• Welcome to Форум на българските шофьори.

Немска фирма търси шофьори

Започната от O_Vogel, Понеделник, 01 Юни, 2015, 15:50:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

O_Vogel

Немската фирма Oskar Vogel GmbH набира шофьори на тежкотоварни камиони с опит в международния превоз! Ние разширяваме постоянно нашата транспортна мрежа, поради тази причина започването на работа веднага е възможно! Владеенето на Немски, Унгарски или Руски е предимство, но не и задължение. Нашата компания разполага с множество центрове в Германия, сред които в Падерборн и в Брауншвайг. При първоначалната регистрация в страната и при откриването на банкова сметка ще Ви бъде оказана помощ от представител на нашата фирма. Ние гарантираме постоянна месечна заплата.

Условия:

Шофьорска книжка, категория С + E
Работна гъвкавост
Добра физическа форма
Схватливост и способност за взимане на решения
Надеждност

При интерес, изпращайте документите си за кандидатстване на следния адрес:
E-Mail:        drimanov@spedition-oskarvogel.de

телефон за контакт с фирмата (на Немски или Унгарски): 0049 5251 1433502 - Frau Gulyas

O_Vogel

O_Vogel

Главният офис на нашата фирма се намира в Падерборн, Германия и ние транспортираме предимно автомобилни части за немската авто-индустрия. Вие няма да се нуждаете от познания в сферата на търговията, а само от някои общи понятия, с които да се регистрирате при нашите клиенти и товаренето и разтоварването да протичат безпроблемно. Дестинациите са в Германия, предимно в северната част на страната. При работа при нас не е необходимо да ползвате квартира. Трудовия договор и осигуровките се сключват в Германия, тъй като фирмата е немска.
Ние предлагаме първоначално месечно възнаграждение в размер на 1800 евро бруто или 1250 евро нето.

O_Vogel

динко

Как да разбираме,нямате нужда от квартира.То и от баня храна и почивка няма да има нужда.

hunter_75

Така като ги предлагате тия 1250€ не ви ли се малеят нещо?Трудно ще намерите сериозен шофьор за тия мижави пари

динко

Те тая гъвкавост какво ще рече и акробатика ли да сме усвоили,та едно българче намерете да си говорим,че на маджарски нема се разберем.

u4enoto

Доста немска ще да е тая фирма като гледам чистата пара. ;D

M.Traykov

Немска е колкото МАФ Логистик толкова е немска.1250Е само като го видях ми стана ясно.

Mr.Balkanski

1250Е нетна заплата, ок. Командировъчните колко са? Чобани търсите ли?
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

3df

Не адвокатствам, но
Фирмата си е германска и с добра репутация:
http://www.spedition-oskarvogel.de/unternehmen/jobangebot/

Не дава командировъчни защото се работи само в Германия и курсовете са между няколко града (заводи)

тук , като ни осигуряват на 500 лв и ни дават командировъчни по 40 евро не докарваме ли дори по малко от 1250 евро. Които там са чисти пари. и осигоровки по големи от тези на 500 лв тук.

Е и на мен ми се виждат малко, но на място може да се провери за бонуси.

Mr.Balkanski

Цитат на: 3df - Петък, 19 Юни, 2015, 08:51:06
Не адвокатствам, но
Фирмата си е германска и с добра репутация:
http://www.spedition-oskarvogel.de/unternehmen/jobangebot/

Не дава командировъчни защото се работи само в Германия и курсовете са между няколко града (заводи)

тук , като ни осигуряват на 500 лв и ни дават командировъчни по 40 евро не докарваме ли дори по малко от 1250 евро. Които там са чисти пари. и осигоровки по големи от тези на 500 лв тук.

Е и на мен ми се виждат малко, но на място може да се провери за бонуси.

Аз докарвам повече, но..."Алчността краси човека." е основният ми принцип.
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

M.Traykov

За 1250Е искам да питам кой немец ще отиде да работи в "немската" фирма?
Това е само за нас чужденците.Играх го този филм вече и не свърши добре.

SEMPER

Това не е за чужденци,а за балъци.  ;D
Не бъркай понятията.  ;)
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната