• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пазете се колеги РЕМАТРА ЕООД

Започната от baikostaki, Сряда, 30 Декември, 2015, 21:38:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pepisuni

Ти да видиш,твоя "човек" кво дума :

ЦитатНОВО! Фирма ''РЕМАТРА'' набира шофьори за превоз на контейнери от Белгия до Германия и Франция.

Необходими документи за започване на работа:
- Лична карта
- Шофьорска книжка кат. С+Е
- Дигитална карта за тахограф
- Професионална компетентност за водачи
- Валиден документ за психогодност
- Валидно свидетелство за съдимост не по-старо от 6 месеца
- Медицинско свидетелство

Възнаграждение 1600 евро след втория месец 1800 до 2000 евро.

pepisuni

dimbi73

Ей чи и нагъл тоз Васил. Продължава да пуска обяви лекето мръсно. Нека да се пръска от яд. най-новата информация е че има 8 камиона паркирани на плаца. Нямат шофьори. Пожелавам им и другите шофьори да им дойде акъла в главата. Та най-накрая да му стоят всички камиони в бездействие. Васил Фандъков продължавай да лъжеш та колегите. Това е най-добрия начин да те разберат какъв лъжец си ти и фирмата за която работиш. 

dimbi73

Spetrov76

Здравейте, колеги.
Искам да ви запозная с лъжите на Константин относно "Рематра". Работил съм в тази фирма преди известно време година и половина. Напуснал съм,защото си намерих работа в Германия, която ми осигури възможност да бъда със семейството си там. Напуснах по нормален начин с предизвестие и нямах проблем с изплащането на заработеното. Стана ми любопитно и говорих с колегите за въпросния Константин и се оказа,че той е точно от тези, които са зарязали (животновъдство, селскостопанство или строителна работа) понеже са чули от някъде,че шофьорите изкарват добри пари и решил и той да пробва. Въпросния "шофьор" е приет на работа без никакъв опит, дали са му възможност, две седмици го е обучавал един шофьор, третата седмица друг и след третата седмица, когато е трябвало да тръгне сам в неделя вечерта зарязал камиона и избягал. Какво очаква, собственикът да тръгне след него да му плаща парите ? Ето заради такива екземпляри тази професия вече на нищо не прилича. Ако може някой да ми посочи един шофьор ,който е напуснал тази фирма по нормален начин и не си е взел парите нека да пише. Посочете ми една фирма в която шофьорът не е изпълнил задълженията си и е зарязал камиона натоварен и си е получил парите.

SEMPER

Някой знае ли за какво става дума, и ако има вече тема за тази фирма в форума да ги обединим. Цяла тема за този Константин ми се струва прекалено.

Към автора на темата -  Би ли споделил как и каква работа си намери в Германия, какви са условията, от такива неща се интересуват повече колегите. За Константин не вярвам някой да му пука. Намерил си е шантав работодател, и си направил магарията. Шефчето да запали една свещ, че само шофьора му липсва, можеше и гумите и нафтата, че и стоката да я няма. Само че това не са проблеми, дето ще трогнат някого тук.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

raptor

Цитат на: Spetrov76 - Понеделник, 01 Февруари, 2016, 14:15:13
Здравейте, колеги.
Искам да ви запозная с лъжите на Константин относно "Рематра". Работил съм в тази фирма преди известно време година и половина. Напуснал съм,защото си намерих работа в Германия, която ми осигури възможност да бъда със семейството си там. Напуснах по нормален начин с предизвестие и нямах проблем с изплащането на заработеното. Стана ми любопитно и говорих с колегите за въпросния Константин и се оказа,че той е точно от тези, които са зарязали (животновъдство, селскостопанство или строителна работа) понеже са чули от някъде,че шофьорите изкарват добри пари и решил и той да пробва. Въпросния "шофьор" е приет на работа без никакъв опит, дали са му възможност, две седмици го е обучавал един шофьор, третата седмица друг и след третата седмица, когато е трябвало да тръгне сам в неделя вечерта зарязал камиона и избягал. Какво очаква, собственикът да тръгне след него да му плаща парите ? Ето заради такива екземпляри тази професия вече на нищо не прилича. Ако може някой да ми посочи един шофьор ,който е напуснал тази фирма по нормален начин и не си е взел парите нека да пише. Посочете ми една фирма в която шофьорът не е изпълнил задълженията си и е зарязал камиона натоварен и си е получил парите.
брато за някой работи си прав 100% ама чак толкова недей са натяга карай у D тия де ги описваш ги знаем и аз ги не обичам ма ай спри ги де добре кът яка фирмата що го е взел те си личат от километри ...ааа шшшш който разбира шъ ма разбере... П.С. до Админа артик на едно място бях писал после ти МА отряза заради правопис признавам никога несъм знаел къде да сложа . или , чесТно ама не обиждам никой просто си казвам мнението такава ни е средата нали пиша на български къффф е проблема I don know

dimbi73

Тема за Рематра има. Този който е пуснал нова тема за измамната Рематра е колега който лиже задници. С тази тема се правят жалки опити да уловят в капана си още шофьори. Колегата БайКостаки е описал точно и вярно това което става в Рематра ЕООД. А за колегата лизач имам въпрос.
КОЛЕГА
АКО НАИСТИНА СИ РАБОТИЛ В РЕМАТРЕ ЕООД, В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ.
ЗАЩО ПИЛЕ ШАРЕНО СИ НАПУСНАЛ. НЕ МИ ГИ РАЗПРАВЯЙ ЧЕ СИ ПОЧНАЛ НА НЕМСКИ ДОГОВОР В ГЕРМАНИЯ. ТОВА ЩЕ ТИ Е ПОРАДНАТА ЛЪЖА. ТОВА СИ ГО НАПИСАЛ САМО ЗА ДА ДРАЗНЕШ ХОРАТА.
АКО СИ РАБОТИЛ В РЕМАТРА И СИ НАПУСНАЛ МОЛЯ ТЕ В ТВОЯ ЗАЩИТА ДА ПОБЛИКУВАШ ЗАПОВЕДТА СИ ЗА НАПУСКАНЕ.

КОЛЕГА
КЕФ ЛИ ТИ ПРАВИ ДА СЕ ГАВРИШ СЪС ИСТИНАТА.
КЕФ ЛИ ТИ ПРЕВИ ДА НАБУТВАШ КОЛЕГИТЕ СИ В КАЛТА.
КЕФ ЛИ ТИ ПРАВИ ДА ГИ ГЛЕДАШ КАК РАБОТЯТ ЗА ТОЗИ КОЙТО ДУХА.
АКО НАИСТИНА СИ ПРАВИШ ТОЗИ КЕФ НА ГЪРБА НА ДРУГИТЕ, ЗНАЧИ ТИ САМИЯ СИ ОТРИТНАТ ОТ ЖИВОТА. И ТОВА СА ТИ НЯКАКВИ ЖАЛКИ ОПИТИ НЯКОЙ ДА ТИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ.

rider777

Добре де аджеба,,,, някой да каже колко пари се взимат реално в Рематра и има ли хора, които работят там с години или тва е поредното  "Бягайте с 200 от там" ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,