• Welcome to Форум на българските шофьори.

Дисталори ЕООД

Започната от keanu, Вторник, 10 Май, 2016, 21:08:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

keanu

Онзи ден гледах една обява за вътрешно Германия, Холандия, Дания. Фирмата се казваше Дисталори ЕООД. Днес я виждам преписана същата обява в Джобса, но фирмата вече е Матеко ЕООД. Телефона за връзка е един и същ. Чудя се какво да мисля, тъй като мислех да кандидатствам на дадената обява.

keanu

martin1

Ами колега питай на телефона щом има там ще ти обяснят най добре.Тук най много някой да те излъже нещо от скука и без това сме се начели на най различни писания от "бестдрайвъри"а на края  се оказва ,че проблема ев тях а не е във фирмата работодател.

martin1

Krum

Шефа мисля ,че е един и същ и на двете фирми ,братовчеда работи в Дисталори от февруари и е доволен след отпуската започвам и аз там.

MASTER OF DARKNESS

Крум,започна ли работа във въпросната фирма? :)
Малко инфо дали можеш да дадеш?
Angel Of Death

Krum

Да всичко е наред повече от година направих вече.

ANIMAL

Събота, 25 Юни, 2016, 14:28:07 »

Шефа мисля ,че е един и същ и на двете фирми ,братовчеда работи в Дисталори от февруари и е доволен след отпуската започвам и аз там

Колега,не искам да го приемаш като заяждане,но как на 25 юни 2016 пишеш,че след отпуската започваш,а на 11.05.2017 направи повече от година.Не се заяждам подчертавам и питам с идеята някой колега да не се подведе по грешна или лъжлива информация
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

keanu

Нищо чудно и собственика да пише, когато и да влезна в Джобса, обявата му е все там

micyri

Цитат на: keanu - Петък, 12 Май, 2017, 07:48:01
Нищо чудно и собственика да пише, когато и да влезна в Джобса, обявата му е все там
Вярно ли има такива "режисьори"?

keanu

Не съм сигурен, но по-горните постове ме навеждат и на тая мисъл

keanu