• Welcome to Форум на българските шофьори.

2016.02.25

Започната от rider777, Понеделник, 22 Февруари, 2016, 11:44:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Е не можах да разбера какво не ти хареса ,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

SEMPER

Не го кефи че се правят само 20 000 км на месец. Може много повече.  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rrr

rider777 Къде видя да пиша че не ми харесва,аз съм мъзохист-кви са тия паузи аз искам да не спирам денонощно да мина 30 дори 40 хиляди на месец,затова се разделих ме.

navara

Щом толкос ти се иска качвай се на камиона на Джордж Лукас(rider777),там ще ги правиш тези километри на соло езда,но пък за сметка на това няма да взимаш пари и ще си правиш камиона на пътя,което е много хубаво защото ще знаеш че ти си го правил и ще знаеш че е стегнат.Както се вика "ако искаш една работа да стане като хората,направисия сам"(народна поговорка)

rider777

При мен всяка седмица е 45 часа пауза,,,, каране максимум 10 000 км на месец а парите са фикс 1800 € .

briko

Още не си намерил колега-шофьор  ??? Защо, ако не е тайна ?

martin stanev

Цитат на: briko - Вторник, 23 Февруари, 2016, 16:57:45
Още не си намерил колега-шофьор  ??? Защо, ако не е тайна ?

Много са му големи изискванията на бат Иво. При него всеки не може да работи. Задължително требе да си с 3 таш.ка. Дестинациите, които требе да владееш перфектно, за да работиш за бат Ив. са Кувейт-10г. Авганистан и Кандахар-10г. 3-4г да си бил в редиците на Осама бин Ладин-това за цел да преминаваш по лесно на Калайс....там мангалите ще те познават и нема ти се катерят. Така да продължим със стажа.... Русия-20г. Аляска-2г.  Магадан поне 5-6 курса....и перфектно опознаване на френските и немски национали....при бат Ив е забранено да се кара магистрала.

navara

Цитат на: martin stanev - Вторник, 23 Февруари, 2016, 19:16:27
Много са му големи изискванията на бат Иво. При него всеки не може да работи. Задължително требе да си с 3 таш.ка. Дестинациите, които требе да владееш перфектно, за да работиш за бат Ив. са Кувейт-10г. Авганистан и Кандахар-10г. 3-4г да си бил в редиците на Осама бин Ладин-това за цел да преминаваш по лесно на Калайс....там мангалите ще те познават и нема ти се катерят. Така да продължим със стажа.... Русия-20г. Аляска-2г.  Магадан поне 5-6 курса....и перфектно опознаване на френските и немски национали....при бат Ив е забранено да се кара магистрала.
Чък Норис е зает със заснемането на Непобедимите 4? и не може да се обади с Бат Иво.

rider777

В Англия не се ходи,,,, Калайс отпада като притеснение ,,,,,    за другата седмица ще ми трябват още трима Човека,,,,,,,,,,,,,

hunter_75

Май пак имаш раздвоение на личността,карти ли ще играете та ти трябват хора?

rider777

Не ме мисли !!!! Имам разтроение на личността ,,,,,,,,,,,,

imter

Бате Иво,че те в Пимк не търсят толкова колкото теб,явно се разрастваш по-бързо и от тях :) :) :).

матадора

Бате ви Иво е наплашил всички в Спедитора,известен е като бияч по офисите.
И да,водят му се 3 влекача,ако не лъже де.
Ивайло Стефанов,"Соломон 777", София
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

rider777

Повече от 3 са ама ми е чудно ти кой си щом и там четеш ,,,,,,,,,,,,,,,,,

матадора

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 25 Февруари, 2016, 12:34:27
Повече от 3 са ама ми е чудно ти кой си щом и там четеш ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Сеирджия,къв да съм.Имам 2 камиона,но ги караме аз и големият ми син.Друго интересува ли те?

матадора