• Welcome to Форум на българските шофьори.

Наши тираджии два дни блокирани край Ламанша

Започната от tankia, Неделя, 26 Юли, 2015, 13:26:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

цецодебел

до 3дф                                                                                                        Предпочитаме вода :)А и не вляяя у бурканчето ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

rider777

В това Eau Potable де тече по чешмите има толкова много химия, че е опасна даже,,,,  ама ако си като мен винаги ще си носиш няколко шишенца Йод и като ти се наложи да пиеш чешмяна водица си капваш по малко Йод и си 6 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,   Баааа го,,, и у буркана ли не вляя бре ?????
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Boroman21

Като водата у Швейцария няма друга , особено хубава е около Готард . Иначе аз пия само бутилирана и винаги си влача по 2стека  като ги комбинирам газирана  и обикновена.

admin

Как няма да са блокирани камионите, като на нощ по 1000 - 2000 имигранти искат да минат през тунела, защото "било много хубаво в Англия".
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

цецодебел

Админе,талибаните са на френско а тоа риве от Дувър ???което пък нема нищо общо с тунела.На друго место е заровено кучето. Да не излезе прав Райдъра ,че си има некой дежурни мрънкяла?

цецодебел

А относно талибаните,за тях си е супер. Един път влезъл нема гонене такава им е системата шибана >:( има от тях от по 20 г. са там ,не знае една дума английски ,няма 1 работен ден,дават му социални помощи (и не 100лв ) общинско жилище, и да го преместят от него, трябва да му дадът друго в същия квартал,а не на мама си райна :)

hgv_driver

Цитат на: admin - Четвъртък, 30 Юли, 2015, 23:13:35
Как няма да са блокирани камионите, като на нощ по 1000 - 2000 имигранти искат да минат през тунела, защото "било много хубаво в Англия".

Опашките са защото работниците на MyFerryLink стачкуват заради заплаха от съкращения след като компанията е била продадена на датска група.

admin

А камионите, които трябва да преминат през тунела сигурно изобщо не са блокирани...
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

hgv_driver

Цитат на: admin - Петък, 31 Юли, 2015, 15:24:40
А камионите, които трябва да преминат през тунела сигурно изобщо не са блокирани...

Стачкуващите понякога блокират ЖП линията към тунела. А тунела ако можеше да поеме целия трафик, нямаше да има нужда от фериботи.

hgv_driver