• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пералня

Започната от latzi, Вторник, 27 Октомври, 2015, 21:11:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

latzi

Да питам къде се перете в Германия. Само на аутохофите ли има перални. Колко струва и какво време отнема.
Челно с 70!

latzi

Челно с 70!

Shumaher15

Shumaher15

Zaron

Има и по градовете,но не знам как ще стигнеш до тях.
Трябва да разкачаш влекача.

American

В хотелите там прието ли е да има пералня за гостите на хотела ?
Ако шпрехаш, гугал мапс като потърсиш обект и го кликнеш, имаш възможност да звъннеш и да питаш какво имат.
smoking gun

rider777

Миналата седмица спирам на Арчез пред фабриката за хартия на Мукскьо и гледам имаше само един камион с търговишка регистрация и в него нема шофер,,,, взимам си торбето за баня и отивам ама гледам, че банята е заета и се връщам в камиона и сядам на Правеца ама с едно очо наблюдавам дали някой излиза от банята,,,,,, изгледах един филм, хапнах, мина сума ти време от банята не излиза никой и се притесних на нашенеца да не му е станало лошо нещо и отивам и пак чукам на вратата и пак мълчание отвътре а се чува, че някой мърда и директно на български започвам да го питам кога ще излезе и тоя чак тогава отговори и каза до половин час ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  излезе след още час и мъкнеше един леген и няколко торби с пранЙе ,,,,,,,,, питам го толкова ли се стиска за 4€ за пералня и той ми отговори, че по техния край така си перяли ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ора секви, ама ми уби няколко часа от деня ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Zaron

Днес намерих една на Аутохоф Am Eifeltor, 4 евро пране и 4 евро сушене.

Бриги Магнито

Я па мислим,че не е важно как се е опрал човек,срамно е га оди мърляв кат мене.
Ма я не съм ли мърляв не съм Я.
Цитат на: Zaron - Неделя, 30 Октомври, 2016, 17:24:09
Днес намерих една на Аутохоф Am Eifeltor, 4 евро пране и 4 евро сушене.
Скъпо тва,нормално ми се струва 5-6 евра,8евра си е рекет

Zaron

Цитат на: Бриги Магнито - Неделя, 30 Октомври, 2016, 18:01:37
Я па мислим,че не е важно как се е опрал човек,срамно е га оди мърляв кат мене.
Ма я не съм ли мърляв не съм Я.Скъпо тва,нормално ми се струва 5-6 евра,8евра си е рекет
Не е задължително да се слушаш,значи става 4 еврейчета.

Бриги Магнито

Цитат на: Zaron - Неделя, 30 Октомври, 2016, 18:05:47
Не е задължително да се слушаш,значи става 4 еврейчета.
Е Хитлер не ги ли научи тия шваби,че поече от 3 еврейчета на едно место е повод за война.
Апропо Райдер гледал ли си некой амерички филм га мацката се окапе де оди да се мие.
Оди у тоалетната брат,тъй че да се изпереш у кенефо на мивката или на душа у банята не е патент на бай Ганьо

Zaron

Като говорим за предложения за изпиране,виждал съм колега с ПВЦ кофа на дясната седалка пълна с вода дрехи и препарат.
Вика,че докато кара цял ден съдържанието на кофата се клати и се грее от печката и за 8 часа се изпира перфектно.
После само трябва да ги пооплакнеш малко със студена водица и готово.
Не съм го пробвал този метод,но никога не се знае къде и как мога да закъсал така,че си имам готово решение.

цецодебел

Те хората го измислили ;)
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

Ако си намериш голяма кутия с хубаво затварящ се капак и я вържеш зад кабината някъде, гаранция, че ако цял ден се климбичкат вътре парцалаците ще станат като от рекламите на Ариел ама пак трябва някъде да ги изплакнеш ,,,,,,,, абе чанч си е ,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Zaron

gocakizilcik

Преди 10 години работих в една Търговищка фирма и за съжаление много от колегите си изпираха дрехите в банята.Това е много просташко и глупава практика,като няма достъп до пералня или не му се дават пари за пране купува един леген и проблемът е решен! Ама какво може да се прави със такива малоумници–Свят широк серсем та чок!!!

M.Traykov

Предимно по аутохофите са пералните.Знам една обществена в Гархинг.Там се перях най-често.
Има и хубав дюнер.
Сега се пера на пералнята в квартирата като нормалните хора.

M.Traykov