• Welcome to Форум на българските шофьори.

2016.02.29

Започната от цецодебел, Неделя, 07 Февруари, 2016, 13:40:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

цецодебел

Цитат на: rider777 - Неделя, 07 Февруари, 2016, 12:48:11
Добре де аджеба,,,, някой да каже колко пари се взимат реално в Рематра и има ли хора, които работят там с години или тва е поредното  "Бягайте с 200 от там" ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Според мен поредната групичка които ще се псуват .
И двете страни ще говорят полуистини и ще обвиняват другия :-\
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

На мен ми е интересно защо добрите шофери не обикалят като цветарки от фирма на фирма ами си карат с години някъде а повечето шофери са обиколили всички фирми и все те са правите а фирмите видиш ли били черни ,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

dimbi73

Айде и похлупаците се включиха.
Мерудийките на всички сайтове.
Пак те прави а другите опарените криви.

rider777

Димби,,, досега нито един от ревящите не е описал цялостната информация,,,,, това "Бягайте с 200 от тази фирма"  буди само смях ,,,,,,,,,,,,,,,

dimbi73

Такива като rider777 освен да бъркат мътилка друго не умеят. Купили са си по един камион и вече станали големите шофьори. Много разбират и много знаят. А ако ги накараш нещо да свършат все нещо ще им пречи. Носовете на такива като на  rider777 са толкова високо вдигнати че чак си чупят кръстовете от изпъчване на гърди.

rider777

Ти познаваш ли ме бре Димби ????   Или просто да се намираш на приказки .............

American

Този бизнес е за много корави момчета, затова аз подкрепям напълно райдъра.

Шефчето е затова шефче, за да вземе решение колко пари да ти удържи, и ако си кораво момче, плащаш и продължаваш напред, почваш да внимаваш много повече това да не се повтори.

Ето това е коравост.
smoking gun

dimbi73

American

Цитат на: dimbi73 - Неделя, 07 Февруари, 2016, 18:18:37
Купили са си по един камион и вече станали големите шофьори.

Дълбоко уважавам хора които са купили по един камион и бачкат сериозно.
smoking gun

dimbi73

Абре  Американ само за удръшки ли мислиш. Доста си алчен.

dimbi73

Уважавайте се колкото искате. Ама не пречете на другите да говорят истината. Ако искате се уважавайте дълбоко, ако искате уважавайте се на плитко, но да не пречите на другите.

rider777

И къде се запознахме бре Демби или само четеш из форумите ???

dimbi73

Ще ти стане ясно. Ама малко по-късно.

rider777

dimbi73

Усещам че нещо те е страх. Защо ли?

dimbi73