• Welcome to Форум на българските шофьори.

Рефриджърейтед Транспорт Груп - Transporter New Frio (Испания-Ел Ехидо)

Започната от Shofior_bg, Събота, 13 Февруари, 2016, 14:40:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Shofior_bg

Колеги, искам да обясня от личен опит, реалността за фирма Рефриджърейтед Транспорт Груп - Transporter New Frio (Испания-Ел Ехидо). Условията, които предлагат са коренно различни от реалността. Започваш с договор със заплащане 1600 Евро и в крайна сметка получаваш 1000 Евро. Отношението е под всякаква критика.
http://www.jobs.bg/f3080652

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

d2maper

Кога ще разберат босовете, че ние не сме им роби и трябва преди всичко да имат подобаващо отношение към нас. Направо ми се гади от такива!

rider777

От кое ти се гади ????   Ревящия даже на разказа за какво иде реч,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

m_a_rtins

до  Shofior_bg . Колега искам само да те попитам следното ,- как ако си сключил договор за заплата от 1600 евро и ако тези пари са упоменати в договора ти си получил само 1000 ? . Договора ти испански ли е или бг ?  И  да  ако ти си сключил договор на тези пари (1600)когато ти се приспаднат от тази сума осигуровките (здравни и пенсионни )сумата може наистина да падне до това което си написал.  Следващият път когато имаш тревоги за заплащане има допълнителни споразумения който ти и твоя работодател да сключите (подпишете ) и впоследствие при напускане да имаш база ( т.е съдебен иск )за получаване  на остатъчните си  пари . Дори и да имаш бг договор с осигуровки 2 категория труд , уточнявате  приблизително остатъчната сума която ще получаваш  - два подписа заверка от  упълномощено лице и това е . Защото  доверието което се дава почти никога не се връща а написаното остава .

ХАХО

До колкото имам информация, тази фирма спря да функционира.
Колкото до въпросите на предният колега, договорите които сключват са БГ, като заплатите са обявени в лв.