• Welcome to Форум на българските шофьори.

”Ем Джи 05’’ ЕООД гр.Пловдив - Марин Желев

Започната от kehlibara, Вторник, 28 Април, 2015, 09:32:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Hasan Alimehmed

Получавал ли си българска заплата с СМС? Пише само превод от Бисера, основание не пише.

Hasan Alimehmed

IVAN66

подписвах много документи,но на делата ми се появиха и такива копия, който не съм подписвал!!!

IVAN66

IVAN66

Да аз съм много прост ,а той е много умен  с това ,че е измамил много свой работници ,/не лъжи,не кради,...не убивай ...това са моите принципи ,мой колеги ми казаха че са му пожелали /свещи да си купи с тези пари с който ги е излъгал ,но много хора умрат от неговите измами ,аз загубих майка си,...други са не могли да си кръстят детето,влезли в болници...и умрели по- европейските пътища!!!пс.тел.0876660328, ако сте пострадали оставете тел. за връзка или се обадете не се крийте и страхувайте!!!

IVAN66

колега благодаря ти много за информацията ,с това което ми каза аз уча как да работят адвокатите ми http://sbps.eu/

M.Traykov

Цитат на: hgv_driver - Четвъртък, 15 Март, 2018, 18:09:37
Когато получиш СМС от банката за превод, в него пише основание - заплата, командировъчни или служебен аванс. Трябва да си много прост, постоянно да получаваш преводи "служебен аванс" и да не ти светне червената лампичка, че нещо не е у ред. и накрая да се окаже, че са ти дали 7000 лв служ. аванс. За какво бре. камион ли ще купуваш.... или ремарке за фирмата.
Мен защо никой не ме е измамил досега? Опичайте си акъла, да не ви печат на бавен огън.
Значи отиваш да работиш зад граница и получаваш само служебни пари за служебни цели.Не получаваш заплата и командировачни.Кой би повярвал,че това не е измамна схема то си личи.
В съдилищата толкова ли са тъпи,че не виждат,че това е измама и подигравка с живо същество с целия транспорт.

briko

Не са тъпи в съда, там само документите и свидетелите имат стойност. Щом си се разписал, че ще работиш за миним. заплата, това е истината! Колеги пазете се!

hgv_driver

Цитат на: Hasan Alimehmed - Петък, 16 Март, 2018, 19:20:34
Получавал ли си българска заплата с СМС? Пише само превод от Бисера, основание не пише.

Във всички мои СМС-и пише основание за плащане. Ако на вашите не пише, сменете банката. Аз съм в Уникредит.

IVAN66

IVAN66

Hasan Alimehmed

Цитат на: hgv_driver - Неделя, 18 Март, 2018, 08:48:35
Във всички мои СМС-и пише основание за плащане. Ако на вашите не пише, сменете банката. Аз съм в Уникредит.

Основание за заплащене ? На какво? Пише ли?
Как ще докажеш , че е заплата? Как?

hgv_driver

Цитат на: Hasan Alimehmed - Вторник, 20 Март, 2018, 16:03:22
Основание за заплащене ? На какво? Пише ли?
Как ще докажеш , че е заплата? Как?

При всеки превод се пише основание за превода. И това основание се показва в СМС-а от банката.
Когато ми превеждат минималната заплата по договор, в СМС-а пише: IBAN xxxx +510,00 BGN от Фирма ООД, заплата за м. Февруари.
Когато ми превеждат останалата сума пише:
IBAN xxxx +3500,00 BGN от Фирма ООД, командировачни

Винаги се знае кои пари за какво си ги получил. Какво толкова не разбра?

IVAN66

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ,...разбрах ,че да си лицемер /лъжец /,крадец ...това в бг. е начин за забогатяване

IVAN66

>:(a когато получиш ксерост копие,с твоя подпис което не си го подписвал,как се прави...

IVAN66

;)и как в този форум друг не остави координати  за връзка,хвалбите си ги пишат те,оплюването е от конкуренцията,админите работят за за всички от който могат да печелят...и ми се обаждат нови колеги който ,виждат ,че те ще са новите пострадали,а къде са старите,...по- вече от моите колеги с който работих през 2016г. напуснаха България,

IVAN66