• Welcome to Форум на българските шофьори.

Избор на портативен телевизор за камион

Започната от kape, Петък, 08 Април, 2016, 09:26:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kape

Dojogan

Колега, не съм много наясно, ама мисля, че това е живо обирджийство дето го гледаш...
Влез в сайта на Уест Роуд има 20-22-24 инчови ЛСД-та (Краун, матрица и по-важните детайли са Филипс по спомени) за по 230-280лв...даже с бонус кабел за 12волта..
Ти искаш да дадеш почти толкова за 7-10 инчови боклуци...

Dojogan

kape

SOLAR

kape

http://westroad.bg/products/%D0%9C%D0%9E%D0%91%D0%98%D0%9B%D0%95%D0%9D-LED-%D0%A2%D0%95%D0%9B%D0%95%D0%92%D0%98%D0%97%D0%9E%D0%A0-CROWN-16C01.html
А този дали има вградена антена? Щом е с USB media player, трябва да мога да гледам филми от флашка, нали? Малко съм скаран с техниката.

Rammbon

И тези телевизори са боклуци, получават се едни сенки на екрана, като се гледам малко в страни или от горното легло.
Колега, ориентирай се към LG, Samsung, Telefunken, Philips или  Toshiba. Има 16-19-20-21 инча, нормални за гледане в камион. И е 12 волта и с инвертор, както си решиш. Това в България и са с цени от 189лв до 270лв. Поразходи се по техно магазините и ги виж, не се излагай с тези Крауни , Ориони или Ариели .
В Германия телевизор за каравана/камион е с цена 80-120Е и пак с 3 г гаранция за целия ЕС.

Dojogan

Имам Краун 42инча на 8-9години непрестанна работа и едва миналото лято се наложи ремонт на захранването за 80лв. Почти всичко важно е на Филипс пак казвам...
За другото съм съгласен :)

цецодебел

Цитат на: Dojogan - Неделя, 10 Април, 2016, 00:57:38
Имам Краун 42инча на 8-9години непрестанна работа и едва миналото лято се наложи ремонт на захранването за 80лв. Почти всичко важно е на Филипс пак казвам...
За другото съм съгласен :)
Ти това в камиона ли си го турил  :o.....Бъзикам се  ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

kape

Благодаря за мненията колеги, но май наистина ще е CROWN 16" или 19". Все още не съм поръчал и мога да чуя още мнения.

Tihomir78

Колега аз съм с N2 от посочените , т.е. Дива 9". Няма ядове добре работи, но си иска външна антена. Вградената идва малко слаба и до голяма степен силата на сигнала зависи в каква посока си паркиран. Друг недостатък е че като гледам филми от флашката, субтитрите са доста дребни ама то това май си е недостатък на всички ТВ.

kape

цецодебел

http://www.amazon.it/TV-19-PER-CAMPER-DVD/dp/B00BOQVWUQ/ref=pd_sim_504_2?ie=UTF8&dpID=41N-qy4YHqL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0QPZC7E7VZD1RB0YKZPR
Аз си взех това .. Малко е скъпичко но сателитния приемник е вграден /  от чинията директно в него без 100 кабелчета /  и се гледа перфектно и под ъгъл ;)
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

raptor

Цецо искаш да кажеш че не ти трябва приемник както е стандартно при булсат а само чинията и готово или се бъркам  ???

k

Цитат на: raptor - Петък, 26 Август, 2016, 09:49:10
Цецо искаш да кажеш че не ти трябва приемник както е стандартно при булсат а само чинията и готово или се бъркам  ???
Точно така , техниката много напредна, има ги и в БГ по големите вериги с вграден сателитен тунер.

k