• Welcome to Форум на българските шофьори.

Заспиване?!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Вторник, 05 Май, 2015, 21:19:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Zaron

Цитат на: Красимир Тодоров - Четвъртък, 07 Май, 2015, 11:12:15
Много верно казано!
Добавям нес с кола или редбул и цигари
много цигари..
Разбира се не става за всяка нощ. Но помага, когато се налага.
Това си е чисто самоубийство.

Zaron

Красимир Тодоров

Де бе спокойно, ето ме жив и здрав. Има хора дето продължават така да си карат, по черните релации, познавам много колеги, които просто така живеят, яко каране, яко каране.
А и друго, едно време немаше регламент, мой тато не е карал по график. Кара му се - кара. Кога требва понапъне се, кога не, лега и спи.
Или сега като пазиме шайбите мигар не ни се спи? Той Минко за тва пита... разбира се, че регламент не те наспива.

Красимир Тодоров

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 07 Май, 2015, 00:17:38
,,,,, явно трябва да отивам да си се лекувам на 4ти километър,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Цитат на: rider777 - Понеделник, 07 Октомври, 2013, 20:10:40
ама това е сигурно защото съм си тъпо копеле,,,,,,,,,,,,,,,,

Признавам, има случаи не мога да го кажа по-добре от теб. В много случаи е било чист късмет, вследствие на заспиване да не е станала голяма беля. Ти разбира се си много по-напред и принципно си е твоя работа, ама като сам се "предлагаш", в тази тема за заспиването разкажи как си "метнал" нов камион поради заспиване. А в други подходящи теми за другите камиони. И много е важно дали го направи любителски или професионално?

П.П.: Напоследък много рядко пиша и в 777 промила от случаите е да отговарям на нечии тъпотии.
    П.П. (друг): Има ли запознати с "броенето на овце" и работи ли?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

rider777

Обърнах камион не заради заспиване а от простотия,,,,, разказвал съм,,, на ограничение 40 на почти обратен десен завой аз влязох с 90 защото пишех СМС точно в този момент,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Zaron

Цитат на: Красимир Тодоров - Четвъртък, 07 Май, 2015, 19:58:22
Де бе спокойно, ето ме жив и здрав. Има хора дето продължават така да си карат, по черните релации, познавам много колеги, които просто така живеят, яко каране, яко каране.
А и друго, едно време немаше регламент, мой тато не е карал по график. Кара му се - кара. Кога требва понапъне се, кога не, лега и спи.
Или сега като пазиме шайбите мигар не ни се спи? Той Минко за тва пита... разбира се, че регламент не те наспива.

Имах в предвид самоубийство когато си тъпчеш организма с най различни химикали само и само да те държат буден, иначе за другото си прав, и аз хванах малко от онези времена.
Но продължавам да си мисля, че трябва да има някакъв ред.
Организма си има нужда между 6 и 8 часа сън на денонощие, това си е чиста биологична нужда и не се опитвайте да противодействате.
Все едно да ти се пикае и ти да пиеш всевъзможни хапове и химикали за да не пикаеш.

Zaron