• Welcome to Форум на българските шофьори.

Как товарите?

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Събота, 28 Май, 2011, 00:04:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

exon

Карах PVC на прах в бегове от големите и освен на кръст през ушите ги бях вързал на четворки през средата един към друг.Така нямаше мърдане от Унгария до Бг.Но следващото ми товарене беше кошмар-бегчета от малките по около 400кг броиката с смлени бутилки от пвц.То като го ритнеш и тръгва да се изсипва,не е като прахът,да седи плътно и тежко..Натовариха ми ги на два реда(един върху друг),как ли не ги връзвах-никакъв шанс,как не ги изсипах за амен 700км незнам.
А някои връзвал ли е такива кангали с арматура?В ремарке без капаци страшно връзване пада,и установих че е добре да си носиш около половин кубик дървени греди и клинове за подложки.

exon

loshdancho

Цитат на: exon - Петък, 18 Ноември, 2011, 22:12:44
Карах PVC на прах в бегове от големите и освен на кръст през ушите ги бях вързал на четворки през средата един към друг.Така нямаше мърдане от Унгария до Бг.Но следващото ми товарене беше кошмар-бегчета от малките по около 400кг броиката с смлени бутилки от пвц.То като го ритнеш и тръгва да се изсипва,не е като прахът,да седи плътно и тежко..Натовариха ми ги на два реда(един върху друг),как ли не ги връзвах-никакъв шанс,как не ги изсипах за амен 700км незнам.
А някои връзвал ли е такива кангали с арматура?В ремарке без капаци страшно връзване пада,и установих че е добре да си носиш около половин кубик дървени греди и клинове за подложки.

Ех колко ми е познато това хале. Ако не се лъжа Базау Ръмъния  . Интересно ми е как ще укрепите кангалите с колани в ремарке с 3-странна щора.
Точно това исках да пиша но ме изпревари защото търсех клип или снимка с кангали в ремарке.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

LKW

Дано само Биг баговете де то колегата ги вози да са от тия със затварящо се гърло , че ако са от тия без гърло лоша работа.То за това Биг багове са си за контейнери.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

kickerlike

Да с гърло са и са оребрени отвътре като цистерна в смисъл вътре са с прегради като морски шах.
Не можах да обясня като хората.

loshdancho

;D Каква мислите е реакцията  на клиента?

DeDo Vi

Клиента да го ....... палетата не са добре фолирани, а и това е кенеф-хартия нищо и няма не се е повредила.
Ако бяха стъклени чаши или яйца, да има реакция, ама кенеф-парир е сори няма реакция.

loshdancho

Евалата много си наблюдателен. Даже ме предупредиха,че ще стане така и няма да има проблем...

Trucker_Boy

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 29 Ноември, 2011, 23:38:40
Клиента да го ....... палетата не са добре фолирани, а и това е кенеф-хартия нищо и няма не се е повредила.
Ако бяха стъклени чаши или яйца, да има реакция, ама кенеф-парир е сори няма реакция.

От далече , ако не се вгледаш в снимката внимателно първоначално приличат на пакети със захар.  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Дамян Йончев

Ето това е икономичен товар  ;D
Или шофьорите които товарят от Калинел възглавници и олекотени завивки ;)

Бриги Магнито

Дане гъз папиро да не от Санитекс,че има убава шефка там ?

loshdancho

От там е.Другия път обещавам да снимам шефката.:)

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Сряда, 30 Ноември, 2011, 22:43:24
От там е.Другия път обещавам да снимам шефката.:)
Мани немой,че ше ме апе и от снимката,инак съм си я заплюл не е руса ма важи.
Ако имаш проблеми с нея и фукни ботушките,много помага  ;) :D :D :D

Илиян

Как са та пратили с тоя прицеп да товариш хартия обикновенно товарат по 115-120 кубика
Иначе на товара нищо му нема само дето е много пепела некои път.
Я кажете сега натоварил съм две пирамиди с камък от по 10 тона едната ми е на трите оси другата ми е по средата на краката дълги са некъде по 3 метра дали ше има осово претоварване ремаркето е щора
Музикант, Търговец, Курва и Шофьор не се става - раждат се такива!

ico_9595

Ето как ме караха да укрепвам този товар!
Всички ние сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите!!!

Бриги Магнито

Kолега интернационални кярийки ли връткаш,че с по четири дъски у нашенско ше ти се утели вола от махане и редене на дъски?

Бриги Магнито