• Welcome to Форум на българските шофьори.

Важно за чата !!!

Започната от admin, Сряда, 08 Декември, 2010, 09:34:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Използвайте Mozilla Firefox за влизане в чата!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

trenti

Ако админа има време да се помъчи да оправи чата, да може да работи и с други браузъри освен Firefox.
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

trenti

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

admin

При мен чата си работи с абсолютно всички браузъри. При теб с кой браузър не работи?

DeDo Vi

Да, и при мен чата работи само с Мозила. Опитах и с други браузъри (Опера, Гугъл хром, и др) но не става. Само с Лисичето става.

Бриги Магнито

Тъй като има двама убавци де си окупират чата как им кефне и просто не може се вземе думата от тех ,държа да Ви уведомя,че чата има и канали  ;).

admin

Цитат на: Бригадира - Сряда, 25 Януари, 2012, 15:41:37
Тъй като има двама убавци де си окупират чата как им кефне и просто не може се вземе думата от тех ,държа да Ви уведомя,че чата има и канали  ;).

Правилно! Чатът си има и канали. Използвайте ги!

Lorinser

Ако имаш време Админе оптимизирай чата за работа с други браузъри.Последните версии на мозила(а те ги вадят на килограм) са страшно бъгави и засега временно сме се разделили с нея. :)

georgi87

И при мен се прецака мозилата и сега ползвам интернет експлорер.

admin

Цитат на: В.Димитров - Събота, 18 Февруари, 2012, 12:06:09
Ако имаш време Админе оптимизирай чата за работа с други браузъри.Последните версии на мозила(а те ги вадят на килограм) са страшно бъгави и засега временно сме се разделили с нея. :)

Моята Мозила си работи перфектно, а чатът се базира на платформа, която вече няма официална поддръжка.

DeDo Vi

Цитат на: В.Димитров - Събота, 18 Февруари, 2012, 12:06:09
Ето колко ти разбира главата. Чата работи и с други браузъри освен Модзила, отворко. А познай с кои???

georgi87

Цитат на: admin - Сряда, 25 Януари, 2012, 17:15:02
Правилно! Чатът си има и канали. Използвайте ги!
Как се влиза в тия канали  на чата че не ми е баш ясно?Не че съм се излетел да влизам като ми не работи мозилата ама питам да знам за в бъдеще като се опрай.

Lorinser

Цитат на: DeDo Vi - Събота, 18 Февруари, 2012, 20:16:48
Ето колко ти разбира главата. Чата работи и с други браузъри освен Модзила, отворко. А познай с кои???

Отворко аз ползвам Dragon Comodo и няма да ти обяснявам защо, дали ми разбира главата са преценили шефовете на сервиза в който работя.

Бриги Магнито

Цитат на: georgi87 - Събота, 18 Февруари, 2012, 20:31:18
    Как се влиза в тия канали  на чата че не ми е баш ясно?Не че съм се излетел да влизам като ми не работи мозилата ама питам да знам за в бъдеще като се опрай.
Баце влизаш у чато и горе де пише канали цъкаш на стрелкичката ,излизат бая избереш ли некой цъкаш на него и си там.

georgi87

Slav_305

Не знам каква е историята с чата, в момента, но ще си кажа и аз болката, с чата и моя Хром.
Още с отварянето ми изписва съобщение за грешка:
TypeError: Object #<HTML ObjectElement> has no method
'create'

Цъкам ОК и до там, не мога да пиша и не виждам кой е на линия.
Play Golf, don't drive it!

Slav_305

Play Golf, don't drive it!