• Welcome to Форум на българските шофьори.

Международен шофьор "Ташев-Транс" ЕООД - гр. Враца

Започната от Largito, Четвъртък, 25 Юни, 2015, 13:30:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Largito

Кариера в "Ташев-Транс" ЕООД

Свободни места за длъжност "Международен шофьор".

Изисквания:
- минимум 2 г. опит като международен шофьор кат. C+E на 40-тонна композиция
- познания по маршрута България - Германия - Бенелюкс
- валидно свиделство за психологическа годност
- дигитална карта
- свидетелство за превоз на опасни товари е предимство
- препоръка от предишен работодател е предимство
- местожителство в региона е предимство

Кандидатстване тук: http://tashev-trans.com/career

Largito

Boroman21

Подробности за заплащането колега!?

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Boroman21

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Boroman21 - Четвъртък, 25 Юни, 2015, 17:36:08
Подробности за заплащането колега!?

Това знам: Извън страната 15 ст./км. в България 10 ст./км. На всеки адрес 10 лв. (това е похвално) и българска заплата, която се дава накуп в края на годината. Много групажи, но им дават координати на адресите.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

hgv_driver

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Четвъртък, 25 Юни, 2015, 20:17:09
    ....българска заплата, която се дава накуп в края на годината. ...

;D ;D ;D Ще падна от смях... що не почнат да ги дават веднъж на 5 години накуп?

Chefo(SCANIA)

Това за заплатата края на година е вярно, парите не са толкова малко ама си е бая бачкане  ;D ;D :D :D :D

Largito

Заплащането е променено - нагоре. Моля, всеки, който се интересува да дойде лично, или да подаде своите документи в сайта.

hunter_75

И да се отбележи че не всички си получават цялата или изобщо българската заплата.Винаги си издисляли някакви удръжки

ivopifeca

Чувал съм добри отзиви за тази фирма,жалко,ако са се осра.и нещата.

loshdancho

За мен фирмата е бяла, ама бачкат яко, хубавото е че е за пари.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Largito - Петък, 26 Юни, 2015, 09:20:18
Заплащането е променено - нагоре.

Почти винаги има неща които "убиват". Едно от тях е, че няма монтирано радио в камионите им. Има подготовка и всяко радио с Евро букса само го натикваш и "свирва". И защо е тази "цигания"? Разбираемо е, ако оригиналното струва стотици европейски единици. Купете нещо на по-нормална цена и всеки камион да е оборудван с това нещо! Разбира се, вече може да не е така и мога да бъда опроверган?!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

Divane

Цитат на: Largito - Петък, 26 Юни, 2015, 09:20:18
Заплащането е променено - нагоре. Моля, всеки, който се интересува да дойде лично, или да подаде своите документи в сайта.

Здравей колега след като заплащането се е променено и е на горе би  ли споделил тук със всички нас какво е то ,че мен лично това много ме съмнява , аз лично имам роднина който работи в тази фирма и много пъти ми е споделял ,че бг заплатата която се давала в края на годината винаги била орязана било за гориво или някоя щета по камиона ако си направил, даже последният път като го резнали моят човек ги питал защо и те му отговорили че нямал достатъчно курсове в годината което не зависи от него.За мен тази фирма е като другите заплащат ти малко измислят си за какво да те глобят и как да ти заплатят по малко ,но пък ако може да им свършиш колкото се може повече работа.Ако попиташ някъде на паркинг шофьор от "Ташев транс " дали е доволен ще ти каже да щото го е срам да си признае ,че работи за малко кинти и го лъжат от горе на това и му остава само да се перчи ,че карал нов камион и работи в голяма фирма.

Rammbon

Един от фирмата ми сподели, че 24 и 45 часа ги правили в България. Време недостатъчно да си отидеш у дома и да си видиш семейството. Отпуската не се заплащала и била 20 дни, заедно със събота и неделя. Иначе много карат по Европа и все в групи, от по 3-8 камиона.

Dilyan_Zagorchev

Парите давани за адрес чух,че са 15Е за всеки отделен

M.Traykov

Кой БГ работодател плаща отпуска.Те за работа не плащат за почивка ще плащат.
За Ташев съм чувал от техен шофьор,че нямат избягал шофьор.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: harpiata - Вторник, 11 Август, 2015, 15:49:12
Парите давани за адрес чух,че са 15Е за всеки отделен

Има кой да отговори за да не се правят догадки, не знам защо не го прави. Стара ми е информацията по-горе съм писал същото, за отиване на адрес е било 10 лв или над 10 € за всяко ЧМР. Като го натовари ги взимаш и като разтовариш също.

Цитат на: Drifter - Вторник, 11 Август, 2015, 19:37:48
Кой БГ работодател плаща отпуска.Те за работа не плащат за почивка ще плащат.
За Ташев съм чувал от техен шофьор,че нямат избягал шофьор.

Може "Ташев" да плаща 12 заплати, тогава излиза плаща и отпуската. Всички големи фирми филиали плащат отпуска. Та дори в редки случаи и нормална заплата, а не минимална (414 бруто) като в повечето случаи. В останалите над 90% само се разписваш.

МИНКО ИЛЧЕВ