• Welcome to Форум на българските шофьори.

Радардетектор

Започната от rider777, Събота, 14 Май, 2016, 19:22:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Това май ми е първата тема, която някога съм пускал тук ама може и да греша, нема значение. Искам да попитам дали някой има наблюдения и дали е експериментирал с качествата на различни радардетектори за да сподели кой е възможно най-добрият, който съществува на пазара в БЪЛГАРИЯ, защото аз нещо не мога да попадна на добър а съм сменил сигурно над 20 и всеки който купувам уж бил по-по-най ама май всичко, което се продава е ментак.     Вие какво мислите ???   
Един поздрав за всички, които като мен почиват от Петък до Вторник ,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Мислиме ;)че Крисия ще го изпее по яко! ;D!
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

rider777

Абе и това хлапе пее здраво,,,,,        Никой ли не ползва детектори бре ???

Boroman21

Мне ,  перем без такива а и до сега само веднъж ме е предупреждавал и не е било лъжлив сигнал . Това за у нас,  тук  не работи.
Иначе е Cobra детектора ми.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

micyri

Цитат на: rider777 - Събота, 14 Май, 2016, 20:13:14
Абе и това хлапе пее здраво,,,,,        Никой ли не ползва детектори бре ???
За кво са тия детектори? Я си карай по спокойно :) Нали  си си шеф.

rider777

цецодебел

Иво ако ти стана шофер ша ривеш ли ако го карам така? ;D

micyri

;D ;D ;D ;D
Цитат на: цецодебел - Събота, 14 Май, 2016, 22:55:53
Иво ако ти стана шофер ша ривеш ли ако го карам така? ;D

rider777

Кажете за детекторите ;-)

Бриги Магнито

Райдер тез джаджи мислим,че може би са ефективни само за стационарни камери.
Не че има с кво да мислим,но за чий ти е?
У Франча за стационарките ли?

rider777

Точно във Франция обикновено ме изненадват по веднъж в седмицата ама оня ден 2 пъти в един ден а имам детектор Уистлер ли как се произнася за една торба пари а е хипер странен ,,,, веднъж от километри пищи без причина а друг път започва да пищи на 20-30 метра пред камерата ама кел файда като ограничението е 50 примерно а аз съм със 110 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, никва далавера, че  ме е предупредил ама късно,,,,, Имам едно такова кръгло от Франция си го бях купил преди няколко години ИнфоРад пише на него и е на GPS принцип, като наближиш точка, която е зададена в базата му данни като рискова и започва да ти пищи ама нещо се скапа и съм го махнал, че само то ми липсва на предното стъкло.  Като бях в Кокел като отидеха там снимките от камерите ми взимаха по около 65€ на сеанс ама са тия Валтер си ми взимат по 90€ на фотос когато са ме снимало отзад ,,,,,, тия дето снимат отпред само са ми докарали изгаряне на челото а тук нема кисело млеко да се мажа против изгаряне ,,,,,,  Та ако някой е попаднал на читав детектор, който наистина е ефективен нека сподели марка и модел,,,,,,,,,,,,   Баси и този Понеделник е почивен,,,,

цецодебел

Нема камера без табелка най - малко на 500 м в Франчата ! На мен и навигатора ми пищи поне на 90% от тях ... Иво ако ти си играеш с телефончето , или си чешеш нещо и радардетектор няма да ти помогне :)

п.п. Останалите 10% се оправят като си обновиш картите

rider777

Тъпото е, че като карам правя всичко друго само не и да гледам пътя,,,,, трябва ми як детектор и тва е.

martin stanev

Бат Иво ще ме извиниш, че ти разводнявам темата, ама реших да питам тук, за да не отварям нова тема......Пищими инвертора та взе много да ме нерви и още малко ще фърчи през прозореца. Като ръгна джаджата в запалката ми показва, че имам 24.8, 24.9 ток и като включа инвертора да зареждам компа почва да пищи пущината и не спира....така по принцип ми е правил, когато волтажа падне под 24 волта, но сега джаджата дет си мера акумулаторите ми показва 24.8, 24.9 волтаж. Като запаля камиона и спира да пищи....когато не работи мотора-пищи. Тук до мен има един Васил та горе долу го разбрах, че имам умряла клетка на един от акумулаторите и затова ми пищи. Кажете кво става момци, че ми писна на ..... от тва пищяло, от инвертора ли е проблема или къде, ако е от инвертора във вторник да си купя нов от някоя бензиностанция.

rider777

По принцип пищят, когато се претоварят,,,,,, пробвай ако включваш лаптопа примерно да го включиш в захранването и да поседи поне няколко минути преди да запалиш компа,,,,, може да се претоварва,,, идея си нямам, трябва да се пита някой, който разбира от тоци. Ама според мен не трябва да хвърляш кинти за нов инвертор веднага,,,,,,,,     За лаптопа най-добрият вариант е от 12 или 24 волта да го захранваш на неговото си напрежение, защото веднъж като го вдигаш на 220 и после го сваляш на 19 примерно на колкото са повечето лаптопи и има много загуби и трябва да се пали камиона през няколко часа да помпа батериите,,,,,, аз от САЩ съм си взел едно дето от 12 го прави на 19 волта и вече много над 10 години го ползвам без да е дало фира все още ,,,,,,,,,,,, ако ще даваш кинти за инвертор направо си купи подходящо захранване за лаптопа .

rider777