• Welcome to Форум на българските шофьори.

2015.09.05

Започната от roshko, Събота, 05 Септември, 2015, 02:54:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

roshko

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Петък, 04 Септември, 2015, 23:53:53
     Управление и спиране и двата минават на "чукове". Новите при изключване на "почивка". При "почивка" и при двата вида докато не се смени с бутона си остава на "почивка". При шайби на шейна когато е запален двигател чертае по-широка и по-малко плътна линия за почивка.

Илчев, с това си писане 'шак ли си правиш с нас четящите или си ти е "стил"?  Искам еднозначен отговор! Не се заяждам, ако решиш да ме попиташ...!

roshko

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: roshko - Събота, 05 Септември, 2015, 02:54:01Илчев, с това си писане 'шак ли си правиш с нас четящите или си ти е "стил"?  Искам еднозначен отговор! Не се заяждам, ако решиш да ме попиташ...!

Виж сега. Беше получил мъничък бан, след един час беше заслужил вечен. Защото се държа като истерик. Друг такъв не познавам. Не знам каква е целта на пребиваването. Ако имаш предписание от психиатрите бих могъл да те издържа още няколко дена. Само в този случай!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

roshko

Значи да разбирам горенаписаното за положителен отговор. Така и предположих, защото обратното - човек над 40 години да не може да се научи да пише и на теория е невъзможно. Да не разбира, че нищо не му се разбира - също. Значи пишеш за да ни се подиграваш. Една шепа думи и препинателни знаци изсипани в центрофуга и след туй пльоснати под формата публикация -  унизително!
Ти не си се погрижил за собственото си ментално здраве, пък съветваш мен - безумно! Същото правиш и по професионалните  теми. Ай със здраве и голям да порастнеш, на акъл!

rider777

Тук БАНаните са на кило :-))))))))))))))))))))))
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

roshko

Цитат на: rider777 - Събота, 05 Септември, 2015, 18:09:29
Тук БАНаните са на кило :-))))))))))))))))))))))

Мноу е сладък БАНанестия га съ пЕни, нали!? :D
Всеки си има силна и слаба страна, ма още не мом открием неговата силна. Ма ми кеф му подрезвам крилцата чат-пат, че зима мноо а лети у облаците, ше земе настине...  ;D

цецодебел

Рошав, това за спорта ли го праиш или си си вреден?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

roshko

Вреден на кого и с какво?

admin

Цитат на: roshko - Събота, 05 Септември, 2015, 20:20:09
Всеки си има силна и слаба страна, ма още не мом открием неговата силна. Ма ми кеф му подрезвам крилцата чат-пат, че зима мноо а лети у облаците, ше земе настине...  ;D

Явно не е трябвало да ти правя никакъв компромис. Мястото ти не е тук и ще те помоля учтиво да ни освободиш от присъствието си. Лошото е, че вече никъде не можеш да си намериш аудитория.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

roshko

Цитат на: admin - Събота, 05 Септември, 2015, 22:17:40
Явно не е трябвало да ти правя никакъв компромис. Мястото ти не е тук и ще те помоля учтиво да ни освободиш от присъствието си. Лошото е, че вече никъде не можеш да си намериш аудитория.

Аргументи?

admin

Цитат на: roshko - Събота, 05 Септември, 2015, 23:12:14
Аргументи?

С теб приключих много отдавна. Ако целта на новата ти регистрация във форума е създаване на интриги, няма да се получи.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

roshko

roshko

::)

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: roshko - Събота, 05 Септември, 2015, 13:49:37
Значи да разбирам горенаписаното за положителен отговор.

Какво точно се опитваш да кажеш. По Граматика имах 3, не си го открил ти. Например по техническата част си голяма скръб, въпреки че Физиката ти е била сред любимите. По-скоро се държиш като вманиачен и често като шизофреник.

Цитат на: roshko - Събота, 05 Септември, 2015, 20:20:09
Всеки си има силна и слаба страна, ма още не мом открием неговата силна. Ма ми кеф му подрезвам крилцата чат-пат, че зима мноо а лети у облаците, ше земе настине...  ;D

Обичайните гнусни изразни средства и много, много нагъл. Вероятно смята като "инж." Павлов, че има мисия.

Цитат на: admin - Събота, 05 Септември, 2015, 22:17:40

Не мога да споделя този оптимизъм! Практиката е доказала, че след като някой няма място тук, мъките продължават докато това стане факт. Ще напомня за десети път, че той отдавна е заслужил вечна забрана. Това че си изтри регистрацията е лично негово решение и нищо не променя. За него няма да правя никакви компромиси. За в бъдеще не смятам да си подбирам изразите за него.

"Не мога да разбера защо им се натискате на онзи кухи лейки, когато има толкова много канали за комуникация.
Тук има достатъчна свобода - възползвайте се! Ако имате предразсъдъци някакви,винаги можем да намерим алтернатива, стига да пожелаем..."

Това е написано 22.05.2015 12:46 и регистрация на Четвъртък, 09 Юли, 2015, 23:36:21

Е, като минат няколко часа е нормално да си смениш мнението. А то е повече от месец. Разбира се може се да се започне: В продължение на година и половина се държах като лайнар. Вече минах по дъгата пречистен съм друг съм, моля за извинения. Ясно е, че нямаше такива встъпителни думи и вече си е онзи същият вманиачен като преди. Маниите не са го напускали.

"Бе нескопосана тролска работа и то прозрачна...
Имах надежда поне, че тролея може да поумнее покрай таксето, а то таксето хептен затъпе покрай тролея..."

Има ли смисъл да пояснявам кой го е написал? Месец и половина преди регистрацията си тук. Който му харесва да заповяда има още много. Аз не мога да се присъединя към "веселбата".

roshko

Чудно ми е само като съм такъв, такъв, такъв, онакъв, защо не спря 5 години със опитите си да ме имитираш? Пропуснах да добавя - жалки, нескопосани опити. Обиждаш ме повсеместно и редовно, но аз не ти отвръщам със същото. Да, изпуснал съм си нервите някога, може и пак да ги изпусна, но не ми е самоцел, а на теб е! Както виждаш не дразниш само мен с умопомрачителната си неграмотност, даже се възмущаваш на неграмотни постове на други потребители,  съвсем неоснователно. Защо не отделиш малко време да прочетеш няколко простички правила, а защо не и някоя и друга книжка, поне от уважение към човека, който ти е поверил такъв отговорен пост? Отсрами го!

"Това е написано 22.05.2015 12:46 и регистрация на Четвъртък, 09 Юли, 2015, 23:36:21"
Това изречение как ти се вижда, грамотно и правилно построено?

Мисията ми винаги е била да помагам. Един да го е разбрал - успешна е!

roshko