• Welcome to Форум на българските шофьори.

Честитка от Германия!

Започната от koko_loco, Сряда, 09 Декември, 2015, 23:13:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

koko_loco

Здравейте! Днес получих по пощата писмо от Германия (Bundesamt für Güterverkehr) в което пише, че съм глобен 100 евро. Преди половин година ме спряха на аутобана куките в събота към обяд, карах един Спринтер до 3,5т., провериха ми документите, поискаха ми и пътните листа, но за беда не бях почнал да пиша за деня листа. Казаха че не трябвало да плащам нищо, само ме били записали някъде. И сега хоп - честитка! След половин година! Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо? Има ли смисъл да се обжалва, или така ще излезе повече пари? По добре ли е да ги платя, и ако не ги платя могат ли да станат повече? Или е възможно това да е някаква измама?

koko_loco

admin

Разгледай добре документа и провери поне с Google посочената банкова сметка за заплащане на глобата дали отговаря на сметката на BAG. Не може някъде в интернет да не излезе подобна информация.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

IvanovIvan

Ако има телефонен номер пробвай да звъннеш да видиш от там какво ще ти кажат .

Mandor

Посолство на Федерална Република Германия
Телефон:02 918 380
Работно време:  · 8:00 – 13:30
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

koko_loco

Проверих IBAN -на сметката и излиза че го има, ама не пише нищо за BAG, обаче пише че номера сметката е валиден от 07.12.2015 до 06.03.2016, което ми изглежда странно, още повече че на хвърчащия дребен лист в кутията от пощата да ида да си взема писмото пишеше да ида да си го взема на 30.11. Номера на бусчето е написан с една "изядена" цифра, също така не пише името на фирмата за която съм работил, а някаква друга която няма нищо общо с превози. Малко съмнително, а?

admin

Защо не сканираш глобата и след скриване на лични данни да я публикуваш тук, за да видим за какво става въпрос?

admin