• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьори за Великобритания & Ирландия

Започната от Elena_Balkaninvest, Вторник, 04 Август, 2015, 15:45:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stefanov

За по 110 на ден безработни Ирландци колкото щете. За International са ташак пари , който поназнаива английски, да се обади директно и да пита за работа ако има подходящия опит работа има за 600 и на горе на седмица.
Dixon transport  01 8075380
Nolan (051) 421 965
Carna transport  http://www.carnatspt.ie/careers/    
Otoole transport http://otooletransport.com/careers/   +353 91 555604
NVD 051) 440 440
Не знам как е в Англия, но доколко знам от Английските шофьори са по заплатени относно добавки за храна и извънредни часове.

Корекция на граматиката

stefanov

Elena_Balkaninvest

Разбира се :)

Балканинвест. ЕУ ЕООД е агенция за подбор на персонал, със седалище в град София. Фирмата предоставя консултантски услуги в сферата на човешките ресурси за компании от България и чужбина от 2009г.
Всички документи, съдържащи лична информация, се разглеждат и съхраняват при пълна конфиденциалност, съгласно ЗЗЛД. Посредническите ни услуги са безплатни за кандидатите.

Лицензни номера 1757 и 1758, издадени от Министерство на труда и социалната политика.

Elena_Balkaninvest

SEMPER

На мен ми се струва малко претенциозно да искате от български посредник да ви осигури топ заплащане.

Първо, който е оправен, ще отиде на място и ще знае как и какво да направи, за да е добре за него. Посредниците в България са добър вариант само за тези де си нямат представа от света. Близко до акъла е, че щом обявите за работа са стигнали до България, явно не са от най атрактивните.

Второ, дори да отидете на място, не очаквайте да почнат да ви замерят с пачки отначало. Всъщност независимо колко сте профи, първоначалното ви заплащане ще е колкото на начинаещ шофьор в съответната държава. Започвате наново трудовата си кариера, и тепърва ще се наложи да се доказвате, за да стигнете до топ заплащане. Приказките по паркингите за това, където някъде  давали ей така невероятни пари, винаги имат голяма доза ЕШК

Днес сутринта умрях от смях. Някакъв колега, не разбрах от коя държава е,но караше немски камион и разполагаше с запас от 20-30 думи беше паркирал в двора на комшията, беше вдигнал брезентите и искаше да разтоварва. И много трудно разбра защо комшията го гони.  ;D  Всъщност трябваше да разтоварва в Нюрнберг, на 120 км от тук,  по каква логика се беше намърдал в двора на комшията, в градче с 5000 души население,нито името му нещо общо с Нюрнберг, нито комшията извършва някаква дейност свързана с доставки с прицепи, голям смях беше  ;D ;D ;D ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната