• Welcome to Форум на българските шофьори.

С бира през Надлаг

Започната от Nachinaesht, Петък, 15 Април, 2016, 21:18:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nachinaesht

Колеги, карам бира и трябва да мина през Надлаг. Може ли през пункта на магистралата/М43 или трябва да ходя на стария пункт?

Nachinaesht

Rammbon

Виж колко колеги са ти отговорили ...
Ако ги чакаше, още щеше да си преди границата и да чудиш , от къде да миниш.
Ама вече е минало доста време и вероятно си прокосил  Надлак.
Ще споделиш ли от къде мина и с какво ремарке си?

Rammbon

skumri

Изпий колкото можеш , другата дай на колеги хаха
Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

цецодебел

Цитат на: Nachinaesht - Петък, 15 Април, 2016, 21:18:20
Колеги, карам бира и трябва да мина през Надлаг. Може ли през пункта на магистралата/М43 или трябва да ходя на стария пункт?
Аз па не разбрах какъв е проблема че караш бира?
Не се заяждам ,Надлаг не съм го виждал от 20 г. но до колкото разбирам, проблема не е Надлаг а бирата...
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

micyri

Цитат на: цецодебел - Събота, 16 Април, 2016, 15:14:18
Аз па не разбрах какъв е проблема че караш бира?
Не се заяждам ,Надлаг не съм го виждал от 20 г. но до колкото разбирам, проблема не е Надлаг а бирата...
След като пуснаха аутобана,и преместиха границата,мисля че само акцизните стоки трябва да минават през старата граница.Даже има и някаква указателна табела,за това.
Това може би го интересуваше колегата.

цецодебел

Цитат на: micyri - Събота, 16 Април, 2016, 16:41:47
След като пуснаха аутобана,и преместиха границата,мисля че само акцизните стоки трябва да минават през старата граница.Даже има и някаква указателна табела,за това.
Това може би го интересуваше колегата.
Извинявай ама аз пак ,като по тъпичък ;)
Какви акцизи ? Нали сме ЕС ?
В петък се върнах от Франция с Хайнекен   ??? Бирата акцизна ли е ?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

SEMPER

Бирата е акцизна, но не мисля че има значение през кой пункт се минава
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

loshdancho

Цитат на: цецодебел - Събота, 16 Април, 2016, 18:47:08
Извинявай ама аз пак ,като по тъпичък ;)
Какви акцизи ? Нали сме ЕС ?
В петък се върнах от Франция с Хайнекен   ??? Бирата акцизна ли е ?
Да акцизна е.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Nachinaesht

Минах на новата граница. Питанката ми беше, защото преди 3 седмици бях с картофи и ме върнаха да съм ходил на стария пункт. Та затова сега се позачудих. Иначе табелите насочващи към старата граница са за АДР, животновози и храни, Ама явно имат предвид само месо, плодове и зеленчуци.

micyri

За това ,че отговори все пак ти сложих 1 + ;)

Nachinaesht

Ебаси късмета. Сега пък ще съм с некви билки и пак се чудим дали съм за стария пункт на Надлаг? На табелите, насочващи към стария пункт пише: ADR, Animal transport, Plant transport. Карам брезент.

LKW

Цитат на: Nachinaesht - Вторник, 19 Април, 2016, 06:25:05
Ебаси късмета. Сега пък ще съм с некви билки и пак се чудим дали съм за стария пункт на Надлаг? На табелите, насочващи към стария пункт пише: ADR, Animal transport, Plant transport. Карам брезент.

Карай си на новата граница и си приготви едни 10-15 евро за всеки случай!
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

kron

Колегата караше тютюн от България за нагоре,аз минах преди него и питах на новата граница и полицаите ми казаха новата и с тютюна си мина на новата граница,така че и с билки пак на новата.Това с двете граници ама на тази ли на другата ли е голяма простотия не знам кои и за какво я измисли.

Nachinaesht

Благодаря за инфото. Ще се изтипосам на новата/М43 и каквото му е късмет. А че е простотия - то е ясно. Явно за да няма съкращения го измислиха.

Nachinaesht