• Welcome to Форум на българските шофьори.

АБВ БЪЛГАРИЯ ЕООД гр.Търговище

Започната от krasio_78@abv.bg, Понеделник, 09 Ноември, 2015, 10:21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

krasio_78@abv.bg

Уникални хора са шефовете.Дано повече фирми да са като тази.Работи се основно в Германия с ДАФ и Скания,има си база,която е оборудвана с всичко необходимо за улесняване на шофьора.И не на последно място е фирма ЗАПЛАТОДАТЕЛ а не само РАБОТОДАТЕЛ.Парите на датата са по картата,без измислени причини за орязване.Мария и Илиян Илиеви се казват собствениците,разполагат с 10 камиона ЕВРО 5-6,поддържат се в сервизи,няма да "хамалуват" шофьорите през паузите си,да се занимават с ремонт.Колегите са също мъжкари,по което и време да съм им звъннал да ми обяснят нещо,никой не е отказвал.Разполагат и със преводач в офиса,ако нещо не разбереш,момчето веднага превежда.

krasio_78@abv.bg

aureus_gold

Колега,мисля.че познавам лично собствениците.Явно със строителството и недвижимите имоти нещата не са се случили.Желая им успех в новия бизнес.Приятно е да чуеш.че има и коректни транспортни фирми.

aureus_gold

mitiokrika2

micyri

Цитат на: mitiokrika2 - Събота, 04 Февруари, 2017, 14:10:30
А набират ли хора ????
Погледна ли ,че последния коментар е от преди 1г.,а темата е от 9.10.2015г.

Бриги Магнито

Цитат на: micyri - Събота, 04 Февруари, 2017, 20:30:21
Погледна ли ,че последния коментар е от преди 1г.,а темата е от 9.10.2015г.
И какво трябва да заключи колегата?
Че фирмата се е наиграла ли?
Тва че е писано преди година,две или три ,а някой пита днес с надежда да получи отговор проблем ли ти се струва?

micyri

Цитат на: Бриги Магнито - Сряда, 08 Февруари, 2017, 17:43:34
И какво трябва да заключи колегата?
Че фирмата се е наиграла ли?
Тва че е писано преди година,две или три ,а някой пита днес с надежда да получи отговор проблем ли ти се струва?
Хахаха.....абе в главата са ти само игри и ключове!
Думата проблем се използва за други случаи!

Simo71

Simo71