нема си намерят работници,или вече ще закриват фирмата,и са го ударили на-кво можеме,да прибираме...

IVAN66

;)верно е .а когато писачите станат по - вече от читачите ко ша праим /аз съм пострадал има ли и други който влизат тук и са пострадали нека да се чуем тел. 0876660328...п.с.нека си остави и друг телефона.

IVAN66