• Welcome to Форум на българските шофьори.

Катастрофа в Армения

Започната от kostadinka60, Петък, 01 Януари, 2016, 18:12:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kostadinka60

Съпругът ми катастрофира с камион в Армения. В момента е в болница. На границата Грузия-Армения е направил някаква застраховка. Някой може ли да ми обясни какво покрива тази застраховка - болница, камион или какво друго. Ако някой е изпадал в подобна ситуация ще съм му благодарна да ми пише какво да правим.

kostadinka60

loshdancho

Бил съм само един път, там не се признава гражданската отговорност(зелена карта) за това се прави друга(тяхна) застраховка.
А дали покрива, болници и лечения, силно ме съмнява. Евентуално да покрие щети на трети лица.
Но, не мога да кажа нищо със сигурност.

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

naum4o

Най-вероятно става въпрос за пътна застраховка, а ако е така, лечението не се покрива от нея. Но за всеки случай звънни тук - http://bulgaria.mfa.am/bg/   По етапен ред ще се разбере.
Какво вика шефът му, той най-добре знае какво е плащал? Ако има шеф.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

IvanovIvan

Там явно е като в Косово , българската зелена карта не важи и там правиш тяхна застраховка ,но тя не покрива лечение . А ти говорила ли си със собствениците дали случайно не са направили застраховка на шофьора .

IvanovIvan