• Welcome to Форум на българските шофьори.

Техха Австрия

Започната от joey, Събота, 05 Декември, 2015, 15:46:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

joey

Колеги, никога не започвайте работа в тази фирми,ще си спестите много нерви и пари.
Постоянно се набират хора ,нарушенията са системни. Вадене на карти нищо не се спазва.Заплатите се бавят повече от два месеца и ако напуснеш нищо няма да вземеш.Имат офис в Стара Загора там се подписват договорите.

joey

Rammbon

Я раздуй сега, какво се кара, като стока. Хладилници или бордови. Че имам познати дето много се хвалят с тази фирма, карат там от вече 2 г. Имаше моменти се бяха замислили да напускат, но всички си смениха старите коли и си докараха едни почти нови коли от Германия. И още са там, карат само на двойки. С големи претенции са в офиса им црещу Практикер в Ст.Загора. Преди имаше една тема за тази Текса и мацката , която върти цялата олелия тук. Диспонентите в Димитровград и боса им в Австрия.

Rammbon

hetfield

Пичове, казвам се Христо Атанасов и до преди 2 месеца работих за тази фирма. Наложи се да напусна защото не успях да си намеря човек с който да карам, а с непознати не ми се рискуваше. Абсолютно всичко ми е изплатено без никакви проблеми.Дори когато стана ясно, че няма да мога да продължа да работя за фирмата, имах да получавам една заплата и тя ми беше изплатена, въпреки прекратения договор. Заплатите ги дават в края на втория месец. Нарушения се правят, но и си ги плащат.
Карат се хладилници. От Германия с месо, а от Италия общо взето каквото падне. Прибирали сме се в Германия само с амбалаж, друг път със стоки за Лидъл, а един път с въздушно карго.
Според мен, ако си коректен, отчета ти излиза и не си осуркал камиона, няма да имаш никакви проблеми относно заплащането.
Не знам случая  с колегата какъв е. Казвам това което лично съм преживял в тази фирма и за мен тя е една от хубавите с изключение на нарушенията.

scaniavolvo

Ем какво и е хубавото не мога да разбера,фирма,която те кара да правиш нарушения била хубава-щяли да ми платят нарушението.Като заспя и се метна ,па недай си боже и изтрепя народа,те ли ще лежат по затворите вместо мен?Аман вече от бележчици ,магнитчета ,2-ри карти и т.н.

neroniro

Цитат на: scaniavolvo - Сряда, 09 Декември, 2015, 18:40:11
Ем какво и е хубавото не мога да разбера,фирма,която те кара да правиш нарушения била хубава-щяли да ми платят нарушението.Като заспя и се метна ,па недай си боже и изтрепя народа,те ли ще лежат по затворите вместо мен?Аман вече от бележчици ,магнитчета ,2-ри карти и т.н.

Респект за това мнение.

raptor

:o то не стига че на двойки ми и нарушения ашколсун търмък в гъ-а слагат ли ви  ???

hetfield

Под хубава имам предвид, че са коректни в заплащането. Иначе и аз съм против нарушенията.

ivopifeca

Цитат на: hetfield - Четвъртък, 10 Декември, 2015, 02:36:09
Под хубава имам предвид, че са коректни в заплащането. Иначе и аз съм против нарушенията.
Мерси за рекламата,понеже и името си си дал,може и да ти пратят картичка с благодарности...само тва.

joey

Преди време наистина имаше конкурс на най добър шофьор в фирмата.Двама колеги не спазвали нищо вадели карти ,нямат дори и 9часа пауза за да направят 20000км.Бяхме на км.Глобиха ги 5000евра,фирмата плати и шефа ги награди за добра работа:))).Имаше задържан камион на Парма за два месеца с шофьорите глобата беше над 15000 евра и шефа отказа да плати.Карали без карти системно.Всеки който минаваше от там им носеше вода и храна.Паузата 9часа е за разтоварване или товарене на издвадени карти.Спиш най много 4часа и пак 21 караш.Ако откажеш не получаваш двете заплати ,които имаш да вземаш.Искат и без карти да измиеш ремаркето на 15,20км от адреса.Дори и да имаш време пак вадиш карти да си готов.
Стоеше се в фирмата единствено заради кражбите нафта и месо.Сега отвориш ремарке дори и празно глоба 350евра.Спреш за 5 мин.телефона звъни да тръгваш.
Който слезе не се връща в фирмата.Ако ви се работи така заповядайте ,ще ви вземат.
Радвам се ,че напуснах тази ,,бяла фирма''.Успех на всички!

raptor

Цитат на: joey - Петък, 11 Декември, 2015, 14:26:16
Преди време наистина имаше конкурс на най добър шофьор в фирмата.Двама колеги не спазвали нищо вадели карти ,нямат дори и 9часа пауза за да направят 20000км.Бяхме на км.Глобиха ги 5000евра,фирмата плати и шефа ги награди за добра работа:))).Имаше задържан камион на Парма за два месеца с шофьорите глобата беше над 15000 евра и шефа отказа да плати.Карали без карти системно.Всеки който минаваше от там им носеше вода и храна.Паузата 9часа е за разтоварване или товарене на издвадени карти.Спиш най много 4часа и пак 21 караш.Ако откажеш не получаваш двете заплати ,които имаш да вземаш.Искат и без карти да измиеш ремаркето на 15,20км от адреса.Дори и да имаш време пак вадиш карти да си готов.
Стоеше се в фирмата единствено заради кражбите нафта и месо.Сега отвориш ремарке дори и празно глоба 350евра.Спреш за 5 мин.телефона звъни да тръгваш.
Който слезе не се връща в фирмата.Ако ви се работи така заповядайте ,ще ви вземат.
туй нещо бих го направил евентуално  само за минимум 3000   euro в кеш  в края на месеца. 

raptor

да направиш 20000 км сам в EU тряя да имаш мин. бр. гънки ...

Събев

Цитат на: joey - Петък, 11 Декември, 2015, 14:26:16
В началото на април моя шурей приключи работа в тази фирма и стоя почти месец в парма задържан от полицията с камиона защото ги хванали да карат с колегата си без карти по нареждане на фирмата! Взеха му книжката и явно я унищожиха защото досега така и не успяхме да я открием, той си изкара нова но заради въпросната фирма такива проблеми имаше  че беше страшно! Там нормално работно време няма и нормални почивки също!

raptor

Цитат на: hetfield - Четвъртък, 10 Декември, 2015, 02:36:09
те почти всички убави дават по нещо въпроса е по колко и за колко ай кажи ми кво взимахте за това сичкото де исписа че и чиляк не можа да найдеш пфуу... преди време пристигна един брус работил в рудолф логистик известна Убава поканили го да напусне И разпраа карали с по две карти ама тряя да знаеш как и къде да ги слагаш абе не шега няма лабаво и вика и пари зимааме и викам аз хаумач ооо 1600 аааа викам сори тва изтръпнах... иначе пич пий яко пък ко знайш вика енно време кък пил... от много як селски район и кът съ прибере майкаим е---а...  абе от нашти че ако искаш мой ти дам тел.

ХАХО

Много колеги взеха да бягат от тексата, не само заради омазването на картите и карането без тях, ми и парите нещо са намаляли..
Пък и от както забраниха да се спира на унтерера, нещата не изглеждат проспериращи там.

Simo71

Цитат на: ХАХО - Четвъртък, 30 Ноември, 2017, 23:49:22
Много колеги взеха да бягат от тексата, не само заради омазването на картите и карането без тях, ми и парите нещо са намаляли..
Пък и от както забраниха да се спира на унтерера, нещата не изглеждат проспериращи там.

"Извади картата и разтовари"
"Направи пак 9 часа пауза няма страшно..."
"Като ти е свършил работният ден, не значи, че си приключил"

Тоя филм сме го гледали :))

Simo71