• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа вътрешно в Европа

Започната от rider777, Понеделник, 16 Май, 2016, 14:12:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: rider777 - Понеделник, 16 Май, 2016, 22:46:17
Смятайте обявата за невалидна вече . 

И как да те приеме сериозно човек? Нищо лично, но правиш смешни неща.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

imter

За мен не е била никога валидна :D и сериозна.

imter

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: stoil nedev - Понеделник, 16 Май, 2016, 21:17:39
, те гледат да се облажат , щото са си крадци!!!!!

Не съм съгласен да се нарича всеки така. Ето например Г,,,,,,Л"""777, при неговата квалификация и му дават едва 3 500 € на негово място ти не би ли взимал нафта? При това не много 500-600 литра на седница! Вярвам че гущерът си е отхапал опашката! Сега големият крадец ще плаща на дребните крадци и некадърници!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

rider777

Мноо ми се иска да срещна Мин,,,ко    ,,,илчев на някой паркинг докато ми е скучно като днес примерно ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Админе, как да те приемам сериозно, като каза, че след малко щеше да ме набереш на скайпа,,,,,, ами цял ден чаках и ,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Бате Иво и аз много ще се радвам да се видим на някой паркинг :),но за съжаление не карам на тази релация,но знае ли човек ;).

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rider777 - Понеделник, 16 Май, 2016, 23:24:42
Мноо ми се иска да срещна Мин,,,ко    ,,,илчев на някой паркинг докато ми е скучно като днес примерно ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Админе, как да те приемам сериозно, като каза, че след малко щеше да ме набереш на скайпа,,,,,, ами цял ден чаках и ,,,,,,,,,,,,

Така кажи, Голямо ,,,,,,лайно"""!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

admin

Цитат на: rider777 - Понеделник, 16 Май, 2016, 23:24:42
Мноо ми се иска да срещна Мин,,,ко    ,,,илчев на някой паркинг докато ми е скучно като днес примерно ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

В 19:24 "си позволих да те добавя като абонат". Малко преди полунощ ми приключва работния ден и все още "IVO - обмислящ пълномощно". Успех с намирането на шофьор за вътрешно!

rider777

Имтер и аз ще се радвам ако се срещнем,,,,, ама големия мерак ми е да срещна тролейджията нейде,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rider777 - Понеделник, 16 Май, 2016, 23:53:03
,,,,, ама големия мерак ми е да срещна тролейджията нейде,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ако не беше такова тъпо парче, бих попитал какво е тролейджия? Ама уви такова си!

rider777

На нечий друг скайп си изпратил това Админе.

admin

Цитат на: rider777 - Вторник, 17 Май, 2016, 00:00:05
На нечий друг скайп си изпратил това Админе.

Извинявай, не съм обърнал внимание, че съм писал на ivaylo777 от Los Angeles, California... Сигурно наистина е станала някаква грешка...

rider777

7771 е ,,,,,,,,,,,,,,,, Карай,,, важното е, че чрез твоя форум днес попаднах на подходящият Човек според мен,,,,,, само Времето ще покаже дали преценката ми е била правилна, но ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Shumaher15

Абе кво става тук бе ?! Ракия ли шъ джокате?! Или карти шъ разцъквате?! Да дойда и аз а ?! То и без това за друго не стаам да го ева.....:D От отбора на "всезнайковците" съм май :D Язък......:D Тъкмо се бех наточил да се метна на един от дрЪгелите на бай Ви райберович и с  S-класата да ме трансферират из европата,ама нейсе......кво да се прави.......
шъ спа след малко с чорапите & ушанката :D

admin

Цитат на: rider777 - Вторник, 17 Май, 2016, 00:09:31
7771 е ,,,,,,,,,,,,,,,, Карай,,, важното е, че чрез твоя форум днес попаднах на подходящият Човек според мен,,,,,, само Времето ще покаже дали преценката ми е била правилна, но ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Писал си ми 777 във Фейсбук, ама направо ме караш да изпадам в тъпи подробности, публикувайки картинки като в детската градина.

rider777

Аааааааааааааа верно в мен е грешката, сори,,, ама скайпа ми го има и в профила тук и навсякъде ама карай,,,,,
Лек и успешен ден на всички и нека Бог да ни пази по пътищата !

rider777