• Welcome to Форум на българските шофьори.

Здравейте бъдещи колеги.

Започната от gazibarev, Четвъртък, 21 Януари, 2016, 13:58:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gazibarev

Цитат на: pepisuni - Събота, 23 Януари, 2016, 08:12:41
Абе хора,момчето имаше нужда от малко вдъхновение,вие какво я подкарахте ! Катастрофи,жени и тн.. Пичаго,ако си мераклия да си шофьор на "ТИР", ставай. Другото са празни приказки,и от вкъщи да не излизаш,ако е решила жената пак ще се наебе ! Гледам,че си сериозно подплатен от към образование,до като изкараш категорията може и там да се поогледаш !
Поздрави и Късмет,на теб и семейството ти !
Благодаря.  Подобно.

gazibarev

Dojogan

Не съм съгласен, че задължително трябва да го няма с месеци да се трепе на вътрешно за да докара добри пари...може да се прибира всяка седмица и пак да докарва повече от това, което е заложил като минимум :)

Dojogan

gazibarev

Цитат на: Dojogan - Вторник, 26 Януари, 2016, 09:34:51
Не съм съгласен, че задължително трябва да го няма с месеци да се трепе на вътрешно за да докара добри пари...може да се прибира всяка седмица и пак да докарва повече от това, което е заложил като минимум :)
Съгласен съм че може... Но нали знаеш хубавите работни места рядко се освобождават ощр повече за новобранци... Но един ден се надявам и това да стане.. На първи план са ми доход на месец по сметка на жена ми поне 2000 лв.

начинаещ

Ей,гъзобарен,нема лошо да имаш самочувствие и да отстояваш некакво заплащане,но имай в предвид,че никой нема да те учи та и два бона заплата да ти даде от самото начало!!!! Уважавам твоят хъс и настървеност,но малко по смирено карай!!! Просто,защото по пътищата някога ще имаш нужда от мнооооооого съвети от по старите,които и без да искаш ще трябва да питаш за много работи,а те повярвай не гледат с добро око на наперчените и всичкознаещи новобранци(това от опит ти го казвам)!!! И това че си копал канали нема ти помогне с нищо в камиона!!!

gazibarev

Цитат на: начинаещ - Вторник, 26 Януари, 2016, 14:39:22
Ей,гъзобарен,нема лошо да имаш самочувствие и да отстояваш некакво заплащане,но имай в предвид,че никой нема да те учи та и два бона заплата да ти даде от самото начало!!!! Уважавам твоят хъс и настървеност,но малко по смирено карай!!! Просто,защото по пътищата някога ще имаш нужда от мнооооооого съвети от по старите,които и без да искаш ще трябва да питаш за много работи,а те повярвай не гледат с добро око на наперчените и всичкознаещи новобранци(това от опит ти го казвам)!!! И това че си копал канали нема ти помогне с нищо в камиона!!!
Я чакай малко!!... Кой беше ти да даваш определения за човек със 2 поста тук? Познаваш ли ме? Прочети ми постовете и намери някой такъв със явно самочувствие, хъс, настървеност и прочие.Да ти приличам на " наперен и всичкознаещ новобранец? Хейта си го спести... Ще имаш право да хейтваш една когато имаш явно основание за това. Ето по какво се различават българските форуми. Преди някой да ти помогне с конкретна насока, 100 преди него ще ти кажат колко не струваш и какъв си как някой ще ти такова жената и тем подобни.
Благодаря за мнението ти но за бъдеще спести си подобни епитети преди да познаваш човека отсреща. Госин НачинаеЩ

admin

Цитат на: начинаещ - Вторник, 26 Януари, 2016, 14:39:22

Търсиш няколко минути слава, имаш някакъв проблем с колегата или просто се заяждаш? Подобни публикации нямат място във форума и при следващо нарушение ще последва бан за един месец!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

начинаещ

Когато някога тръгнеш сам на курс,ще си отговориш на половината от зададените ти въпроси!!!
А когато се прибереш от курса ще имаш отговорите и на другата половина въпроси!!!!!
Проблема ще е че ще ги получиш с помоща на шефа си!
И накрая за пореден път ти пожелавам УСПЕХ!!
    P.S.  това което се опитах да ти кажа е ,че не тук ще разбереш какво те чака,защото повечето си премълчават как са били работени безполово от различните фирми особено като прохождащи да не говорим и за стари кучета изпитващи същото!!!!!!
  и пак да кажа успех!

gazibarev

Ми нали за това е форума.  Човек незнаещ да получи макар и бегла информация за това какво го очаква и от кои и какви фирми и работодатели да стои далеч. Не мисля че всичко ще розово. Напротив. 

navara

Цитат на: gazibarev - Вторник, 26 Януари, 2016, 15:52:57
Ми нали за това е форума.  Човек незнаещ да получи макар и бегла информация за това какво го очаква и от кои и какви фирми и работодатели да стои далеч.
Не мисля че на този етап имаш право на голям избор в коя фирма исксш да работиш,но колегата Начинаещ каза нещо много важно което не видях друг да написа,а то е че се приготви (поне при мен евначалото беше така) първите 3-6 месеца да получаваш пари колкото да имаш да тръгнеш отново.Помисли върху това

gazibarev

Като за начало ако нещо не се промени защото има време още смятам да пробвам при моите бивши колеги в Булмул транс. Вземали  новобранци. Разбира се осигуровки на 480лв. (Не съм очаквал друго) и всеки понеделник 300Е. по сметка. Като за старт на начинаещ нямам право да очаквам друго но алтернатива в България няма за сега .

Hristo Lishev

Колеги новобранци, няма смисъл от остри нападки. И единият е прав, и другият. Както се казва, може много да ти казват, че не бива да пипаш горещия котлон, ама докато сам не се опариш... Колега gazibarev, само едно от мен, дето вече пипнах котлона - никога не си прави сметката колко пари ще донесеш вкъщи. И изобщо никаква сметка не си прави. И най-важното - много, ама много се пази от контузии. Другото ще го разбереш, когато и ти си опариш сам пръстите.

anatolii.v

Ако може и аз да се намеся, колегата Лишев е прав в много неща, но ....така след 5-6 години ще останем само в предпенсионна възраст зад волана на тия пущини.Има нужда от свежа кръв в занаята а от постовете по горе няма да има много желаещи. Та и моето мнение , с тоя Шенген половината и повече фирми се напълниха с поляци,румънци,украинци и т.н.Заплащането е толкова изравнено (1500-!800е) че  за новите колеги не тръгваите с мн. големи очаквания.Никой от колегите не спомена за Глобите който станаха направо Жестоки.Цял месец,два три си ОК на следвщия сгафиш ,контрол и се връщаш в Първи клас .И последно съвет към всички начинаещи забрвете за магнити,нарушения на време за каране и почивка, по две причини Не си струва а и затвор се ходи вече.Хващайте се на хорото, късмет и умната 8)

gazibarev

Цитат на: anatolii.v - Вторник, 26 Януари, 2016, 18:51:08
Ако може и аз да се намеся, колегата Лишев е прав в много неща, но ....така след 5-6 години ще останем само в предпенсионна възраст зад волана на тия пущини.Има нужда от свежа кръв в занаята а от постовете по горе няма да има много желаещи. Та и моето мнение , с тоя Шенген половината и повече фирми се напълниха с поляци,румънци,украинци и т.н.Заплащането е толкова изравнено (1500-!800е) че  за новите колеги не тръгваите с мн. големи очаквания.Никой от колегите не спомена за Глобите който станаха направо Жестоки.Цял месец,два три си ОК на следвщия сгафиш ,контрол и се връщаш в Първи клас .И последно съвет към всички начинаещи забрвете за магнити,нарушения на време за каране и почивка, по две причини Не си струва а и затвор се ходи вече.Хващайте се на хорото, късмет и умната 8)

Една от причините поради която не бих се хванал на хорото или веднага бих се пуснал е магнити и тем подобни гяволии.  За някой лев горница не бих рискувал още по малко живота на мен и хората.

Rammbon

Леле, какъв глад за шофьори и то през зимата. Само в Бургаско-Сливенско и Ямболско има над 20 фирми, ревящи за шофьори, в заплата .бг и Джобса . Ами за кампанията? Съвсем са я окъсали нашите чорбаджии. Но така им се пада, като дават смешните 800лв средно на месец. Ами и за ЕС, колко български фирми търсят шофьори? Е и те дават още мижавите 1500-1700Е. Ще почакат .

gazibarev

Прав си.  За 800 лв няма кой да си рискува живота по нашите хубави пътища.

gazibarev