• Welcome to Форум на българските шофьори.

Частна лотария - твърдо не

Започната от Haydutyn, Понеделник, 10 Август, 2015, 15:22:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Haydutyn

Разправят ми да ни си купувате билети за частна лотария/не знам дали едната или и двете по БТВ и Нова/. Вероятността да спечелите клони към нула. Шашмата била следната с БарКод Четец се проверявало картончето с инфрачервена светлина дали е печелившо без да се изтрива. Варно ли е това? Чували ли сте нещо подобно?

Haydutyn

briko

Според мен, номера е друг. Като се замисли човек, това са предварително напечатани талони и дали ще има печалба и колко ще бъде тя/ 10 000 бр. по 5лв или 1бр. за 50 000лв. /, решава собственика на компанията, която организира тези томболи, лотарии и т.н. Грандиозна измама, но Закона за хазарта е в услуга на тези фирми и те не са случайни. Най-лошото е, че народа е пощурял/прост/ и вместо да си купи нещо за ядене или пиене, подарява парите си на едни законни измамници !

briko

admin

Преди много години, още преди 1989-та в Благоевград имаше осъдени лекари. Схемата е била в комбина с разпространителите на билети за моментални печалби. Прекарвали са билетите през рентген и по този начин са отделяли печелившите билети. Непечелившите естествено за глупаците, които търсят лесни печалби.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

hgv_driver

Цитат на: briko - Вторник, 11 Август, 2015, 17:01:15
Според мен, номера е друг. Като се замисли човек, това са предварително напечатани талони и дали ще има печалба и колко ще бъде тя/ 10 000 бр. по 5лв или 1бр. за 50 000лв. /, решава собственика на компанията, която организира тези томболи, лотарии и т.н. Грандиозна измама, но Закона за хазарта е в услуга на тези фирми и те не са случайни. Най-лошото е, че народа е пощурял/прост/ и вместо да си купи нещо за ядене или пиене, подарява парите си на едни законни измамници !

Във всяка лотария е описано колко и какви са печалбите, НО не съм виждал някъде да пише общия брой на талоните и срок. Така могат да си печатат неограничен брой непечеливши и отвреме на време да пускат по някоя печалба за реклама на случаен или "на наш човек". Едва ли някой ги контролира дали са пуснали печалбите и кога са ги пуснали.
Тези лотарии имат успех в бедните държави където има повече прости хора.

hgv_driver