• Welcome to Форум на българските шофьори.

Цересуела

Започната от scaniavolvo, Неделя, 06 Март, 2016, 15:54:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

baikostaki

Новобранците са на осигуровка 460лв чисто получава 1365е колегите със стаж са на 1300лв осигуровка, чисто получават 1808е

baikostaki

baikostaki

Цитат на: hgv_driver - Понеделник, 02 Май, 2016, 14:12:45
И в БГ фирма, ако работиш вътрешно в Европа се взимат тези пари. И кво, тук БГ фирмите нямат влекачи под 200000 км казваш... :)
Нищо не казвам колега всеки си избира къде да работи и им пожелавам само нови камиони на БГ фирмите ама и да си плащат не само да обещават. Доста видях и чух за сериозните БГ  фирми сума народ дойде при нас от Дрийм, Алпе и темподобни трансове..... има доста и ПИМКаджии и петковисти и некви костенурки.... пак казвам никой не хваля. Живи и здрави бъдете!

baikostaki

ivopifeca

Цитат на: baikostaki - Понеделник, 02 Май, 2016, 14:29:32
Нищо не казвам колега всеки си избира къде да работи и им пожелавам само нови камиони на БГ фирмите ама и да си плащат не само да обещават. Доста видях и чух за сериозните БГ  фирми сума народ дойде при нас от Дрийм, Алпе и темподобни трансове..... има доста и ПИМКаджии и петковисти и некви костенурки.... пак казвам никой не хваля. Живи и здрави бъдете!
Така е всеки сам си решава,а ти там шофьор ли си,ако си такъв,е хубаво да си посочиш координатите на колегите,които биха дошли...за да знаят как да те хвалят после,ако си точен и казваш истината :)

baikostaki

Цитат на: ivopifeca - Понеделник, 02 Май, 2016, 14:32:20
Така е всеки сам си решава,а ти там шофьор ли си,ако си такъв,е хубаво да си посочиш координатите на колегите,които биха дошли...за да знаят как да те хвалят после,ако си точен и казваш истината :)
Да шофьор съм Константин Димитров 0878955227 това ми е номера, ако някой се е запътил на там да звъни за подробности и пак казвам не хваля никой просто си изказвам мнението.

ivopifeca

Цитат на: baikostaki - Понеделник, 02 Май, 2016, 14:38:05
Да шофьор съм Константин Димитров 0878955227 това ми е номера, ако някой се е запътил на там да звъни за подробности и пак казвам не хваля никой просто си изказвам мнението.
Благодаря ти че си остави координатите,от името на тези,които биха кандидатствали там.Ако аз се бих навил да почна,щеше да ми е от значение тва ;)

Rammbon

Това една от последните им обяви от 28.4.2016 , пуснати са в 7 различни сайта за работа. Как спред baikostaki , шофьорите чакат за камион, като постоянно набират хора и пращат? И защо набират постоянно хора, нали уж нямат места?
Работа за Международни Шофьори Елхово
Клон на испанска фирма набира водачи на товарни автомобили за работа в Западна Европа. Необходими документи за професионална квалификация, АДР, дигитална тахографска 2 години международен опит и работа с хладилно Не се изискват познания на чужд език. Осигурен транспорт за сметка на фирмата до базата ..Осигурен транспорт за сметка на фирмата до базата ни в Испания. Предлагаме пълно здравно и социално осигуряване.Начална заплата 1800 евро с възможност за достигане 2300 евро при • спазване графиците за доставка на стоките; • съобразяване с правните норми ; • икономии на гориво.Телефон: 0888 297 000
@ И защо обявяват 1800 е начална, а дават 1400е?

micyri

Наи-вероятно 1800 бруто,а по хваща окото сумата от 1800евро. :)
Ако напишат 1400евро ,кой ще я погледне!

baikostaki

1800 е заплатата 1400 дават на шофьорите без стаж като цяло.... пак за 2300 не съм го чул или видял. На 09,04 тръгнахме от Уеркал-овера нямаше свободни влекачи. Много хейтъри в тоз форум аз се опитвам да дам полезна информация вие ще ме изкарате че ви лъжа, не аз набирам шоферите просто искам да помогна ама явно не става....... това ми беше последния пост тук. Успех на всички.

navara

Цитат на: baikostaki - Вторник, 03 Май, 2016, 23:44:18
Много хейтъри в тоз форум.
Ти си най-големия.Тука има 3-4 човека коити се изтропват на всеки един пост,особенно на всяка обява за работа.

baikostaki

Цитат на: navara - Сряда, 04 Май, 2016, 04:36:14
Ти си най-големия.Тука има 3-4 човека коити се изтропват на всеки един пост,особенно на всяка обява за работа.
Защо да съм най-големия нещо лошо ли казах или направих????

KoHcTaHTuH

Благодаря на колегата за откровеността . Чух от други хора същите неща. Ако някой търси работа ,мисля че няма да сбърка ако отиде там.

KoHcTaHTuH