• Welcome to Форум на българските шофьори.

2016.03.10

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Сряда, 09 Март, 2016, 23:58:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: micyri - Сряда, 09 Март, 2016, 18:29:25
Това с обидите ми е много тъпо...
Но да спрем с това .

То хубаво като идея. Ама точно този където не е шушумига акълът му е много детски и едва ли ще разбере. Неотдавна стенеше срещу някой, че не го познавал, а му давал оценки. А той точно това прави оценява непрекъснато хора които не познава.

Цитат на: admin - Сряда, 09 Март, 2016, 12:13:29
А аз ще помоля всички участници в дискусията да се въздържат от използване на обидни коментари, защото в противен случай ще бъдат взети съответните мерки.

Нещо стана въпрос за "тъпо копеле" това е цитат, а не обиден коментар, като например оттук:
Цитат на: НеШушумига - Понеделник, 07 Октомври, 2013, 20:10:40
... ама това е сигурно защото съм си тъпо копеле,,,,,,,,,,,,,,,,

Аз също бих го цитирал: Голямо ,,,,,,лайно""". На него все му е малка свободата, нека се даде свобода за пожеланията към него! Не разбирам защо - голямо ,,,,,,лайно""" го наричате Шуши. Той е нешушумига и дали всички знаят той е 16 поколение софиянец (възможно е да бъркам числото). И с голям стаж в Карлуково и Четвърти километър, там много му харесва и горещо ги препоръчва. Някой беше споменал странна употреба на скоби, а запетайки от край време. Не знаете ли, че това е терапия?

В заключение за ,,непросветените" припомня 80% от безценните му публикации: ,,Аре наздраве", ,,Голяма скука", ,,Ами като не сте учили за доктори"! И ,,поздрави" и на другите отрепки: Безделник1 и Гнусна хлебарка!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Аре, че беше настанало скука без теб бре ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, чеки и още малко
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

:-)))))))))))))  А Минко Илчев ме пращаше в Карлуково да се лекувам,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, са се успокоявам, че имало и по-луди от мен :-))))))))

cigulkata

аааа, не не  :D
Аз ги гледам много клипчетата в youtube и са много яки, ама и ти инвестирай малко в техника -някоя камерка с 1080Р и стабилизация ще станат още по-хубави! :)

rider777

Тя камерката си е HD1080 ама с тукашния нет трябва да го форматираш на ниско качество за да се смали размера на файла,,,,,, тепърва скоро смятам да започна една поредица за отворковците и професорите по форумите защото се мислят за "Профи" ама не знаят, че това на което викат каране на камион го може всяко хлапе,,,,,,,,,,,,,,,,,

cigulkata

Ами хубаво, но нека в поредицата да има и някакво обучение и за младите и начинаещите колеги...говоря за неща, които не се учат по автошколите...елитните барети от SWAT така правят-след едно известно време преподават занаята и на младите си колеги, докато залавят престъпници. :)

Дали няма да донесе щастие след време като видите млад колега да кажете"Тоя аз го направих тарикат!" :)

Колкото до явно смесените чувства, генерирани от продукцията- Стив Тайлър от "Аеросмит" в биографичната си книга "Пречи ли ви шума в главата ми ?" казва, че на първите концерти в локалната гимназия е отнасял много критика, но сега я какъв рок динозавър и любимец на 3-4 поколения е.

martin stanev

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 10 Март, 2016, 10:23:40
отворковците и професорите по форумите

От които ти си най големия празнодумко :D

Цитат на: cigulkata - Четвъртък, 10 Март, 2016, 10:29:18
обучение и за младите и начинаещите колеги

Цигулчо от бат ти Шуши много неща можеш да научиш.

Как се пуска по инерция със 180 км. в час....а тва че може да трясне предна гума и да станеш на кайма е без значения, важното е да слушаш бат Шуши кво ти казва.
Как да откачиш лафета или буфера на колега дето е застанал с хладилник до теб и ти бръмчи....а тва че може да убие после някой с тва ремарке като се откачи пак е без значение..там бат Шуши може да ти предаде и краката как се вдигат и пускат.
Как да изгасиш фригото на колега дето пак е застанал до теб и ти бръмчи....а тва после че колегата ще  има да плаща до де е жив пак е без значения...нали на бат Шуши му е било тихо и спокойно.
Как да си готвиш манджи вътре в самата кабина...тва е много полезно...хем си готвиш в кабината, хем ароматизираш вътре обстановката с приятни миризми.
Как да си държиш газовата бутилка в кабината на 1м. до главата....просто може да заспиш и повече никога да не се събудиш...

Аз се чудя бат Шуши що не отвори автошкола да ни обучава, ама пък после няма кой да му кара и тая щайга.

Цигулчо, успех в начинанието с бат Шуши от него много неща могат да се научат.

cigulkata

:D :D :D

E той ще си вземе поука от негативния фийдбек, който получава, ще се поправи и ще заснема,режисира и преподава само хубави, градивни и позитивни неща,не неправилни и опасни.
Айдриън Нюи-механика на Ред Бул формула 1 , в началото също е гръмнал един колектор в колежа, причинявайки щети и пожари, но сега няма кой да го пипне на тема аеродинамика.:)

martin stanev

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Сряда, 09 Март, 2016, 23:58:44
      Не разбирам защо - голямо ,,,,,,лайно""" го наричате Шуши.

Голямо л.... по му припка, ама той си е бат. Шуши...идва от шушумига и на галено шуши :)
Постоянно ни разтяга, че сме били шушумиги, ама от него по голяма нема :)

navara

Бат шушу нали ти казах да не пълниш газовата бутилка до горе щото предпазния вентил изпуска излишното и ти го вдишваш.И като се надишаш еднп хубавичко с газ влизаш тук и халюцинираш безмислици.Чудя ти се голям човек си пък ги дрънкаш....Цигулар стига с тия игри време е да инвестираш в по голям хард диск,че да имаш място за новите му клипове.

admin

Няма ли най-после да се спрете и да престанете да се обиждате като някакви деца в детската градина? Изобщо не подхождат на този форум обидни епитети като тези, които използвате.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Мен лично силно ме забавляват писаниците на разни шушумиги като Мартинчо Станев и наварата дето даже и името не смее да си напише тук ама иначе е мноооо отворен,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 10 Март, 2016, 16:03:34
Мен лично силно ме забавляват писаниците на разни шушумиги като Мартинчо Станев и наварата дето даже и името не смее да си напише тук ама иначе е мноооо отворен,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ти четеш ли изобщо какво точно ти пиша? Спри да използваш подобен просташки език и уважавай останалите участници в дискусията. Ще потърпя още малко и след това ти и останалите, които не спазвате правилата ще бъдете лишени от възможността да се изявявате във форума. Освен това спри да цапаш всички теми и не ме принуждавай постоянно да отделям плявата, която вмъкваш навсякъде.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Бъди спокоен вече,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, това е последното ми влизане във форума ти.

Shumaher15

...

Shumaher15