• Welcome to Форум на българските шофьори.

СПС КОМЕРС / ЕТ СПС - СВЕТЛА ТРИФОНОВА

Започната от 1988, Сряда, 04 Май, 2016, 21:39:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

1988

Колеги, знаете ли нещо за тези фирми - СПС КОМЕРС / ЕТ СПС - СВЕТЛА ТРИФОНОВА? От Баня, Карлово .. Моля ако някой знае нещо за тях, да пише. Благодаря!

1988

nasko84

Колега,карат вътрешно в Европа по 45дни със малки камиони до 12тона,преди година работих там бяха точни с парите,но чувам че почти всички колеги са напуснали >:(

nasko84

ipi77

една от фирмите на петко трифонов.не започваи.задържат заплати,които няма да получиш,режат за каквото се сетиш,камионите са стари.

ivanovs79

Цитат на: ipi77 - Неделя, 08 Май, 2016, 22:06:05
една от фирмите на петко трифонов.не започваи.задържат заплати,които няма да получиш,режат за каквото се сетиш,камионите са стари.

Здравейте,
не съм съгласен с по-горе посочения коментар.Работя в тази фирма вече шеста година.Парите си ги получавам редовно, за нищо до сега не съм имал удръжки.Относно камионите мога да кажа,че са изключително поддържани.Благодарен съм ,че в началото положиха усилия и ме научиха как да боравя с тахограф и навигация,тъй като тъкмо бях изкарал документи и не бях наясно.
Относно човекът писал коментара...Няма какво да кажа освен,че това е Иванчо циганина и шефът го изгони с ритници...

ivanovs79