• Welcome to Форум на българските шофьори.

Призив: Свалете бана на driver1!!!

Започната от dinko_ferrari, Четвъртък, 21 Май, 2015, 21:34:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Красимир Тодоров

А бе никой не ми е приятел. Тук има грешни принципи. Всички ви го казват.

Красимир Тодоров

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Красимир Тодоров - Петък, 22 Май, 2015, 23:35:38

А бе никой не ми е приятел. Тук има грешни принципи. Всички ви го казват.

Моят принцип е, че милиони и дори милиарди да твърдят нещо, не значи, че е вярно. Не казвам на никого, че мисли грешно и как да мисли. В такива случаи ми се струва, че реалният живот е много по-прост. Явно ще наблягаме там.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

ivailo6868

чисто нов съм пресен пресен  но съм малко фен на игрите в нета "примерно дарк орбит"  и смятам да ставам шофьор на бус България-Великобритания отделих около 14 часа да обикалям из "Форум на българските шофьори" от 2009г до 2015г за да науча нещо и то не беше малко мислех да задавам въпроси но тази дискусия ме разочарова та това не е ИГРА това е "ФОРУМ НА БЪЛГАРСКИТЕ ШОФЬОРИ" .Модератор или Администратор не ТРЯБВА да приема нищо лично по време на работа това не е ИГРА форума е за работещи ХОРА.извинявам се ако съм засегнал някого??!. въпросите за мен по-късно може да ги има някъде из форума ще търся??

diyodi

Моля профила и публикациите ми да бъдат изтрити.

naum4o

В крайна сметка за какво е бан-ът, наложен на Драйвъра? Оставам с впечатление, че много жестоко е напсувал някого и то по роднинска линия? Аз лично никога не съм го чул да псува някого. Инат и чешит е, но тук сме много същите такива, а и специално той много пъти е бил полезен на питащите по професионалните теми и е човек с дългогодишен трудов и житейски опит.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

Красимир Тодоров

Не псувал никой.  Малко е пресолил манджата но на други места, не тук. Бана не е регламентиран. Админа смята ,че това е негов дом, и не го пуска, просто защото се скарали другаде.

dinko_ferrari

Аз пак повтарям - сложили сте му бан -ок.Сега като му изтече наказанието,защо му слагате нов или удължавате тоя и аз не знам точно какво правите.
Един потребител вече се отказа от форума заради вашите простотии, да видим колко ще станат.

ivopifeca

Цитат на: Красимир Тодоров - Петък, 22 Май, 2015, 22:21:25Ей, пич... да ти припомня защо настоях да имаш БАН, понеже си много отворен бидейки софиянец и говориш срещу колегите от другите градове. Какви и що сме били, на всичко отгоре и с обидни квалификации... не се прави на ударен, а виж защо съм те докладвал, впрочем без да се крия че съм аз.
Ти може и да чувстваш, че си нещо повече от мен и моите съграждани, но си го пази за себе си и леко с обидите. Евала за опита ти по пътищата, но относно човещина, имаш да учиш още. И в последния си постинг продължаваш да простееш.
Извинявам се за спама, колеги. Хахахаха!!!
Цитирам те:
1. 5 публикации в тема "Призив: Свалете банана driver1!!!!!" и 3 публикации в тема "Русия".
2. 12 публикации с питане за маршрут, АДР, транспортни фирми и изпит пред ДАИ.

---- особено за изпита пред дай и АДР, повечето публикации са мои, в т.ч. че истинските шофьори знаят как да пикаят в бутилка. Голяма и сериозна дискусия.
за Русия не ми се коментират болните ви изцепки, остана темата за бана... незнам кое от последните 20 публикации е толкова шофьорско, освен за бутилките
Цитат:
И накрая, кои от участниците във форума определяш като аутсайдери и не желаеш да се изказват?

---Сещам се за един бакалов, а ти? И не само аз не желая.. надявам се и ти. Разбира се просто пример, никога не съм му реагирал на простотиите, безобиден, но прост.. има и други
Не смятам да коментирам тази провокация, че някой ме накарал да пиша в тая тема. Сигурно съдиш по себе си.
Цитат: 20. Забранени са абсолютно всякакви публични спорове с администратори и модератори на форума. За подобни прояви ще бъде налаган незабавен бан в съответствие с правилата за налагане на такива санкции! Всички лични въпроси и коментари към администраторите и модераторите се правят единствено чрез лични съобщения.
---Аз що разбрах, че споровете са се състояли именно ИЗВЪН този форум и на лични? Да не би да има нещо друго. Ако има кажи, а не загатвай!

И впрочем ти кво се задрънчваш с мене сега?
Темата не съм аз, а ти. Махай тоя бан и да се приключва. Не виждам за какво повече упорствате с Минко. В твой интерес е да дадеш нов старт на форума, бъди умен и измисли как да стане най-весело и без стрес. Може и като викторина да го направиш. Например, ще ни задаваш въпроси по регламента и ако отгатнем пет, махаш бана   :)

Пич,точно такива от другите градове,вкараха самочуствието на чорбаджията да не плаща,или да свали парата драстично.И ако обичаш не ми говори за човечност по виртуалните пространства,щото наживо е съвсем друго.Поне ми се пенявиш за другите градове,ще ти кажа че вчера във фирма където товаря почти всеки ден,бях вече готов да си тръгвам,но останах да помагам на колега да си затвори щората и сложи коланите.Беше натоварен до тавана,щеше да се наниже на ръждивите мрежи,качвах се да му помагам да слиза...Колегата беше от Берковица,професоре виртуален.А за мнението ми,че провинциалистите прецакаха работата у бранша,си остава...хахахахаааа!

Dido

Цитат на: dinko_ferrari - Събота, 23 Май, 2015, 13:11:47
Аз пак повтарям - сложили сте му бан -ок.Сега като му изтече наказанието,защо му слагате нов или удължавате тоя и аз не знам точно какво правите.
Един потребител вече се отказа от форума заради вашите простотии, да видим колко ще станат.

Не е само един.Лош Данчо се изгуби,бригадира,а имаше и един Рошко.
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

admin

Цитат на: Dido - Събота, 23 Май, 2015, 19:37:10
Не е само един.Лош Данчо се изгуби,бригадира,а имаше и един Рошко.

Не се притеснявай за Рошко, редовно чете форума.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Dido

Цитат на: admin - Събота, 23 Май, 2015, 19:38:42
Не се притеснявай за Рошко, редовно чете форума.
Спокоен съм вече.Бях силно притеснен.
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

J_L

Много се чудех дали да пиша и аз по темата, ама не издържах и ще си кажа мнението.
1. Всяко нещо си има собственник пък било то и форум.
2. Собственика, който е платил определя правилата.
3. Няма как някой да се разпорежда със собственоста на собственика
4. Собственика е във правото си да изгони всеки един от собственноста си.
5. Останалите гости не са в правото си да изискват каквото и да е от собственика
6. Дали им харесва или не да се съгласят с мнението на собственика си е техен проблем, и са свободни да напуснат.
7. Гостите не могат да имат претенции, а само да изкажат мнение.
8. Демокрацията е по площадите, тук става дума за собственост.

Сега си представете че отивате на гости, след няколко чашки най-забавния от компанията повръща на масата и собственика го гони. След като изчиствате повърнатото и след по една чашка всички започвате да разбирате колко сте си несамодостатъчни. След още една чашка започвате вкупом да ревете на собственика да върне"забавния" и едва ли не да му заповядвате какво трябва той да направи в собствената си къща.
Хайде дръжте се малко.След като сте гости във форума, дръжте се както подобава и уважавайте мнението на собственика, все пак той не се храни от вас, а ви осигурява платформа на която да се проявите.
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

Красимир Тодоров

Да, ясно
Само дето и ти не правиш разлика между дома ти и публичното пространство.
Форума да не би да се казва "Семейство Кацарски" случайно?
Ами айде и аз да си ходя тогава, щом това е семеен форум.. Не си падам много по ходене на гости. Той Динко знае.

Минко, купи си 12 лв. име и 42 лева хостинг, и ще ти направя подарък - форум: www.vatman.bg
Ти админ, а батко ти ЕМинчев за главен модератор. Извинявай, БГ домейните са по-скъпи от 12 лв, може да си вземеш като админа, EU на промоция, два за лев
Това за дето викаш, че е мноООго сложно да направиш форум.
И на тебе админе, дето май не ти увира главата от СЕО, като ти казвам, че ние неколкото тука ти направихме форума.
На градската пръчка мога да кажа само едно - Можеш да изкараш селянина от селото, но селото от селянина-никога!
Тва по повод дето си мери пишката с мен, типиченя провинциалист. Ма на крива ракета и космоса пречи.

Админ, ако те не е страх, покажи това, което и на мен показа. Нека другите решат.

Май ще си взимаме довиждане с вас.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: diyodi - Събота, 23 Май, 2015, 00:39:47
Моля профила и публикациите ми да бъдат изтрити.

Ако смяташ, че си първият не си! Публикациите няма как да се изтрият. Другото не мога по никакъв друг начин да го сравня  с действие на разглезено дете. Можеш да не пишеш, да не влизаш и т.н. Освен това, смятам че не знаеш разликата между цензура и да не ти изпълнят желанието. При теб и другите няма цензура, а не са ти изпълнени всички желания. И аз харесвам 18-19 годишни девойки, а ма те мен... И къде да "бия тъпана" и да правя панаири за тази ЯВНА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ?!!!

Цитат на: Красимир Тодоров - Събота, 23 Май, 2015, 11:02:25
Не псувал никой.  Малко е пресолил манджата но на други места, не тук...

Как може да си сигурен, нали не си 24 часа покрай него? Мога да цитирам, ама ще се наслаждавам на "тишината"!
     И си прав донякъде, че в почивките само малко "пресоляваше", а в активните вероятно, ако на теб ти говори някой така, после щеше да си смяна личните документи, поради несъответствие на снимките. А той е получил само бан и то във форум със "затихващи" функции и дерибействащ модератор. Само не разбрах, ако последният не пише един месец как въздейства? С психотронно оръжие?!

J_L

Законът не определя собственоста по пазарни цени. Стойноста не е от значение. Дали ще влезеш със взлом във къща от милион или барака за двеста, закона те третира по един и същ начин. Така че не виждам проблем дори да струва 1 стотинка, нали е регистриран на нечие име. И след като уточнихме това мисля че и осемте ми точки са правилни и законосъобразни. М/у другото има и друг член третираш и самоуправството. Което ще рече че някой мислейки си че има "право" влиза в нечия собственост и започва да се разпорежда с нещо си там. И аз не съм по ходенето по гости, просто онагледих казуса и мисля че го онагледих правилно.Закона е един и той се спазва независимо харесва ли ни това или не, не виждам за какво е цялата тази "докачливост".
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

J_L