• Welcome to Форум на българските шофьори.

Самата истина

Започната от tankia, Неделя, 02 Август, 2015, 13:49:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tankia

..... е така си е
АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

tankia

АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

rider777

Щом телефона започва с 09 ич не звънете !!!!!!!!!!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

tankia

многоуважаеми колега ти вече пробва ли ? ... ???

rider777

Пробвай да видиш каква ще ти е сметката после ,,,,,,,,,,,,,,,,

tankia

хаха които горял горял - кака вече не е ............. същата  :D

rider777

Не знам кой нормален би се вързал като види, че всички телефони започват с 090363 ама тъпото е, че и в Мобиле.бг започнаха да публикуват атрактивни обяви с такива телефони,,,, за работа също пускат такива,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hristo Lishev

Сън не ги лови телефонните измамници - изроди, само и само да измислят нова схема. Напоследък се опитват чрез т. нар. "цигански СМС". Призвънят ти, затворят и чакат да звъннеш да се набуташ. Преди 2 седмици получих подобен с кипърски префикс, а "пробите" на домашния телефон вече не ги броя. >:(

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Hristo Lishev - Неделя, 02 Август, 2015, 19:00:09
Сън не ги лови телефонните измамници - изроди, само и само да измислят нова схема.

Един от центровете май е в Горна Оряховица. Може и да са глупави потърпевшите, а може да са много талантливи онези. Имам съвсем близки роднини "хванали се" по един и два пъти. Няма да се учудя и отново да успеят. Скоро на домашния телефон някаква опитваше "познай кой се обажда" с жена ми. По някое време предложих да я пита колко пари иска и разговорът приключи.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

цецодебел

По интересното е кой раздава импулсни номера на измамници ??? А иначе  (жена на тиражия)звучи възбуждащо ииии,,,,,,,абе шарани ще си има винаги ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

3df