• Welcome to Форум на българските шофьори.

На вниманието на администрацията

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 31 Май, 2015, 10:32:36

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

hunter_75

От сигурен източник вече знам,че думите ми не са клевета,Минко е изгонен насред Румъния.Не искам и да си представям що за шофьор трябва да си за да те изгонят преди да си завършил курса,но предвид тролея който е управлявал доскоро това изобщо не ме учудва.А ти ако мислиш че не се вписвам в бакшишотролейбусния ви силно цензуриран форук,моля отстрани ме и да ходя да страдам

hunter_75

admin

Цитат на: hunter_75 - Петък, 05 Юни, 2015, 15:20:21
От сигурен източник вече знам,че думите ми не са клевета,Минко е изгонен насред Румъния.Не искам и да си представям що за шофьор трябва да си за да те изгонят преди да си завършил курса,но предвид тролея който е управлявал доскоро това изобщо не ме учудва.А ти ако мислиш че не се вписвам в бакшишотролейбусния ви силно цензуриран форук,моля отстрани ме и да ходя да страдам

Само толкова аргументи ли имаш в подкрепа на думите си? Написа няколко изречения и се изчерпа. След което по стъпките на останалите липсващи от форума реши да обиждаш?

Мислиш ли, че постъпката ти е достойна за уважение? Според мен си доста подведен в случая, но това е изцяло твой проблем.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

hunter_75

А ти можеш ли да си сложиш ръката на сърцето и да кажеш че не е нярно?Това да отричаш тази случка също не е кой знае колко достойно,и не е и солидарност,да знаеш.И като става въпрос за клевети,твърдениеята на Илчев че някой си бил "безделник" какво са?Той ли му води стажа,или?Не ти ли се струва,че както сте тръгнали скоро тука няма да има нито един който да може да отговори компетентно на въпрос свързан с транспорта,базирано на действителна случка,а не прочетена или дочута отнякъде?И как така протежето ти досега още не се е включило да ме опровергае?

J_L

По тези наши форуми човек може да напише десертация на тема.......примерно ......... Управление на тълпата. Много тънкообидчиви шофьори имало на таз нашата земя, Българска. Това все повече ми заприличва на роенето при пчелите. Разузнаване на околноста, излитане на майката и създаване на ново семейство някъде на юг от старото. Обаче, по същата логика не винаги новото семейство е силно като старото, но отцепилите се пчели няма как да знаят това, но виж пчеларя знае.
Интересно ми е обаче друго, защо всеки който е решил да се рои, трябва непременно, на всяка цена да го направи със скандал, обвинения, изявления и прочее. Защо някой който е решил да напуска трябва да заяви това публично. Това доказателство за мъжественност ли е? Разбирам ако вече си съградил нещо като пчелин и ти трябва рой, ама за какво му е на роя да се прави на велик?
Не че ми е кеф да пиша всичко това, но що не си избием от главите чувството за уникалност и незаменимост. Много по-добре ще ни е!
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

hunter_75

Мдааа,прав си,и като се махнат всички пчелички-професионални шофьори от този кошер ти ще можеш да блеснеш с цялата си компетентност,интересно само в качеството си на какъв,доколкото знам ти даже не си и шофьор.Появи се скоро,но заемайки поза "клекнал по корем"пред модератора бързо натрупа звездички и се взе на сериозно,току виж скоро и ти се издигнеш като Минко,в очите на слепите

admin

Цитат на: hunter_75 - Петък, 05 Юни, 2015, 16:48:35
Мдааа,прав си,и като се махнат всички пчелички-професионални шофьори от този кошер ти ще можеш да блеснеш с цялата си компетентност,интересно само в качеството си на какъв,доколкото знам ти даже не си и шофьор.Появи се скоро,но заемайки поза "клекнал по корем"пред модератора бързо натрупа звездички и се взе на сериозно,току виж скоро и ти се издигнеш като Минко,в очите на слепите

Продължаваш с празнословните си изказвания. Това "доколкото знам" как да го разбирам? Знаеш, че J_L не е шофьор или само предполагаш? Извинявай, но ти какво точно искаш? Някакъв проблем ли имаш или просто си уплътняваш времето с писане във форума?

J_L

Цитат на: hunter_75 - Петък, 05 Юни, 2015, 16:48:35
Ами грешно знаеш. Шофьор съм С1Е от 92-ра(UK licence). И в момента си изкарвам някой и друг паунд да си харча пак с нея категория. Нещо инфото ти не е на висота. CPC Owner имам от 2007-а, в телефона си имам над 150 водача които са работили за мен. А ти майсторе, какво имаш? Хайде да си скриеш пишлето, че много ти е малко нещо и ще ми е необходим микроскоп да го намеря. Слепеца си ти, ама то простотията по хората. айде, давай да видим колко си велик шофер!
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

hunter_75

Защо ти е да намиваш "пишлето"ми,какво искаш да ми правиш?Ти си страшен корифей,не ми се търсят глупостите които изписа при дебюта ти тук,но съм сигурен че се сещаш какво имам предвид.И да,админе,уплътнявам си времето тука и се радвам на напъните които правите да изглеждате по-значими.Защо,проблем ли е?

admin

Цитат на: hunter_75 - Петък, 05 Юни, 2015, 17:46:14И да,админе,уплътнявам си времето тука и се радвам на напъните които правите да изглеждате по-значими.Защо,проблем ли е?

Не, няма никакъв проблем. Продължавай с въпросите. Очаквам много повече от теб. Струва ми се, че имаш много по-голям потенциал. Защо не направиш едно задълбочено разследване по случая "Минко и Hessers"? Освен, че са го "изхвърлили насред Румъния" нищо друго не стана ясно. През деня ли е станало, през нощта ли? С такси ли се е прибрал, на автостоп ли?

Между другото, за мен някакви слухове няма ли?

J_L

Глупости са най-вероятно. Толкова ти е капацитета, да обявиш нещото което не разбираш за глупост.Пишлето ти не ми трябва, но все пак,ако ще си ги мерим, поне да знам какъв тип микроскоп ще ми трябва. То е явно че си без достойнство и освен да се държиш като клюкарка на скамейка нямаш кой знае какви други качества. Няма напъни да изглеждам по-значим, питаш ме отговарям. Това че моите отговори не са съвместими с клюките чийто проводник си или поне се опитваш да бъдеш, не значи че аз се правя на "значим". Нещо друго да споделиш от "достоверен източник"?

И за да приключим с това дали имам професионална книжка и до кога ето снимка на моята, там си пише. хънтъре да вземеш да снимаш твоята и да видим кой има категория и от кога.

hunter_75

Ще изчакам първо Илчев да сподели,ако реши де,защо е изхвърлен.Слуховете да тебе ги знаеш не по зле от мене,няма какво да ти ги преразказвам,няма да са ти интересни.Книжка професионална имам от 2007,но имам и стаж,а ти ме съмнява да имаш такова нещо.По скоро,имайки предвид глупостите които изписа преди време относно времената за каране и почивките,мязаш на некой нереализирал се спедитор,но ако трябва да бъда откровен,не ме интересува какъв си,отишъл си на майната си и си повярвал.Аз за разлика от тебе съм се реализирал в Бългапия,и за мое щастие не в транспорта,там приключих точно заради такива специалисти като тебе

J_L

Браво на теб, реализиралият се.Сигурно си се реализирал в пожарната, то сега нали това е модерно .......по стъпките на вожда ББ. И от къде чу че не съм реализиран в БългаРия, а и какво значи реализиран? Явно няма какво да покажеш и ще ни задръстваш с матриал(некачествен)

hunter_75

Не ми е нужно да чувам,стига  ми да те чета.В какво съм се реализирал,няма да разбереш,за мене е важно че съм в родината си,при семейството си.Повече няма какво да ти обяснявам.Ти продължавай да дерзаеш,има тук доста млади колеги,може и да ти се върже някой,виждам че търсиш твоите 5 минути слава

admin

Цитат на: hunter_75 - Петък, 05 Юни, 2015, 18:29:59
Ще изчакам първо Илчев да сподели,ако реши де,защо е изхвърлен.Слуховете да тебе ги знаеш не по зле от мене,няма какво да ти ги преразказвам,няма да са ти интересни.Книжка професионална имам от 2007,но имам и стаж,а ти ме съмнява да имаш такова нещо.По скоро,имайки предвид глупостите които изписа преди време относно времената за каране и почивките,мязаш на некой нереализирал се спедитор,но ако трябва да бъда откровен,не ме интересува какъв си,отишъл си на майната си и си повярвал.Аз за разлика от тебе съм се реализирал в Бългапия,и за мое щастие не в транспорта,там приключих точно заради такива специалисти като тебе

Оплиташ се като пате в кълчище. Вземи си почивка, хапни един Киткат, ако трябва, поспи малко и дай да продължим дискусията с нови сили. Много е плитко, когато нямаш солидни аргументи да ни обясняваш за "скорошното слизане от тролея", за бакшишотролейбусния и "силно цензуриран" форум.

J_L

Цитат на: hunter_75 - Петък, 05 Юни, 2015, 18:47:05
Не ми е нужно да чувам,стига  ми да те чета.В какво съм се реализирал,няма да разбереш,за мене е важно че съм в родината си,при семейството си.Повече няма какво да ти обяснявам.Ти продължавай да дерзаеш,има тук доста млади колеги,може и да ти се върже някой,виждам че търсиш твоите 5 минути слава

Да и да използваме популярната фраза от един популярен филм...."Днес не се казва да сковем кочина, днес се казва да реализирам кочина" Пак не си доразбрал. Кой каза че съм далеч от семейството си? И какво по-точно 'дерзая"? Вярно трудно ми е в разговора с теб, все пак си реализиран, но не си мисли че спора с теб ми дава моите 5 минути слава. Жалко, толкова нахъсано тръгна да се правиш на мъж, а сега дърпъш назад. Не е хубаво така, не съм го очаквал от лесничей, щастливец че не е транспортен работник. Изобще индивид отвратен от "капацитети" като мен и скрил се в лоното на семейството си. Нали знаеш що е то "женен мъж" .......магаре завързано за слива.
И ако очакваш от мен да те питам........като не си в транспорта що чиниш в професионален шоферски форум.........няма да те питам. Надрастнал съм го това мислене, така че не бързай да си захлопваш вратата, все пак не знаеш какво ще намериш ако изчакаш......

J_L