• Welcome to Форум на българските шофьори.

АРК ТРАНС ООД

Започната от pacimirev, Петък, 27 Ноември, 2015, 17:37:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pacimirev

Невероятни професионалисти перфектна работна среда шофьорите са на почит каквото обещаят се изпълнява диспонентите са ХАЙ ЛЕВЕЛ няма ситуация в която шофьора да е изоставен камионите са на ниво изобщо фирма в която  наистина се работи с удоволствие

pacimirev

Rammbon

Колко ти платиха за тази реклама?
Как така от нищото реши да се регистрираш и да похвалиш чорбаджията?

Rammbon

Hristo Lishev

Колега, ами дай координати, адрес, телефон на фирмата, да се редим на опашка, ако някое място се освободи... ;D

rider777

Пацимирев,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, вземи от моите запетайки, че доста липсват в изречението ти, на което  накрая си забравил и точка да сложиш. Иначе добър опит ама на гола кука не кълве,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

Тия скоро време че предлагат и да си ги вадиме за тях :)

Ivanovdriver

Кандидатствай за рекламен агент!

noj

Слаб е, не става за рекламен агент! ;D

pacimirev

Е защо започнах в тази фирма обещаха ми заплата дадоха ми я обещаха ми атмосфера на работа дадоха ми я ако някой иска кординати ще му дам.Регистрирал съм се отдавна никой не ми плаща за реклама.Що на вас хейтъри някой да не ви дава пари да плюете .И трето някой ако има нещо против фирмата да пише.И относно запетайките ти да не си даскал по български и да не ми прайш диктовка .

pacimirev

Ми похвали и ти твоя ако си доволен ама само можете да плюете не да хвалите ама пак ши го кажа ДОВОЛЕН СЪМ от АРК ТРАНС !!!!!!

цецодебел

Цитат на: pacimirev - Петък, 04 Декември, 2015, 20:13:14
Е защо започнах в тази фирма обещаха ми заплата дадоха ми я обещаха ми атмосфера на работа дадоха ми я ако някой иска кординати ще му дам.Регистрирал съм се отдавна никой не ми плаща за реклама.Що на вас хейтъри някой да не ви дава пари да плюете .И трето някой ако има нещо против фирмата да пише.И относно запетайките ти да не си даскал по български и да не ми прайш диктовка .

Еми мъцни нещо конкретно в цифри ? Може да са ти обещали ,,дали,, 500 лв. тогава ще ти повярвам :)
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

pacimirev

И вече съжалявам че съм се регистрирал тук щото е пълно с тъпаци но добре че има интересни теми заради които си струва сайта ма модератора трябва малко да ви разчисти такива ХЕЙТНАЛИ

АМАН ОТ ВАС!!!!!!

admin

Цитат на: pacimirev - Петък, 04 Декември, 2015, 20:28:00
И вече съжалявам че съм се регистрирал тук щото е пълно с тъпаци но добре че има интересни теми заради които си струва сайта ма модератора трябва малко да ви разчисти такива ХЕЙТНАЛИ

АМАН ОТ ВАС!!!!!!

Прочети правилата на форума - http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=55.0 и когато ти изтече наказанието след 15 дни, помисли дали отново ще използваш подобни изрази! Следващият бан ще бъде за месец!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!