• Welcome to Форум на българските шофьори.

Как товарите?

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Събота, 28 Май, 2011, 00:04:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dinko_ferrari

Колега между двата буса има още място май.Не сте го уплътнили нещо както трябва. ;D ;D ;D

dinko_ferrari

SEMPER

Е как бе, това дето на теб ти се чини баласт между бусовете, всъшност е пари в брой, като се прибере у нашенско  ;D ;D ;D

Аз съм признал врачани и монтанчани как влачат за БГ всякакви боклуци от немско, само отработено масло не съм виждал да товарят  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

morskia86

Като може да печелим от тия боклуци ще влачим. ;)

dino412

Цитат на: SEMPER - Петък, 01 Юни, 2012, 23:14:15
Е как бе, това дето на теб ти се чини баласт между бусовете, всъшност е пари в брой, като се прибере у нашенско  ;D ;D ;D

Аз съм признал врачани и монтанчани как влачат за БГ всякакви боклуци от немско, само отработено масло не съм виждал да товарят  ;D
Ма то Ние от северозапада сме си потомци на Плюшкин.Ама си имаме и от врабче мляко.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

grants

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 23 Октомври, 2011, 13:27:26

Е те тука вече за претоварване и въпрос не може да става даже може още някое друго купе на Москвич-12-к
Не всичко е пари,но всичко е с пари

dinko_ferrari

R560

ivopifeca

Цитат на: R560 - Събота, 19 Октомври, 2013, 09:11:34
.
Tия претоварваници требва да се наказват яко,оня ден пред мене пъплеше една гондола едвам едвам,гумите се беха сплескали,джантите почти опираха в асфалта ???Композицията-стара,какво става,ако се наложи екстремно спиране,или неква друга ситуация,позачезнаха кантарите и пак яко претоварване >:(

Rammbon

Бриги Магнито

ivopifeca

Имаме два рулона по около 12000кг единия,къде бихте ги поставили в полуремарке,за да ги транспортирате?

driver1

Цитат на: ivopifeca - Събота, 01 Март, 2014, 15:17:03
Имаме два рулона по около 12000кг единия,къде бихте ги поставили в полуремарке,за да ги транспортирате?

Размери? Ако са такива, каквито си ги предствям, првия бих го натоварил така, че предната му част да е наравно с първата колона на ремаркето или малко повече. Втория рулон бих натоварил над трите моста на ремаркето, а може и задната му част да минава на около 50 см. зад последния мост. Возил съм много ламарина на рулони и винаги така товарехме.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Boroman21

driver1 точно това е схемата с малки разлики спрямо размерите .Вече тука е важното долу скарата как е направена /ако си с канал лесно само 2 вериги/ иначе трябва 4 и то от ония по дебелшките-това на калпак.

ivopifeca

ivopifeca