• Welcome to Форум на българските шофьори.

Скандалът VW

Започната от admin, Сряда, 30 Септември, 2015, 08:49:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Има ли скандал или няма? Или в най-лошия случай VW лъжат колкото всички останали. Прочетете следващата статия и ще се радвам да коментирате вашите гледни точки.

https://anonybulgaria.wordpress.com/2015/09/29/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D1%82-vw-%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%80%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%82-%D0%BE%D1%82/
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

hgv_driver

Админе, вярно е това, което си писал в статията... Ама пиши по-накратко, че трябваше да взимам отпуска да го прочета...

hgv_driver

latzi

Пълен фарс е за мен ситуацията. Лъгали са за да лапат пара. Сега ще дадат пара да мине ситуацията и всички доволни. Шефчето подал оставка и му изплатили неколко милиона евра.
Абе пълен цирк. Ако е нещо углавно нека да им забранят производството и вноса на ВАГ коли в САЩ. Да ама нема как да станат. Ще продължават да си лапат пачките а ние да опиняме за да са те добре. Така е от как свят светува.
Челно с 70!

admin

Цитат на: hgv_driver - Сряда, 30 Септември, 2015, 10:35:12
Админе, вярно е това, което си писал в статията... Ама пиши по-накратко, че трябваше да взимам отпуска да го прочета...

Не съм я писал аз. Но има какво да се прочете.

hgv_driver

Цитат на: admin - Сряда, 30 Септември, 2015, 11:35:15
Не съм я писал аз. Но има какво да се прочете.

Който го е писал си личи, че е шофьор от бранша. Журналистите не знаят какво е Мерцедес "каска". Да не би да е Hino... ? Той е по дългите текстове. :)

rider777

Адаш, яко си го написал, но нали знаеш, че Очите не можеш да отвориш на слепците,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Hino

Цитат на: hgv_driver - Сряда, 30 Септември, 2015, 12:03:34
Който го е писал си личи, че е шофьор от бранша. Журналистите не знаят какво е Мерцедес "каска". Да не би да е Hino... ? Той е по дългите текстове. :)

;)
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

динко

Браво,не всеки може да разбере написаното.Трябва си време да го проумееш или да се набуташ с кола народна.А кой го е написал има ли значение,не е обидил марката иска да е това за кое си плащаш,и умните ще намерят начин да си върнат някой еврак или да им направят колата.Салоните им са затворени пишем за Италия,та кой каквото прави за себе си го прави-лека им вечер.

Monster

Така се става на първо място по продажби в света/не знам дали само Фау Ве или общо всички марки/с измама!

ivopifeca

Абе казвал съм ви,истината е-ФОРЦА ИТАЛИЯ,мА НЕ СЛУШАТЕ :)

ivopifeca