• Welcome to Форум на българските шофьори.

24.04.2016

Започната от rider777, Неделя, 24 Април, 2016, 15:20:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Ооооооооооооо Мин,,,ко , обясняваш ли им на докторите в Карлуково къв велик шофер си ??
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

briko

Цитат на: rider777 - Неделя, 24 Април, 2016, 13:24:38
Дълги постове = човек без работа ,,,,,,,
Цитат на: rider777 - Неделя, 24 Април, 2016, 15:20:31
Ооооооооооооо Мин,,,ко , обясняваш ли им на докторите в Карлуково къв велик шофер си ??

Нищо съществено не си написал по темата, защо се чустваш длъжен да кажеш нещо, което означава нищо ?

briko

rider777

А ти какво написа полезно по темата ???

briko

;D поне не съм се заяждал с никой.

rider777

Заяждаш се с мен,,,,,,,,,,,,,,,   а ако Мин,,,ко не беше споделил, че още си е в Карлуково това щеше да ми е единственият пост.

briko

:) не, хич не ми е в стила

imter

Не е по темата :),но да питам бате Иво намерили си шофьори,че обявата не му слиза от Джобса.

rider777

Ако имаш познати шофери ги пращай насам,,,,, трябват ми поне десетима.

imter

Нямам бате Иво,засега сме си добре в Пимк :).

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rider777 - Неделя, 24 Април, 2016, 15:20:31

Това можеш ли да го цитираш или са съединителски брътвежи? За теб, велики са тези, с по няколко обърнати камиона като теб, нали така?
     Обясняваш ли им на докторите как знаеш повече от професорите по физика? И също колко повече имаш стаж по психиатричните клиники от тях. И не си станал доктор, защото не си иска, а не защото не можеш!

Точно бях заложил вероятност 1% на това:
Цитат на: rider777 - Четвъртък, 10 Март, 2016, 16:17:25
Бъди спокоен вече,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, това е последното ми влизане във форума ти.

И все пак бях подготвил тема: ,,Голямо ,,,,,,лайно""", молим те, върни се при тях,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,"
     Резервен вариант беше да спомена нещо за Россссссс (изчакайте за малко да повърна). Направо с задника напред щеше да се хвърлиш. А, бе завиждам, искам и с жена ми да сме отчасти толкова близки колкото ти с Рос (пак ще повръщам).

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 05 Май, 2016, 23:17:48
Карал съм ДАФ,,,,,, колкото и да го натискаш и по каквито и баири да се катериш не можеш да му качиш разхода до 34,,,,,,,,  Като ме изгониха от Игоа и Пачи шефа лично дойде с един компютър да види с какъв разход съм го карал и му показа 18,6/100

Попаднах на някакво изказване, на някакъв Ивайло Стефанов: ,,Баси,,смятах да приключа с писането из този форум, но не мога да се сдържа,,,,,,,,,,, само в няколко фирми съм работил в които има норма на горивото,,,абсолютно винаги съм бил в преразход,,,,а такива тъпи копелета дето дават икономия направо ги мразя и в червата си,,,,,на 6000 км ще дадеш 150 литра икономия,,,,,е тва си е за убиване,,,баси долното, жалко, страхливо племе сме,,,,,,,,,"

Добре е, въпреки че реално разходът е 18,6 л/100 км. ти си го давал на 40-45 л/100 км. Инак този Ивайло Стефанов, ще те мрази и в червата си.

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 05 Май, 2016, 20:55:24
При мен няма норма, но открадне ли литър ще има да си пише тук как не съм му платил,,,,

Ти преди по 500-600 литра на седмица мисля беше. Какво ги правеше икономисваш, крадеш или просто взимаш? А заплата вземаше ли тогава?

,,Фирмата на Райдъра ( не е мАкедонска ) предлага лека и спокойна работа вътрешно в Европа, без нарушения и магнити и парите се взимат на датата ,,,,,, тъпанарите, които ми пращат СМСи с въпроса дали парите се взимат предварително явно са си извадили чувството за хумор от задника и им препоръчвам да минат на следващите обяви ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,"

Ще пробвам да уточня: Търсят се хора с по няколко обърнати камиона и можещи да прибират 500-600 литра на седмица!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

rider777

Оооооооооооооооооооо Мин,,,ко домашна отпуска ли те пуснаха от Карлуково ???

stoil nedev

Ха хахахахахххх ........ на гоУемия превозвач  му извадиха малко от кирливите ризи и той взе да се
прави на щипана мома.
   Миришат ли старите изпражнения , а Ивка. :)
Недей да ги разбъркваш , че повече шъ съ развонят.
Хах.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

rider777

:-))))))))))))))))  Единствено ме забавлява факта, че мин,,,ко рови в кенефа ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

imter

Хубаво не влизаше във форума бате Иво,а сега какво стана ;D ;D ;D.Продавай Реното и се връщай в Кокел или при Сюлейман(така се казваше май диспечера),при тези схеми не трябва да се правиш не чорбаджия ;).

American

Цитат на: imter - Неделя, 24 Април, 2016, 19:07:29
Нямам бате Иво,засега сме си добре в Пимк :).
кръводарители ..
ако бяхте всичките като батко ви Иво, пимк нямаше да набъбне до това туловище :)
smoking gun

American

smoking gun