• Welcome to Форум на българските шофьори.

Чорбаджия за пример

Започната от Rammbon, Вторник, 09 Февруари, 2016, 21:19:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

martin stanev

Цитат на: rider777 - Понеделник, 15 Февруари, 2016, 16:40:58
Баси шушимигите сте,,,,,,, иначе сте отворковци пред компа ,,,,,,,

Шумуминга си ти бе кокошкар селски. Какъв ти е проблема че не те разбирам....иди удари някъде 1-2 коленца, или ако ти се свидят парици завърти 4-5 сабли набърже в кабината да ти утихнат малко страстите. Какво си седнал само лакърдии и локуми да разтягаш и постоянно да ни оплюваш...шоферското племе тва, шоферското племе онова...крадяли нафта...за нищо нестаали..така требе да им се плаща..онака, щом сме такива що търсиш шушумига за шофер бе отворко...що не си фанеш некой немец или французин да ти кара раздрънкания курник бе отворко. Ония ден що не си плати глобата, като прееба асфалта във Фрация бе отворко...До преди 2-3 години беше наш колега и взе, че стана "чорбаджи" с 2-3 дръгела и ти пораснаха та.аците. Направи ги и 50 жив и здрав да си, ама като толко много неможеш да ни траеш "ШОФЕРСКОТО ПЛЕМЕ" беги в спедитора там с другите кокошкари и изедници да ни храчиш бе драгими работодателю :) И вземи я подреди малко тая сапунерка Премиума и махни тоя газов котлон от там, там-ама изобщо не му е мястото, щото някой ден ще ти подпали лап-топа и ще се пръснеш от яд, че не можеш да влезнеш тук да ни оплюеш, ако нямаш сандък-кажи ние шушумигите ще съберем по 3-4лв. да ти купим един :)

martin stanev

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

А аз се чудих,къде изчезнаха Премиумите  на Пимк,а той Бате Иво ги изкупил ;D ;D ;D ;.

rider777

plwned

;D ;D ;D направо чак незнае кво да напише в своя защита смешник да се покрива в кибритената премиум кутийка и да спи че утре пак трябва да кара трошляка 12-14 часа..  В интерес на истината и доста доставчици с бусове се търсят освен на камионите ама там баницата е друга 20+ годишна талига с катинари на вратите без гуми светлини товаро-разтоварач отчет 5км спри тръгни и т.н ама няма балами да работят за 500 лева вече, но нищо нека да им е гърч малко и на тях :)

Hristo Lishev

hunter_75

Райдъре бе,ти защо не се нареди и ти при опечалените"собственици",нищо че си "малък",мечтите ти са големи.И да ги заплашиш и ти че ако държавата не ти подсигури шофьор дето да се блъска с дръгела ти по френските национали може и ти да осъществиш внос на един брой международен драйвър,от Тамбукту,евентуално

briko

Захапахте го колегата, но всъщност той може и да е добър работодател. Може да осигурява на 1000лв., да има платена отпуска и т.н.  ??? Препоръката от бивш работодател, която изисква не е нищо особено, даже е задължително при напускане да ти я напишат дори и да не я искаш и да я приложат към другите докумени. Така е по КТ.

Boroman21

Райдъра само ви тролва бре , ко му се палите  толкоз . Нит му слагате на масата нито той на вас  .

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

rider777

Аааааааааааааа те ме хранят здраво :-))))))))))))))))))

ivn

При 25милиона безработни в целия Евр. съюз-толкова ли не могат да се намерят 3000шофьора?

briko

:) Тц, много малко хора искат да работят като шофьор / водач / на камиони, влекачи с и без ремаркета, повечето безработни в ЕС взимат много прилични помощи, като сума за да живеят и без да се напъват, също така заплатите на колегите европейци не са така привлекателни за тях, както за нас, същите пари могат да ги изкарват с други професии.Има един не малък процент хора / това важи и за BG/, които просто не могат да работят - също на помощи. Те така..... ЕС търси 20 000 водачи м/у другото.

briko