• Welcome to Форум на българските шофьори.

Месечни работни заплати.

Започната от ivopifeca, Понеделник, 03 Август, 2015, 17:16:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

getvarq

нашето ниво г-н Йссифов е твоята банкова сметка която ние(низшите според Вас) пълним с къртовски труд от по 9-10 че дори и понякога 15ч.Когати ТИ г-чо започнеш да изкарваш парите си по тоя наш начин ще разбереш за какво иде реч.КАЧВАЙ СЕ И СИ ГИ КАРАЙ ДРЪГЕЛИТЕ пък ако ще и ЗЛАТНИ да са!До кога ще ни ЦИТИРАТЕ КТ който нее променян сигурно от преди ДЕМОКРАЦИЯТА.Ако зкъсате за тоалетна хартия късайте от него и си го ползвайте със ЗДРАВЕ.А забравих да попитам когато назначавате ШОФѝСРИ сигурно със заповедтта им зачислявате и МАГНИТИ защото за БГ изедници(РАБОТОДАТЕЛИ)9или 10ч са малко работа.БЪДЕГЕ ЖИВ и ЗДРАВ и дано всичките ВИ ДРЪГЕЛИ стоя в гаража ВИ ако изобщо има такъв поне 1г още.

getvarq

ivopifeca

Цитат на: American - Сряда, 05 Август, 2015, 17:59:28
Аз мисля че трябва да ви се иска 10000Е депозит, внесен кеш в касата на фирмата, за да се качите на камиона.
Все едно даваш Ролс Ройс ретро модел за свадбено пътешествие ли?Или предлагаш хотел с екстри неземни в Маями? ;D

ivopifeca

цецодебел

Цитат на: hgv_driver - Сряда, 05 Август, 2015, 19:05:32
Ти може да искаш шофьорите да ти плащат и лизинга на камионите... Депозит... ;D ;D ;D  Има една услуга, казва се застраховане, ако си чувал... Пробвай. Или ти излиза скъпо може би. А това, че не можеш да си подбираш шофьори или свестните те заобикалят, не е мой проблем...
Не знам точно как работи застраховката в България , но в Италиа за застрахователно събитие по твоя вина(дори дребни щети на трети лица ако не се оправиш по друг начин а ползваш застраховката) следващата ти идва с 500 евро по скъпа ,а за твойте никой не ти дава нищо. На никой на челото не пише ,АЗ съм добър шофьор,аз среден ,аз за нищо не ставам и т.н.Според мен договорите с изпитателен срок са донякъде част от от решението? Но трябва да се гледа и от другата страна. Никой не иска да рискува ,не и непрекъснато!   Може това да искаше да каже Американеца :)
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Е  като не мооом да се оправям с тая техника >:(     Моля модератор за редактиране на предишната ми каша :-[

imter

Надявам се колегата от Америка да се е пошегувал,защото иначе съм сигурен,че бизнеса /ако въобще има такъв/,му е обречен.Имаше една фирма навремето,която се опита да го прави това с депозитите,но бързо се осъзна :).

hgv_driver

Цитат на: цецодебел - Сряда, 05 Август, 2015, 22:33:48
Никой не иска да рискува ,не и непрекъснато!   Може това да искаше да каже Американеца :)

Ooo той не искал да рискува. Горкия. Съчувствам му искрено. Който не иска да рискува, да не се занимава с бизнес най-добре. Ние шофьорите да не би да не рискуваме живота си всеки ден. Всеки рискува. Иначе да си стоим в къщи пред телевизора.

Rammbon

Цитат на: American - Сряда, 05 Август, 2015, 17:59:28
Аз мисля че трябва да ви се иска 10000Е депозит, внесен кеш в касата на фирмата, за да се качите на камиона.
Така трябва да стане, за да се вдигнат заплатите на шофьорите.  То сега се търсят 2700 шофьора само за България, а с този депозит ще са над 15000 на година. Незнам колко % от колегите ще изкарат кеш тези пари, че и да ги оставят на депозит при някой крадец, изедник, чорбаджия, който гледа само да лапне парите и да се покрие. Трябват закони да се коват и да се оправят нещата в транспорта, да се оправят заплатите/надниците, да са минимум 8 лв на час за BG и по 80 Е за ЕС.

American

Хора, всободни сте да работите по-цяла европа.
Преди (Бай_Тошово) беше различно, нямахте тази възможност.

Сега пак ли проблеми има немога да разбера ? Никой не ви натиска чепарка на гушата да работите за него нали ?
smoking gun

цецодебел

Колеги, знам че всеки трябва да си гони интереса!!! Прост прост пример обаче .                                                                                                   Мой познат и даже приятел , започна във фирма на негов роднина. Товари в Франция, взима навлото на ръка, минава през казината на Ница и Монте Карло,и се прибира в Бългория без стотинка ! На въпроса какво направи бе ,отговорът е: Карай си камиона бе КАВАЛ ;D аз напускам. Човека си скубеше косите  ;D ;D ;D

hgv_driver

Цитат на: American - Сряда, 05 Август, 2015, 23:52:03
Хора, всободни сте да работите по-цяла европа.
Преди (Бай_Тошово) беше различно, нямахте тази възможност.

Сега пак ли проблеми има немога да разбера ? Никой не ви натиска чепарка на гушата да работите за него нали ?

Ти май не си прочел цялата тема. Точно това се опитваме да обясним на работодателя D.Yosifov - че ще работим в Европа, а не за него. Проблеми няма. Като си подредят къщичката по европейски, шофьорите сами ще идват при тях. Дори няма да има нужда обяви да пускат. Просто си казваме мнението. Който чул - добре. Който не - сухите храсти в градината ги режем.

milenium

Абе като гледам тоя Д.Й. сега започва с транспорта ,главата му не увира и ще бере много ядове със сигурност  ;D

Volvo_Sweden

Цитат на: D. Yosifov - Вторник, 04 Август, 2015, 00:06:52
......

Фирмена политика това, фирмена политика онова  ;D

Каква "фирмена политика" може да има фирма съществуваща от едва една година, регистрирана с петдесет лева капитал ?  :D

п.с.Въпросът е риторичен.

pirovski

Моето мнение,трябва работодателите да не слагат всички шофьори под един знаменател(тоест всички работят за такава заплата,също ти ще работиш за същата заплата).Ясно стандарта е регламентиран(няма един работодател да повеши заплащането на служителя).Обясняват,за да имаш повече пари трябва да имаш свой камион(да ти се плаща по Евро на километър).Аз сам против да имам свой камион,цяла Европа е пълна с камиони.Много камиони в базите на фирмите не се употребяват.Искам да има работодатели да дават командировка от 35-120 Евро(не всеки ден да е 120 евро или 75 евро),(както може да се дава месеци наред минимум заплащане,също може да се направи и една прилична заплата от движение на командировката).

цецодебел

Аз нещо,,,, ???май нищо не разбрах ???

Haydutyn

Цитат на: Monster - Вторник, 04 Август, 2015, 11:50:28
Месечни работни заплатиhttp://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2142599http://glasove.com/politika/47672-cvetanov-kadruva-v-rvd-rodata-na-gerb-i-dps-s-visoki-zaplati-na-dyrjavna-slujba- и веднага се сещам за това.
Искам да използвам цинизми обаче Админа ще ме банне. Средна заплата 5 бона и само си клатят краката.

Haydutyn