• Welcome to Форум на българските шофьори.

На вниманието на администрацията

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 31 Май, 2015, 10:32:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Момци,не че Ви се бъркам,не че ме и интередруса,но не Ви ли прави впечетление,че нещо не е така(както вика Шевченко)
Имахте идея да отваряте нов форум,кво стана,май нищо
Гаранция имате и други идеи,но лично за мен сте на път да затриете едно от може би най-добрите форумчета за шофьори
Отнесохте обиди и пцувни,създадохте разочарование и сплетни и какво постигнахте,май пак нищо.
Не ,Ви упреквам,просто замислете се ,че нещо наистина не е така.

Бриги Магнито

admin

Кой ти е казал, че сме имали идея да отваряме нов форум? Имахме идея да направим нова версия на този форум, която отдавна е направена, работи, има своите потребители и публикации. Към момента не е въведена официално в експлоатация, тъй като все още няма Акт 16, но може би скоро и това ще стане.

Форумчето няма да бъде затрито, спокойно! А иначе си много прав за обидите и "пцувните", отнесохме ги, спор няма. Някои пък отнесоха шут в задника,без извинение, което до някаква степен ни компенсира и удовлетвори. Балкански истории, но какво да се прави, когато насреща имаме хора, за които е важно да спечелят своите 5 минути слава...

И накрая, но не на последно място, мислим непрекъснато по въпроса.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Бриги Магнито

Акт 16 е трудна работа,но щом акт 15 с право на ползване имате,файда си е.
Мноо арно,че мислите
Шут изодзадзе не е демократично
Аз не съм мноо в нещата,но ке ме запростите.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 31 Май, 2015, 10:32:36Гаранция имате и други идеи,но лично за мен сте на път да затриете едно от може би най-добрите форумчета за шофьори

И двата форума ми се струват спомагателни на този. Погледни ги над половината от публикациите в тях, са за тук или специално за нас двамата цензури. Накратко тук и на другите места само за този Форум се говори. Тъкмо разбрах какво е цензура, за теб ще го повторя. Когато се тръшкаш искаш нещо и ако не ти го изпълнят обявяваш, че е цензура. В близките години ще проучвам какво удовлетворение носи изтриване на профил? Можеш да помогнеш, ти или комбайнер бяхте от първите с изтрити профили и малко след това отново бяхте на ,,линия".

Други времена са сега. Двуличието, лицемерието са на почит и са добродетел. Вчера се караш на живот и смърт, днес първи приятели. Създател на шофьорски форум (Краси) преди време имаше бан поради някакви пожелания към теб. Сега ще ти се радва като малко дете на играчка. Един инженер в кавички тъкмо помислих, че има мнение като припомни на Безделника - шофьор номеро уно, как се изказваше за теб доскоро и ми се издигна за няма и ден. Дойде отвори тема заяви, че не е той и знае кои са ТЕ. Аз също знам кои са ТЕ - извънземните. Сигурно скоро ще се закълне, че много те харесва. Думи като никаквец, абориген и те са добродетелни.
     Сега вече съм само аз, останах напълно сам. Но съм тръгнал по пътя да те харесвам само да почна да разбирам какво пишеш и няколко години и ще се присъединя към останалите.

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 31 Май, 2015, 10:32:36Отнесохте обиди и пцувни,създадохте разочарование и сплетни и какво постигнахте,май пак нищо.
Не ,Ви упреквам,просто замислете се ,че нещо наистина не е така.

Ето, няма нужда да обяснявам защо някои не пишат вече, ако на теб ти харесват такива обръщения. На нас, не. Може и да имаш по-добри идеи как се справиш с обсебени хора. За мен мерките са закъснели и оттам е проблемът!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Бриги Магнито

Илчев открай време ,мислим ти е ясно,че не мелим брашно с бая народ,но признавам за разлика от някога,сега ми дреме кой,какво мнение или отношение е взел за мойта особка.
Относно. смяната на имената,ще ти кажа,че при мен се дължеше на разочарование и моментен импулс.
Некадърен тракторист беше и ще си остане част от Бриги Бичкията,но като добър шизофреник се старая да не го показвам
Принципно съм далеч от нещата,но погледнато от моя мироглед става въпрос за интриги,а е тъпо интригите да се решават по детски и да им се отдава жизнено значение
За мен от тук,онам,там вече е без значение,но хилядите младоци ще са потърпевшите,защото може всичко да е,но тук бая народ остави голяма част от себе си
Тъй че,правете квот си знаете,но не съсипвайте с лека ръка,постигнатото.

nasko84

Колеги сравнително нов съм във форума но,Бриги е прав от доста  време не се коментират някакви стойностни неща от който може човек да научи нещо от по знаещите а само някакви интришки от рода на кой какво казал та кой го изтрил и т.н.Неви прави чест а и колкото да не го признавате хората който изгонихте бяха полезни и то доста.
Мнение на един новобранец  :( :( :-\

admin

Цитат на: nasko84 - Сряда, 03 Юни, 2015, 20:48:48Колеги сравнително нов съм във форума но,Бриги е прав от доста  време не се коментират някакви стойностни неща от който може човек да научи нещо от по знаещите а само някакви интришки от рода на кой какво казал та кой го изтрил и т.н.Неви прави чест а и колкото да не го признавате хората който изгонихте бяха полезни и то доста.
Мнение на един новобранец  :( :( :-\

Колега, никой не е изгонен от нас. Липсващите профили не са изтрити по наше желание. Ние профили не изтриваме, само слагаме бан когато се наложи.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: nasko84 - Сряда, 03 Юни, 2015, 20:48:48
Колеги сравнително нов съм във форума но,Бриги е прав от доста  време не се коментират някакви стойностни неща от който може човек да научи нещо от по знаещите а само някакви интришки от рода на кой какво казал та кой го изтрил и т.н.Неви прави чест а и колкото да не го признавате хората който изгонихте бяха полезни и то доста.
Мнение на един новобранец  :( :( :-\

Кой ти пречи да коментираш стойностни неща? Ако ние споменаваме понякога, от другата страна са неспирни. Не се сещам кои стойностни хора са изгонени. Аз знам само за един и той не е стойностен. На всичко отгоре е и безделник. Не казвам, че имаш изкривена представа, щом харесваш такъв. Поне представите ни се разминават много и това че няколко десетки или стотици твърдят нещо, не могат да ми променят мнението на мен. Срещу очевидни факти.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

m@n

Цитат на: nasko84 - Сряда, 03 Юни, 2015, 20:48:48
Колеги сравнително нов съм във форума но,Бриги е прав от доста  време не се коментират някакви стойностни неща от който може човек да научи нещо от по знаещите а само някакви интришки от рода на кой какво казал та кой го изтрил и т.н.Неви прави чест а и колкото да не го признавате хората който изгонихте бяха полезни и то доста.
Мнение на един новобранец  :( :( :-\

Тези които ги няма вече тук са в по-добрия форум. Това е хубаво на конкуренцията, че човек има право на избор. Това ми беше последния постинг тук. Последният да загаси осветлението.

admin

Цитат на: m@n - Четвъртък, 04 Юни, 2015, 07:37:41
Тези които ги няма вече тук са в по-добрия форум. Това е хубаво на конкуренцията, че човек има право на избор. Това ми беше последния постинг тук. Последният да загаси осветлението.

Блажени са вярващите!

nasko84

Минко,нямах в предвид аз да коментирам нещо стойностно понеже това което знам от професията не е нещо ново а нещо което съм чел тука и в последствие съм се убеждавал в правотата.Относно хората има едина приказка ,,Истината се открива в спора,, но някой май попрекалиха,абе се едно.Живи и здрави  ;)

hunter_75

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Сряда, 03 Юни, 2015, 21:56:41Кой ти пречи да коментираш стойностни неща? Ако ние споменаваме понякога, от другата страна са неспирни. Не се сещам кои стойностни хора са изгонени. Аз знам само за един и той не е стойностен. На всичко отгоре е и безделник. Не казвам, че имаш изкривена представа, щом харесваш такъв. Поне представите ни се разминават много и това че няколко десетки или стотици твърдят нещо, не могат да ми променят мнението на мен. Срещу очевидни факти.
Минко,за тебе ли се коментираше че са те изхвърлили от Hesssers насред пътя от камиона?Ако е така е меко казано несериозно да обсъждаш кой е изгонен,кой е безделник и т.н

admin

Цитат на: hunter_75 - Петък, 05 Юни, 2015, 11:16:43
Минко,за тебе ли се коментираше че са те изхвърлили от Hesssers насред пътя от камиона?Ако е така е меко казано несериозно да обсъждаш кой е изгонен,кой е безделник и т.н

А "изхвърлили" ли са го в действителност или само се е коментирало някъде? Ти имаш ли да кажеш нещо по въпроса или преразказваш нещо, което си прочел?

hunter_75

Нали това питам,вярно ли е или не?Май няма да е само слух,нямам спомен Минко да го е опровергал.И ако ще налагаш пак цензура,ще те замола да изтриеш и моя профил.

admin

Цитат на: hunter_75 - Петък, 05 Юни, 2015, 11:49:05
Нали това питам,вярно ли е или не?Май няма да е само слух,нямам спомен Минко да го е опровергал.И ако ще налагаш пак цензура,ще те замола да изтриеш и моя профил.

Прочети внимателно правилата на форума и обърни внимание на точката, в която е написано, че в този форум е недопустимо разпространението на слухове, които също така са познати и като клевети. Ако имаш нужда от още напътствия, ще се радвам да ти помогна.

Нямам спомен Минко да е длъжен да опровергава каквото и да било относно работата си в тази или онази фирма. Дейността му в Hessers касае единствено него и бившите му работодатели.

Що се отнася до запитването ти, считам го за неуместно и провокативно. Ако форумът ти харесва, продължи участието си в него. Ако пък си търсиш повод да напуснеш, на прав път си.

admin