• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пералня

Започната от latzi, Вторник, 27 Октомври, 2015, 21:11:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gazibarev

Га нема уошмашин унд трокмашин пера на ръка у банята а кабината ми е сушило.  Иначе да....предимно на аутохофи.  Спираш през деня когато е безплатно переш и сушиш се за 2 часа и газ.  И това най малко 4 Евро.  По 2 на машинка... без прахта

gazibarev

косьо7+2

Пералня има вече и на паркинга на Рекен Белгия до кантара 8 евро до 14 кг сушилните са по 0.50 евро за 8 минути.Прал съм се и на ферибота Стена Лайн от Холи хид до Дъблин на големия кораб Стела Андвенчър срещу ключ безплатно.

косьо7+2

Hristo Lishev

Я па като "любимец" на изрода, заради който се махнах от фирмата съм правил пауза в базата за 6 месеца точно 2 пъти. Единия път бях на 89 часа и 30-тина минути и просто нямаше как. Та Ганьо, не Ганьо, кофата, гела за ръчно пране, вдигане капака на Сканията, 2 въженца и това е. Който и да ми се смее, винаги съм бил изпран и чист. ТАва е положението, Минке.

ПП: Германия не съм карал, у Франция и Италия перални по айрета и бензиностанции няма.

цецодебел

Цитат на: Hristo Lishev - Понеделник, 28 Ноември, 2016, 20:57:12
Я па като "любимец" на изрода, заради който се махнах от фирмата съм правил пауза в базата за 6 месеца точно 2 пъти. Единия път бях на 89 часа и 30-тина минути и просто нямаше как. Та Ганьо, не Ганьо, кофата, гела за ръчно пране, вдигане капака на Сканията, 2 въженца и това е. Който и да ми се смее, винаги съм бил изпран и чист. ТАва е положението, Минке.

ПП: Германия не съм карал, у Франция и Италия перални по айрета и бензиностанции няма.
бъркаш ,има
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Hristo Lishev

Е, има, ама са ултрарядко. В Италия не съм виждал, във Франция само на 2 места. А съм търсил навсякъде, където съм спирал.

ruskov

Цитат на: Hristo Lishev - Събота, 03 Декември, 2016, 22:45:34
Е, има, ама са ултрарядко. В Италия не съм виждал, във Франция само на 2 места. А съм търсил навсякъде, където съм спирал.
Не си търсил достатъчо..Във Франция има много.Италия по-малко.В Итали аз ползва Бреша.И на двата платени има.Около Рим пак има.На рака не пера

ruskov