• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа вътрешно в Европа

Започната от rider777, Понеделник, 16 Май, 2016, 14:12:42

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

briko

Нали сме от едно котило т.е. семката ни е еднаква, та за тва простотията е навсякъде ;D

briko

rider777

Големият проблем на тази гилдия е, че над 90% от нея не са шофери а каква ли не паплач, която чула, че се взимали пари със шофьорлък и решили да стават "Професионалисти" ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,    То тва на всеки му е ясно ама я някой да каже дали е засичал по паркингите, камион с агрегат за ток,,,, отдавна ми се върти тази идея в главата и сега видях от новите Мерцедеси с полска регистрация беше и имаше вграден такъв генератор някъде около двигателя, защото поне от там се чуваше ама с тъпия поляк не можахме да се разберем да ми го покаже,,,, та питането ми е дали това го има като екстра на тези камиони или шефа им го е слагал допълнително,,,,,,,,,,,,,,    Лека и успешна седмица на всички истински шофери зад воланите а на форумните философи им пожелавам и те някога да достигнат до професионализма ,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

briko

Какъв въпрос ми зададоха на едно интервю за работа: От къде наследи професията от баща, дядо, вуйчо ? Аз запецнах, не мога да се похваля с такива роднини. Все пак не кандидатствам за миничар.

rider777

pirovski

Боже господи....До кога,ще има работодатели,който говорят повече от това,което могат да направят за бизнеса!Не ви ли се работи, освободете позиций....

imter

Те такива работодатели системата ще ги изхвърли,а щом има толкова свободно време,представям си бизнеса как върви!!!

vdsvicky

Стига се е плюло срещу някой! Иска се бачкане и доказване! Дребните селски номерца от соц миналото вече не вървят! Трябва да се разбере един път завинаги, че гониш ли си работата си добре, никой няма да те цака! 
Много карачи-малко шофьори

imter

Това точно важи за работодателите,защото ако те си гледат работата,всички ще са доволни!!!

rider777

Като гледам това племе тук се чудя защо не са станали Бизнес Съветници или Икономически Анализатори ами се опитват да се правят на шофери ,,,,,,,,,,,,,,,,,

pirovski

Явно е,не ме познаваш.Напътствие-не се чуди...способен ли си разбери.Мисля,че не си достатъчно сръчен за да направиш начинанието си!

hunter_75

Цитат на: vdsvicky - Понеделник, 22 Август, 2016, 20:22:44Стига се е плюло срещу някой! Иска се бачкане и доказване! Дребните селски номерца от соц миналото вече не вървят! Трябва да се разбере един път завинаги, че гониш ли си работата си добре, никой няма да те цака!  

Ти щото си много кадърен и много,ама много честен затова ли се остави и пари за телефон да нямаш?Колкото и да наколенчваш пред райбера,на работа няма да те вземе.То май повечето ситуации за търсене на шофьор се случват само в главата му

rider777

А ловеца и аналитик може да се цани да бачка нейде,,,,,,,,,,,

hunter_75

Мога,искаш ли да дойда при тебе,да си направя един вид бенефис?Ще се изненадаш колко работи знам  ;)

rider777

Искам бира в този момент,,,,,,,,,,,,,,,,,,

hunter_75

Знаеш ли как ще си паснеме?Докато се усетиш и ще влеземе в съдружие

hunter_75