• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьор на автовоз за България

Започната от vankotrans, Четвъртък, 02 Юли, 2015, 19:27:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vankotrans

Търси се млад,енергичен шофьор на автовоз за транспорт с желание за работа само в рамките на страната.

vankotrans

jorovarna

Здравейте.Срещу колко пари трябва да бъда енергичен.

jorovarna

imter

Какво стана свършиха ви професионалистите,и сега търсите с желание за работа ;D ;D ;D,скоро ще намерите такива :D.

vankotrans

Явно сме избрали грешното място за публикуване на обява за работа,моля модераторите да преместят темата където е необходимо!Явно тук е само за "професионалисти",пък ние търсим хора,на които им се работи и го могат.

hgv_driver

Цитат на: vankotrans - Петък, 03 Юли, 2015, 08:06:18
Явно тук е само за "професионалисти",пък ние търсим хора,на които им се работи и го могат.

Ако се научите как се публикува обява, може и да ви излезе късмета.

vankotrans

Писането на обяви не ми е специалност,така че нямам намерение да уча как се прави.Публикувах сериозно предложение,но се оказва,че пиша във форум за хора,които убиват времето си като разливат злост,сигурно "преофесионалистите"имат доста време за губене.

LightOff

... това с питането за заплащането ми прозвуча познато. И аз, като изказалия се по - горе, в едно интервю питах за заплащането и..... секира!  Та сега новата мода на не много алчните, но алчни български работодатели е.... работи, но за пари не питай!

Хората питат. Това е като да си продаваш колата. Купувача ще иска да узнае подробности и едва тогава да си даде парите. Та и тази обява малко..... "елате, имаме вкусни череши за без пари!" - примерно!

Аз например на такива обяви, ама въобще не им обръщам внимание.... то дори не е обява!
Обява която няма име на фирмата, телефон за контакт/e-mail, ясно изредени условия които изискват(квалификации, стаж, образование и т.н), място на работа, седалище на фирмата, заплащане не на последно място.

А от това тука..... елате ми душици, бачкайте енергично! И като го питат за заплащене... ама тука няма професионални шофьори! Огън и жупел в съзнанието им на такива хора.... знаели се! Ще си намерите шофьори с такива псевдо обяви, ама друг път!

... и все пак, успех и късмет на този работодател в бизнеса му!

admin

Цитат на: vankotrans - Петък, 03 Юли, 2015, 13:52:10
Писането на обяви не ми е специалност,така че нямам намерение да уча как се прави.Публикувах сериозно предложение,но се оказва,че пиша във форум за хора,които убиват времето си като разливат злост,сигурно "преофесионалистите"имат доста време за губене.

Като администратор на този форум ще ви помоля да не го класифицирате въз основа на една или няколко публикации, които сте прочели тук. Както и да не си позволявате да обиждате хора, които изобщо не познавате.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

imter

Моят пост е продиктуван от факта,че точно преди 2 години кандидатствах за работа при вас,и ми казахте,че ви трябват професионалисти и хора с опит.Сега явно ви налегна криза за кадри и сега вместо професионалисти ви трябват енергични хора :D.

LightOff

... щях да кажа, че леко съм се увлякъл в коментара си, но... imter, доказа правотата на мисълта ми!  В тази страна, винаги трябва да си възможно най - критично настроен! Защото българската действителност е показала, че тук, ако някой ти каже, че небето е синьо и грее слънце.... най - добре е да се усъмниш, колкото и логично да звучи!

vankotrans

Цитат на: LightOff - Петък, 03 Юли, 2015, 14:59:54
... това с питането за заплащането ми прозвуча познато. И аз, като изказалия се по - горе, в едно интервю питах за заплащането и..... секира!  Та сега новата мода на не много алчните, но алчни български работодатели е.... работи, но за пари не питай!

Хората питат. Това е като да си продаваш колата. Купувача ще иска да узнае подробности и едва тогава да си даде парите. Та и тази обява малко..... "елате, имаме вкусни череши за без пари!" - примерно!

Аз например на такива обяви, ама въобще не им обръщам внимание.... то дори не е обява!
Обява която няма име на фирмата, телефон за контакт/e-mail, ясно изредени условия които изискват(квалификации, стаж, образование и т.н), място на работа, седалище на фирмата, заплащане не на последно място.

А от това тука..... елате ми душици, бачкайте енергично! И като го питат за заплащене... ама тука няма професионални шофьори! Огън и жупел в съзнанието им на такива хора.... знаели се! Ще си намерите шофьори с такива псевдо обяви, ама друг път!

... и все пак, успех и късмет на този работодател в бизнеса му!
Аз пък си мисля,че когато човек търси работа,първо трябва да разбере дали е от неговата компетентност,дали би му харесало да я работи,дали би могъл да се справи е тогава да се интересува срещу колко пари .Идеяте е тази,че колата,за която пишете,може да струва и 200 лв,но на мен като не ми харесва,няма да се интересувам изобщо колко струва.
За текста на обявата,за който всички се хващате за всяка дума,не виждам нищо нередно.Стори ми се,че и другите обяви в този форум са написани в свободен текст,по-скоро като даване на информация,че се търси еди какъв си човек и някой ако се поинтересува,ще намерим начин да се свържем и да поговорим за работата и заплащането.

vankotrans

Извинявам се,но няма написана нито една обидна дума от мен,нито класификации.Не разбирам защо тук (като прочетох някои от др-те теми)само се пишат някакви подигравателни и отрицателни коментари.Като нещо не ти изглежда подходящо за теб,просто го подмини!

vankotrans

Не се притеснявайте,не ни е налегнала кризата.Наистина тогава търсехме хора с опит(тъй като нямаше кой да ги обучава),каквито и намерихме.Те все още работят при нас.Разширяваме дейността си,затова набираме още хора.
Търсим млади(не пред пенсия) и енергични хора с презумпцията,че ще работят дълго време при нас.Не сме от фирмите,които сменят персонала си периодично,нито пък шофьорите ни бягат.
Това беше последният ми пост,явно тук не е моето място.
Иначе обявата е публикувана и в сериозните сайтове за обяви за работа.

динко

Тия де сме по на възраст не се ли класираме.Няма лошо да си търсите млади колеги,но по- изложения начин обявата е обидна,успех в намирането на човека който търсите.

imter

Ами тогава и тук я публикувайте сериозно обявата,както в сериозните сайтове за работа,какво толкова трудно има?

imter