• Welcome to Форум на българските шофьори.

На вниманието на администрацията

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 31 Май, 2015, 10:32:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hunter_75

Кой е далече от семейството си не знам,аз говорех само и единствено за себе си.Тръгнал съм нахъсано,и още съм,но срещу друг човек,просто вие решихте да се намесите в негова подкрепа.Както и да е,повече не ми се влиза в глупави спорове.Във форума седя,защото доскоро и аз бях шофьор,и смятам че все още може да съм полезен на някой с някаква информация.И да,не се знае,някой ден може живота пак да ме завърти и пак да подкарам

hunter_75

admin

Цитат на: hunter_75 - Петък, 05 Юни, 2015, 21:24:43
Кой е далече от семейството си не знам,аз говорех само и единствено за себе си.Тръгнал съм нахъсано,и още съм,но срещу друг човек,просто вие решихте да се намесите в негова подкрепа.Както и да е,повече не ми се влиза в глупави спорове.Във форума седя,защото доскоро и аз бях шофьор,и смятам че все още може да съм полезен на някой с някаква информация.И да,не се знае,някой ден може живота пак да ме завърти и пак да подкарам

И защо трябва да си "срещу" този човек? Нещо ти е направил или имате нещо да делите?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

hunter_75

Просто ме дразни високопарното му изказване,сещаш се какво имам предвид,не ми се пишат романи.Просто не мисля че човек с неговия мижав опит трябва да се изказва така пренебрежително и безотговорно за колеги с дългогодишен опит

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: hunter_75 - Петък, 05 Юни, 2015, 11:16:43
Минко,за тебе ли се коментираше че са те изхвърлили от Hesssers насред пътя от камиона?Ако е така е меко казано несериозно да обсъждаш кой е изгонен,кой е безделник и т.н

Ей, това свободно време лошо се отразява! Чел си от един безделник тролейджията и така постоянно. Питал съм го какво значи това, може би някой каращ тролей?!
     Първи много важен въпрос, как можеш да караш тролей и камион едновременно? Значи онзи безделник е лъжец и лъже, че съм тролейджия!
     Второ принципно Hesssers такава фирма не вярвам да има (обсъждаме несъществуваща), да не се бъркаш с H. Esssers - Ейч пойт Есерс това на английски. Ама то идва от фрески и т.н. Но не вярвам да си се объркал щом си от "великите".
     Трети, ще посочиш ли кой ме питал, тук някъде?
     Както наскоро споменах, всички досега правещи се на "велики" в разговори. В най-добрия случай това е самомнение, в по-лош са си направо некадърници. Дори сериозно предполагам, че онзи безделник е и некадърник, след като непрекъснато се изтъква. Практиката досега го е доказала. Един по-долу беше писал, че е бил шофьор от 2007 година и той "велик". Или му е малък (стажът) или е некадърник.

П.П.: Гладните гарджета отварят уста и гълтат всичко. Не лошо да се дъвче или поне да се мисли. Ако не се умее второто поне първото.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

hunter_75

За името на фирмата си прав,грешно съм го написал,но щом ти такова значение му отдаде...Не помня да съм казал че съм велик,или ти така ме виждаш?Аз съм шофьор от 2007,на тебе специално малко ли ти се вижда?Много фирми съм сменил,и отникъде досега не съм изгонен,камо ли па насред курса.По стечение на обстоятелствата сегашната ми работа се намира много близо до гаража на фирма Essers,искаш ли да си направя труда да мина да поразпитам(има кой)за обсгоятелствата около пребиваването ти във фирмата?ННе съм го направил само защото защитникът ти пак ще иска документи и доказатдлства.А "безделникът"както го наричаш е публикувал толкова съвети към младите колеги колкото ти за целият си живот няма да успееш.Впрочем това не знам дали имаш досега някой сгойностен пост,запомнил съм те само с глупавите ти филисофствания за некакви глупости.Доста внимание ти обърнах и се отегчих сериозно с тебе,заеби...

МИНКО ИЛЧЕВ

Първият въпрос беше много важен, дай пак. Питай ще е интересно. По-натам ще ти кажа и други интересни слухове за мен.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

hunter_75

Ще осветля аудиторията по въпроса в най-скоро време,обещавам ти,след като ти нямаш доблестта да го направиш.И не се ласкай толкова,изобщо не ме интересуват никакви слухове за тебе,имам фа се занимавам с далеч по-интересни неща

admin

Цитат на: hunter_75 - Петък, 05 Юни, 2015, 23:19:44
Ще осветля аудиторията по въпроса в най-скоро време,обещавам ти,след като ти нямаш доблестта да го направиш.И не се ласкай толкова,изобщо не ме интересуват никакви слухове за тебе,имам фа се занимавам с далеч по-интересни неща

Да не забравиш!

ivopifeca

Никога не се знае,защо,или поради какви причини някой е бил отстранен от работа.Може и да е имало вероятност отстранения работник да не е бил удобен на чорбаджията,да не се е съгласил с издевателства от страна на ръководството...мене тва не ме засяга да го науча,за който и да било...По темата...слагахте банове на хора,които ви опонираха,и не бяха съгласни с вашето мнение,показахте деспотство,и се повеличахте от това ,че можете и имате право да санкционирате,и мисля,че ако не сте съгласни с мнението ми,махнете бана на Дривер 1,просто за да покажете,че сте готови да влизате в дискусии,с различномислещи.Пак да кажа,сигурно се повтарям,ако слагах аз банове,точно на опонентите си никога не бих сложил,излиза се едно ме е страх от тях и техните контра изказвания,но както си прецените...Но от всичко това губи форума,като форум...

J_L

Иво, а защо да го връщат?Човека вече си има сцена, вярно публиката е по-малобройна, но поне са му само фенове(за сега). Защо трябва да се раздвоява? Все пак на другата сцена са му дадени права на корепититор. Защо му е да води война на два фронта? Това винаги води до загуба.
Относно доброто и лошото за форума, във вида му на диктатура на ръководството му, бих използвал едни думи на един много полпулярен напоследък "диктатор"
"Русия, е за руснаците и всички които са решили да живеят в Русия, трябва да спазват нейните закони. който иска да живее по правилата на шириата да отиде в държава където това е национален закон. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминация"
Ех, защо нашия президент няма смелоста да каже това........А виж, модераторите имаха тази смелост.

И все пак ако сме честни, защо му е на драйвъра да се връща тук? Какво има да доказва? Вие застъпниците му, питахте ли го за желанието му да участва в този форум или си искате сваляне на бана му само по принцип. Това (сваляне на забраната) няма ли да доведе до нови спекулации от рода на "Абе къде ще идат че няма да го свалят, ама не са познали, няма да им въртя аз форума"?
В такъв случай не е ли по-добре драйвъра да си напише едно "отворено писмо" с което да заяви желанието или нежеланието си за завръщане?
Само мисли, нищо лично.
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

admin

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 07 Юни, 2015, 16:28:01
Никога не се знае,защо,или поради какви причини някой е бил отстранен от работа.Може и да е имало вероятност отстранения работник да не е бил удобен на чорбаджията,да не се е съгласил с издевателства от страна на ръководството...мене тва не ме засяга да го науча,за който и да било...По темата...слагахте банове на хора,които ви опонираха,и не бяха съгласни с вашето мнение,показахте деспотство,и се повеличахте от това ,че можете и имате право да санкционирате,и мисля,че ако не сте съгласни с мнението ми,махнете бана на Дривер 1,просто за да покажете,че сте готови да влизате в дискусии,с различномислещи.Пак да кажа,сигурно се повтарям,ако слагах аз банове,точно на опонентите си никога не бих сложил,излиза се едно ме е страх от тях и техните контра изказвания,но както си прецените...Но от всичко това губи форума,като форум...

В изключително голяма грешка си. Въпросният "шофьор1", каквото и да означава това, никога не ми е бил и не ни е бил опонент. Той е един съвсем обикновен участник във форума и признавам, че имаше доста приятни публикации тук, както и неприятни такива. Няма да скрия, че когато човек чете повечето му писания, остава с впечатление, че "отсреща" стои интелигентен човек. До момента, в който въпросният си позволи да изпусне нервите си и започне да разсейва доброто впечатление, което е създал.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 07 Юни, 2015, 16:28:01
Никога не се знае,защо,или поради какви причини някой е бил отстранен от работа.Може и да е имало вероятност отстранения работник да не е бил удобен на чорбаджията,да не се е съгласил с издевателства от страна на ръководството...мене тва не ме засяга да го науча,за който и да било...

Варианти много, шофьор би се замислил. Ама колко е просто да си отвориш човката и да поемеш изводите, без да се налага да мислиш!

Цитат на: hunter_75 - Петък, 05 Юни, 2015, 23:19:44

Не бих си помисли, че животът ти е скучен и се занимаваш с моя. Все пак предлагам отдели от времето си за децата за да проучиш следното за мен: Нарочно ударил полицейска кола, слязъл и бил двамата униформени полицаи. Да ти кажа от сигурен източник е! Ще ти дам и жокер. Мой приятел съветвал сина си: "Е па, питай го дали не е полицай преди да го биеш!"
     Ще ти кажа и още нещо имам стаж в арестите на тези държави: България, Румъния и Швейцария! Кажи ми до кога е срокът да признавам, направо ми кажи какво да признавам и къде.
     Не те карам да мислиш, може да е опасно, рязкото започване на мислене. Просто отвори човка и каквото ти спуснат и на първо време леко започни да дъвчеш. А след години може би и другото (мислене).
     Не отговаряш на най-важния въпрос. Оставяш ме с "вързани ръце", не казваш шофьор номеро уно, лъжец и манипулатор ли е. Той казва, че съм тролейджия, да не искаш да кажеш, че е лъжа?
     Много истини бил написал и не мога да го стигна за цял живот, момент така: Тролейджията, тролейджията. Май написах половината от нещата и то за секунди?!

Писах, че вероятно Цветанов е некадърник, щом отделя толкова време да се изтъква и да обяснява за хора които не познава. Да, ама аз не съм толкова прост като споменатия да коментирам уверено непознати. Това е предположение. Но ето ти си поредното доказателство, че тезата ми е вярна, който много обяснява, че знае той знаел, а другите, не. Много е вероятно да е некадърник и негодник (от негоден). Карал си няколко години, ама преди няколко години. Е, ти като си от знаещите, какви са хората с 15-20 можене?

ivopifeca

Цитат на: J_L - Неделя, 07 Юни, 2015, 18:02:51
Иво, а защо да го връщат?Човека вече си има сцена, вярно публиката е по-малобройна, но поне са му само фенове(за сега). Защо трябва да се раздвоява? Все пак на другата сцена са му дадени права на корепититор. Защо му е да води война на два фронта? Това винаги води до загуба.
Относно доброто и лошото за форума, във вида му на диктатура на ръководството му, бих използвал едни думи на един много полпулярен напоследък "диктатор"
"Русия, е за руснаците и всички които са решили да живеят в Русия, трябва да спазват нейните закони. който иска да живее по правилата на шириата да отиде в държава където това е национален закон. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминация"
Ех, защо нашия президент няма смелоста да каже това........А виж, модераторите имаха тази смелост.

И все пак ако сме честни, защо му е на драйвъра да се връща тук? Какво има да доказва? Вие застъпниците му, питахте ли го за желанието му да участва в този форум или си искате сваляне на бана му само по принцип. Това (сваляне на забраната) няма ли да доведе до нови спекулации от рода на "Абе къде ще идат че няма да го свалят, ама не са познали, няма да им въртя аз форума"?
В такъв случай не е ли по-добре драйвъра да си напише едно "отворено писмо" с което да заяви желанието или нежеланието си за завръщане?
Само мисли, нищо лично.
Аз не апелирам да му се свали бана,заради това че непременно трябва да участва във този форум...просто като се премахне,може и да се види,или покаже,че всеки има право на мнение тук,дори и някой да не е съгласен с него.Да се премахне принципно,но явно...

hunter_75

Тролейчо,не се ядосвай че така хич нищо не мога да ти разбера."Няколко години,преди няколко години",едно нещо за това време съм разбрал със сигурност,трябва да си редко некадърен та да те свалят от камиона,и толкова бързо да изчезнеш та да не изчакаш смяната.Поне да си бил изчистил кочината след себе си.И не прави некакви смешни опити да ме заплаваш,че току виж сме се видяли некъде

МИНКО ИЛЧЕВ

Не си разбрал не те заплашвам, само обяснявам, че със сигурност си некадърник и негодник. А в главата ти е празно! Предложи да се видим някъде!

МИНКО ИЛЧЕВ