• Welcome to Форум на българските шофьори.

На вниманието на администрацията

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 31 Май, 2015, 10:32:36

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ivopifeca

Цитат на: hunter_75 - Неделя, 07 Юни, 2015, 21:52:21
Тролейчо,не се ядосвай че така хич нищо не мога да ти разбера."Няколко години,преди няколко години",едно нещо за това време съм разбрал със сигурност,трябва да си редко некадърен та да те свалят от камиона,и толкова бързо да изчезнеш та да не изчакаш смяната.Поне да си бил изчистил кочината след себе си.И не прави некакви смешни опити да ме заплаваш,че току виж сме се видяли некъде
Пак казвам,че може да слезеш ненадейно от камион,поради ред причини,за конкретния случай и човек,нито ме интересува нито ме брига...Но пак казвам,отново де ;D,факторите да приключиш за даден работодател внезапно в този бранш са много повече, отколкото в други професии.

ivopifeca

hunter_75

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 07 Юни, 2015, 21:59:36
     Не си разбрал не те заплашвам, само обяснявам, че със сигурност си некадърник и негодник. А в главата ти е празно! Предложи да се видим някъде!
Доколкото ми е известно само некадърниците и негодниците ги изхвърлят от работа,а аз не съм гонен от никъде.Като си в София ми пиши,и ще се видиме,няма проблем

hunter_75

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: hunter_75 - Неделя, 07 Юни, 2015, 22:07:26
Като си в София ми пиши,и ще се видиме,няма проблем

Устройва ме.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Цитат на: hunter_75 - Неделя, 07 Юни, 2015, 21:52:21
Тролейчо,не се ядосвай че така хич нищо не мога да ти разбера."Няколко години,преди няколко години",едно нещо за това време съм разбрал със сигурност,трябва да си редко некадърен та да те свалят от камиона,и толкова бързо да изчезнеш та да не изчакаш смяната.Поне да си бил изчистил кочината след себе си.И не прави некакви смешни опити да ме заплаваш,че току виж сме се видяли некъде

Значи не само, че не си взе поука от нещата, които ти написах, а продължаваш да използваш обидни квалификации. Изглежда си напрегнат от нещо и имаш нужда от почивка. Като начало ти осигурявам 15 дни, дано да успееш да асимилираш какво точно ти казвам.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ivopifeca

Цитат на: admin - Неделя, 07 Юни, 2015, 22:41:50
Значи не само, че не си взе поука от нещата, които ти написах, а продължаваш да използваш обидни квалификации. Изглежда си напрегнат от нещо и имаш нужда от почивка. Като начало ти осигурявам 15 дни, дано да успееш да асимилираш какво точно ти казвам.
Мисля ,че допускаш отново грешка в случая.

admin

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 07 Юни, 2015, 16:28:01
Никога не се знае,защо,или поради какви причини някой е бил отстранен от работа.Може и да е имало вероятност отстранения работник да не е бил удобен на чорбаджията,да не се е съгласил с издевателства от страна на ръководството...мене тва не ме засяга да го науча,за който и да било...По темата...слагахте банове на хора,които ви опонираха,и не бяха съгласни с вашето мнение,показахте деспотство,и се повеличахте от това ,че можете и имате право да санкционирате,и мисля,че ако не сте съгласни с мнението ми,махнете бана на Дривер 1,просто за да покажете,че сте готови да влизате в дискусии,с различномислещи.Пак да кажа,сигурно се повтарям,ако слагах аз банове,точно на опонентите си никога не бих сложил,излиза се едно ме е страх от тях и техните контра изказвания,но както си прецените...Но от всичко това губи форума,като форум...

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 07 Юни, 2015, 22:44:27
Мисля ,че допускаш отново грешка в случая.

Ще ти го обясня кратко и ясно. Никой, ама наистина никой няма да използва обидни и нецензурни думи в този форум. За подобни неща всеки ще си получи санкцията според правилата на форума.

Относно driver1 ще ти изясня нещата по следния начин. Банът не само няма да му бъде премахнат, а изобщо няма да получи достъп до форума в ролята на участник в дискусиите.

J_L

Вече наистина съм в чуденка.Имам чувството че за да бъдат приети някъде другаде, някой от тук пишещите трябва да минат тест за арогантност спрямо тукашната управа. Наистина ми е странно, кому е нужно такова доказване?
Казват че най-креативните от този форум са напуснали. Позволете ми да не се съглася. В случай че това е вярно защо другия форум е толкова вял от към теми свързани със "шоферите"? Защо "креативните" не сътворят наистина нещо интересно и уникално? Аз поне не съм видял това от тях. Отговора според мен е че всъщност са криативни само в своето его, обаче на практика се получава че са едни посредствени във възможностите си хорица, със нереално висока самооценка. Плагиатството не е креативност. Да ме извиняват колегите от другия форум, но аз поне не откривам нищо интересно при тях което да си заслужава да бъде преместено тук. Напротив, намирам много теми взаимствани от този форум, но същественно празни от към съдържание. При липса на спор и всеобщо съгласие термина който би било правилно да се използва е Диктатура. Все си мисля че има диктатура на мнението. При първото несъгласие, което за сега аз не съм видял ще си проличи що за "демокрация"е Иначе плюенето по ръководството на този форум, все още се поддържа от един за мен извънредно комлексиран индивид.А и да,това не е администратора им, той човека си има други цели, за което не може да бъде винен. Но всичко с времето си, ще дойде момент когато и на тях ще им дотежи креативния комплексар и ще го отсвирят
Иво, не бих се съгласил да се бърка слободия със демокрация, така че не съм съгласен да се извинява всичко на всяка цена. Общуването си има морални и хигиенни норми. Недопустимо е(поне според мен, а вярвам и според теб) да се отнасяш към някого с пренебрежение и омраза породена от нещо си. А най-лошото е когато не можеш и да обясниш от какво е породена тази омраза. Тези явления и поведение са присъщи за тълпата, но не и за мислещи индивди каквито вярвам повечето тук сме. Аз лично винаги съм презирал говоренето и злословенето по адрес на някого. Това издава единствено и само страх от който се ражда агресия. когато агресията е необоснована както в случая с хънтър75, то тогава остава една такава горчива жилка на съмнение за манипулация и надъхване от трето лице. Третото лице е обикновенно сиерджия който се присмива на такива лесно манипулируеми индивиди като хънтъра.
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

admin

Цитат на: hunter_75 - Неделя, 07 Юни, 2015, 22:07:26
Доколкото ми е известно само некадърниците и негодниците ги изхвърлят от работа,а аз не съм гонен от никъде.Като си в София ми пиши,и ще се видиме,няма проблем

Доколкото ми е известно, продължаваш да изказваш някакви нелепи предположения и то по въпроси, които нито ти влизат в работата, нито те бъркат по някакъв начин. Изключително странна ми изглежда позицията ти да търсиш сметка на човек, когото дори не си виждал и не знаеш нищо за него.

naum4o

ivopifeca е прав. Трябва да се търси балансът. Без обидни квалификации, разбира се, но когато споровете и дискусиите се разгорещят, истината излиза наяве. Инакомислещите трябва да имат право на отговор, поне по дефолт, защото нашата професия ни моделира и оформя, и трябва да се съобразяваме с това.

И въобще закрийте скапаната тема кой е по-по-най и останалите да продължим взаимоизгодното си сътрудничество. Даваш-взимаш е основата на прогреса, по-добра мотивация от това дава само ИДИЛ. Писна ми да чета простотии и да си губя времето, давайте по същество. На кой му отказва датчика за маслото, с кого са се заяли маджарите, коя курва е най-оправна на Сирет и т.н.  
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

J_L

Аз не мисля че няма баланс и че са изгонени или баннати "инакомислещи". Изгонен е само един. Втория бе решил да се рои и му трябваше съпровождаш рой, а другите(които се изпъчиха и "показаха характер") бяха просто използвани чрез манипулация за чужди цели. Никъде в трите типа не виждам инакомислещи! Нека използваме правилните термини а те са : комплексар,хитрец(за нуждите на бизнес) и миманс(заблудени). Аз лично имам проблем само с първия термин, втория е присъщ и за мен а в третия ме научиха да не бъда от много ранна възраст.
иначе по същество...........На Арад, Мичето от Амстердама, а на Джинкуера Пенка флирта и маслото ще ти сменят и гумите напомпят, че и виц може да ти разкажат. И всичко само срещу има няма двайсе евро за фул комплекта, бате ;)
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

admin

Цитат на: naum4o - Понеделник, 08 Юни, 2015, 21:56:24
ivopifeca е прав. Трябва да се търси балансът. Без обидни квалификации, разбира се, но когато споровете и дискусиите се разгорещят, истината излиза наяве. Инакомислещите трябва да имат право на отговор, поне по дефолт, защото нашата професия ни моделира и оформя, и трябва да се съобразяваме с това.

И въобще закрийте скапаната тема кой е по-по-най и останалите да продължим взаимоизгодното си сътрудничество. Даваш-взимаш е основата на прогреса, по-добра мотивация от това дава само ИДИЛ. Писна ми да чета простотии и да си губя времето, давайте по същество. На кой му отказва датчика за маслото, с кого са се заяли маджарите, коя курва е най-оправна на Сирет и т.н.   

Вече пета година като администратор на този форум търся баланса. Съдбата ме "срещна" с най-различни хора, разнообразни като възраст, характер, степен на възпитание, култура и интелигентност. Някои от тях търпеливи, други готови да се възпламенят като буре с барут. Диаметрално се противопоставяха желанията им за развитието на форума. С общи усилия изградихме нещо, в което до някаква степен всеки участник се чувстваше удовлетворен.

После по типично български обичай играта загрубя. Като по паркингите, където винаги се появява някой, който да "развали" нещата. Хора, които не търпят критика, считат себе си за винаги прави и никой по никакъв начин не може да им разясни каквото и да било. С такива хора аз не мога да работя. Нямаме синхрон, нямаме сходство. Опитвах по всякакъв начин да обясня, че няма да стигнем далече, използвайки неуважително отношение един към друг.

Уви, не се получи с някои от тях. По всяка вероятност мястото им не е тук. Съжалявам, ако по някакъв начин разочаровам някой от вас, но няма как да угодя на всички.

hgv_driver

Много умрял този форум. От 6300 потребители, днес само едно мнение от сутринта и то на админа. евала

Nachinaesht

Форума е вид обществено място/пространство, а на такова място трябва де се спазват определени правила. Когато не се спазват правилата настава хаос. Нека не бъркаме демокрацията и правото на свобода на словото със "слободия". Смятам, че трябва да сме толерантни един към друг, но когато някой прекрачи границата на добрия тон, трябва да си понесе своята отговорност. А това е грижа на админа.

admin

Цитат на: hgv_driver - Вторник, 09 Юни, 2015, 14:52:06
Много умрял този форум. От 6300 потребители, днес само едно мнение от сутринта и то на админа. евала

Нещо друго имаш ли да споделиш с нас?

hgv_driver

Цитат на: admin - Вторник, 09 Юни, 2015, 15:16:22
Нещо друго имаш ли да споделиш с нас?

Да, препоръчвам Pepsi Twist - да не заспи някой... много е ободряващо. :)

hgv_driver