• Welcome to Форум на българските шофьори.

Смях - обява

Започната от pepisuni, Четвъртък, 31 Декември, 2015, 13:04:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pepisuni

Тук ще ви запозная с точна и коректна обява от БГ работодател !!!
ЦитатНОВО! Набираме шофьори за Едди Стобарт 1700 евра . Единички ,двойки ,тройки ,караминьоли ,паузите се правят на колонката и на митницата .Заплатите са по БГ стандарт (бонусна система ) и твърдо ,бонуса се взима в другия живот . Колегите от Чехия не им харесва да спят по 3 месеца в кабината и затова предпочетохме БГ драйвера . Заплатата я намалихме защото Господаря англичанин иска по ефективна работа все пак трябва някой да плати пенсийте и служебните аудита и бмв та на Господаря от Англия. Предоставяме база в Генк .Къпането е в стара баня , новата е за господарите от Белгия и техните шофьори ,ще бъдете наблюдавани и мъмрени ако не сте по униформа даже и до тоалет . парите се плащат на дадата все пак в Англия толкива взема една чистачка на тоалетни няма да се излагаме .

Поне е откровен,нали ?

pepisuni

Boroman21

Ми кат има колеги дет отиват как няяя да търсят още прислуга .

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Boroman21

Бриги Магнито

По-коректно написана обява не съм виждал.

Ще оспамя темата и аз с една обява.
Фирма номер едно в транспорта,Ви дава шанс да се докоснете до успеха,звънете не ни жалете.
Бачка се днеска и нощеска
Заплащането е сериозно и съобразено с парата не е проблем,пара нема.
ЦиВи-та и Автобиографии пускайте У темата,че офиса ни е в процес на преместване.

loshdancho

Цитат на: pepisuni - Четвъртък, 31 Декември, 2015, 13:04:09
Тук ще ви запозная с точна и коректна обява от БГ работодател !!!
Поне е откровен,нали ?
Ебаси готината обява.... Ама направо куме та в очите... Та после да нема хъкта мъката
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ivansavov

ivansavov