• Welcome to Форум на българските шофьори.

2016.02.28

Започната от rider777, Събота, 27 Февруари, 2016, 15:17:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

А ако карате фриго и сте нощували на неподходящо място с включен агрегат задължително първо рязко потегляте назад а после кой как си иска,,,,,,, аз спирам да давам съвети, че чат пат глупости съм говорел,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

navara

Цитат на: rider777 - Събота, 27 Февруари, 2016, 15:17:36
А ако карате фриго и сте нощували на неподходящо място с включен агрегат задължително първо рязко потегляте назад а после кой как си иска,,,,,,, аз спирам да давам съвети, че чат пат глупости съм говорел,,,,,,,,,,,,,,,,,
Спри наистина,че ще докараш беля на някои твой сляп последовател които ти вярва безусловно.За да не бъда голословен ...пробвал съм го.Влекача спира а ремаркето си продължава назад.Сигурно защото не тръгнах на първа???

navara

Boroman21

Автоматика си знае на коя да тръгне при нормални условия , а пре НЕнормални  2ра и натам лесно . Ако съм празен тръгвам на 4та(автомата си я харесва нея) и ги редя  до 11 в ръчен режим  щот така много бяга .

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

цецодебел

НЕ бе Иво говори за друго ,сега се сетих ама трябва да откачиш червения накрайник първо или да гъделичкаш паркинга...
Иво не съ бъзикай бъ,,,
Ма верно не секи може да ти фане майтапите!
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Boroman21

Е па що да давам назаде бре  , ако има спрял колега на педя от мене ко ше стане. Вместо да давате назаде може и да се наведете като минавате от десно покрай влекача , туко виж освен отключения лафет може и нафтата да са ви дръпнали.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

rider777

Ако си с фриго на - 25 със сладолед примерно натоварен и си спрял до някой със слаби нерви като мен, освен, че сутрин трябва да си погледнеш лафета дали не е отключен трябва и да си скиваш температурата да не се окаже, че като отвориш вратите и сладоледа започва сам да се разтоварва в течно състояние.

navara

Цитат на: rider777 - Събота, 27 Февруари, 2016, 22:42:40
Ако си с фриго на - 25 със сладолед примерно натоварен и си спрял до някой със слаби нерви като мен, освен, че сутрин трябва да си погледнеш лафета дали не е отключен трябва и да си скиваш температурата.
Преди ги изключваха,но вече е подсъдимо.Внимавай с нервите че да не станеш гадже на някои охранител побоиник с палка.Камери има на всички бензиностанции и всички магистрали.

rider777

Ако бях някой шушумига бих се притеснил от това ,,,,,,,,,,, директно отивам и му казвам или да се маха или да гаси фригото,,,, ако се направи на отворко му казвам, че ще бере ядове и да скиваш как цяла нощ обикаля да наглежда паркинга ,,,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Черпи го и една бира че ти пази камиона ;D ;D ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

Миналата седмица спирам на Лилебоне на паркинга и там камион върху камион и гледам един поляк спрял най- в дясно и му викам премести напред 4-5 метра да спра зад теб за да могат да минават камионите и оня ми вика, че бил в пауза и не можел,,,,, аз започнах мръсно да му оглеждам камиона и особено резервоарите за да разбере какво си мисля и само му клатя глава и му викам, че ще види какво ще стане тази нощ и отидох и преместих на друго място ама в дясното огледало се виждаше точно тоя поляк,,,,,,,,, до късно зяпках филми и метках по едно очо на поляко и го гледам как си прибра пердетата и само си оглежда камиона,,,,, дали е спал тази нощ не знам,,,, аз спах добре.

martin stanev

Той бат Иво на приказки много лесно ги откача лафетите и гаси фригата...той си мисли, че тва му е манджата дет бърка в премиума  ;D
В интерес на истината е много неприятно да ти се окачи некъв бръмчалник до кабината. Преди 2год. като карах фриго винаги съм се съобразявал къде да спра и знам, че е много гадно и нахално да му се окачиш на някой на главата баш до кабината да му бръмчиш цяла вечер. Веднъж ми го гасиха в Плоещи централния склад на Кауфланд в Румъния хем спрях възможно най далеч от бризентите, ама за мой късмет ми се доходи по малка нужда 2 часа, след като съм заспал...много се бях ядосал като видях че бръмчула мълчи деба....пък си викам сега нема пък седя цяла нощ кат таласъм да си вардя тъпите лимони все едно са мои....чудих се чудих и отидох до пазача. Казах му че ми е спряно фригото и дали има камери баш там дет съм застанал, ама ми каза че нема...и му казах да звъни на ченгетата, ама и тия не искали да се разкарват за нищо и накрая легнах и през 1:30 навивах телефона да се будя....много неприятно разбира се. На един приятел му гасят фригото 2 пъти в Италия и в Англия му спъхват всичките гуми от дясно..та пича в чудо се беше видял, ама си е решил проблема, един поляк от тяхната фирма му дава акъл да си купи 2 видеорегистратора и да ги закачи така, че единия да снима лафета и капачката на резервоара, а другия да снима фригото...стане ли сабале и имали проблем с регистратора в полицията. За гасене на фриго 5000е глоба и затвор имало бат Иво, така че.,.........

rider777

navara

Новия лад вече не е Бат Иво а Бат Рамбо.

Hristo Lishev

Бахти човешката глъмот, все едно нарочно си пуснал фригото да бръмчи на хората... Нали е колега, гледа да изкара нещо за семейството като теб... Е, не го разбирам и това си е. Какво сега, да има отделни паркоместа за фриготата, че много има такива по паркинзите. Или да прави пауза само по аварийните ленти с триъгълници и пуснати габарити цяла нощ. Леллеее, бива бива, ама това, не знам...

martin stanev

Ице не му забелязвай...той бат Шушуминга(rider777) си е дребна душица и влиза тук да си избива комплексите....

martin stanev